haykoya baktım adam baya baya doğal takılmış hakkaten onlardan pek bir eksiği yoktu , bir ara durdu bunun motorun parçaları sökerken "aman aman onu sökme" diye bir kıvranışı vardıki ... durdu gerçekten bozuyordu galiba motoru :)
pazar gecesi olunca millette bir sapma oldu herhalde :) izleyen olmamış
ben izledim de konuklar anlayışlı insanlar olunca pek zevk vermiyor. dişli rakip olacak dalyana bak gör şamatayı o zaman
ya sanki programın süresi de kısalmış. birde bu hafta fazla zevk vermedi. ne derlerse tamam yaparız dediler ya
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
pazar gecesi olunca millette bir sapma oldu herhalde :) izleyen olmamış
ne demek izlenmez mi tam saati artık hiç kaçmaz
ben eğlendim herhalükarda sırf şivesi beni çok güldürüyo zaten o anda not alsaydım keşke
ama dediğiniz gibi dişli bi rakip olunca hani hava atan tipler olunca Dalyan onlara sarınca daha zevkli oluyo
özellikle bu sefer kız çok gıcıktı o ne öyle ; röportaja gelmiş gibi davrandı altyapı sıfır
atıf hoca ondan çok eğlendi
@YodaTheMaster , @suzi dilara
Muro'Lu bölüm tam size göre Hayko'dan sonra en çok zevk aldığım bölümdü.
Dalyan izdivaça çıktığında yerlere yattım gülmekten.
´Zufal Hanım Zufal Hanım.,.´ deyip durdu
ya şu "ne verirsegn elignen o gider seninglen "
terlikleri pijaması yine aynı
haykonun olduğu bölümü izledim şimdi. programda kullanılan motosiklet haykonun kendi motosikleti değil.bunu twitterdada belirtmişti zaten. haykoda honda vfr 800 var
programın içini doldurmaları gerekiyor, kendilerini tekrarlamaya başladılar. bu hafta yayınlanan bölüm en kötüsüydü bence
15. Bölüm Gecekondu' nun bu haftaki konuklar Ömür Gedik, Ece Vahapoğlu ve Mesut Yar Yayın Tarihi : 24 Ekim Pazar Yayın Saati : 23.15 Yeni Bölüm
kadroya geeeel
vay arkadaş yayın saati gene değişmiş
23.15 den - 23.45 e alınmış yayın saati
nerden öğrendin geçen hafta çok dakiklerdi ßehzat dan sonra başlamıştı nooldu gene
Danyal genel müdürü tavlamaya gitti ama Zufal a asılınca ´poroğramı geriye atıyım da görün ` dedi zahar