Şimdi Ara

Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
8.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weneorn

    Hikayenin kurgulanışı olarak ilk filmin yanında biraz yavan kalmış sanki.
    Khanı
    ben beğendim ama dediğim gibi yeterince işlememişler bence. Son olarak da
    Chris Pine ölüm sahnesiyle bence altın ahududuyu kesin alır
    ...


    yapma usta, beyaz ve mavi gözlü khan mı olur? gene roddenberry özellikle hindistan-orta asya civarından olacak şekilde seçmişti bu karakteri, beyaz khan hiç gitmemiş yahu.




  • 9/10

    Muhteşemdi.
    Iron Man faciasından sonra artık Blockbuster filmlere beklentimi düşürerek gitmeye başlamıştım ama film beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim.
    Evet senaryo'da biraz sıkıntılar vardı, konu bulmakta biraz zorlanmışlar gibiydi ama çok da önemli bir şey değil bu benim için.
    Aksiyonu, kurgusu, oyunculukları dört dörtlüktü. Yine tıpkı ilk film gibi görsel ve işitsel olarak çok üst düzey bir film çıkmış ortaya.
    Görsel Efektlere de ayrıca değinmeden geçemeyeceğim. JJ Abrams bu konuda aşmış artık, göz kamaştırıcıydı. Londra sahneleri de çok iyiydi, hatta bir ara "star wars filmi izliyorum" havası oluştu bende . Kısaca bir "Star Trek" filminden beklenen her şeyi, hem de çok klas bir şekilde veriyor film.
    Kesinlikle izlenmeli...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand


    quote:

    Orijinalden alıntı: LKLC

    hiç beğenmedim. özellikle ilk filmden sonra beklentim yüksek olarak gittim ama çok kötüydü. hikaye yok, villain berbat, müzikler yetersiz ve baştan sona klişe...

    g.i joe, iron man ve şimdi de star trek. bu sene ümitli olduğum bütün filmler beklentilerimin çok aşağısında kaldı, man of steel'in beklentilerimi karşılamasını umuyorum.

    Sihirbazlari izlediniz mi onu ovuyorlar

    bizim buralara gelmedi o film. gidebilirsem bu hafta gidicem.
  • Görüntü Yönetmenini tebrik etmek istiyorum herşeyden önce nasıl bir ışık kullanımı yapmış yani gerçekten çok başarılı.Kurgu olarak bence daha iyi olabilirdi o konuda yetersiz kalmış ama genel olarak fena değildi. 8/10

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün izledim.

    Son zamanların görselliği ön-plana alan aksiyon furyasına katılan bir film olmuş.
    Bu Star Trek'e aykırı.

    Star Trek sadece görsellikten ibaret değildir. Sadece kötü adamımız 10 kişinin arasına saldırır hepsini öldürür değildir. Derin anlamları olan ve farklı işleyişli bir seridir. İlham ve umut verir insanlığa ana amacı bu olmuştur.
    Ama 2009 ve bu film farklı bir doğrultuda, keyif veriyor orası ayrı.

    Senaryoya hiç yabancı kalmadım birçok referans sahne kullanılmış.

    Wrath of Khan'dan güzel katkılar alınmış.
    Spock'un ve Kirk ile ellerini camda birleştirdiği sahne efsanedir o ilk Wrath of Khan'ı izlediğim günler aklıma geldi geçmişe bir dönüş yaptım.



    Güzel çevirmişler sahneyi akıllıca

    Benedict Cumberbatch'in Khan'ı artistik,ses tonu güzel fakat eksik olan birşeyler var.
    Leonard Nimoy'u gördük bir kez daha ama ben William Shatner'ı da bu yeni seride bir yerde görmek isterdim ve 3.film olursa umarım bir rol verirler.

    Chekov ve Sulu geri plandalar.

    Bu arada Undiscovered Country'de Kirk'ün McCoy'a bir torpidoya ameliyat yapmama yardımcı olur musun referans bir nüans daha
    Torpido teknisyeni değilim dediği sahne.

    Görsellik eleştirisi geminin güç kaybettiği sahnelerde haklı olduğumu gösteriyor.
    Ne o sahneler öyle dönen gemi içinde üçan uçana.
    Efektlere diyecek yok 3D'ye de diyecek yok ama altı boş görsellik bir işe yaramaz.

    3.Film çekilirse Khan geri dönebilir.


    Efektler muazzam.
    Abartı olağanüstü
    Müzikleri iyiydi.
    Senaryo kendini kutartıyor sayılır.
    Oyunculuklar vasat

    7.5/10
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Filmi çok beğendim hiç sıkmıyor ,dolu dolu film olmuş.Benedich Cumberbatch gerçekten ses tonu duruşu olsun performansını çok beğendim.
  • arkadaşlar ben bu filmin takipçisi falan değilim.demek istediğim eski filmlerini falan izlemedim ama bundan bir önceki film çok hoşuma gitmişti hiç sıkılmadan izledim.yarın için ya bu film ya da fast furious m ya gidecem sizce gitmeyi hak ediyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F&F serisini izlediyseniz kesinlikle Furius 6 ya gidin.Pişman olmayacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpress_

    arkadaşlar ben bu filmin takipçisi falan değilim.demek istediğim eski filmlerini falan izlemedim ama bundan bir önceki film çok hoşuma gitmişti hiç sıkılmadan izledim.yarın için ya bu film ya da fast furious m ya gidecem sizce gitmeyi hak ediyor mu

    Gidilmeyi hak eden nadir filmlerden...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpress_

    arkadaşlar ben bu filmin takipçisi falan değilim.demek istediğim eski filmlerini falan izlemedim ama bundan bir önceki film çok hoşuma gitmişti hiç sıkılmadan izledim.yarın için ya bu film ya da fast furious m ya gidecem sizce gitmeyi hak ediyor mu

    filmden beklentine bağlı. efekt ve münferit hikaye ise beklenti, beğenebilirsin.

    bu biraz da star wars için yeni çekilecek bir filmden beklenti gibidir. 4-5-6. filmlerdeki felsefe mi yoksa yeni nesil efektler ve sadece o filmlik hikaye mi olur beklentin?
    bu açıdan bakarsan, 4-5-6. filmler beklentini etkilemiyorsa, yeni star wars filmini beğenebilirsin. aynı şekilde, star trek geçmişi de beklentilerini şekillendirmiyorsa gidebilirsin bu filme, bağımsız bir film gibi.




  • 4 yıl önce wolverine ile aynı tarihte vizyona girmişti, o zaman wolverini tercih edip star trek evde izleyince pişman olmuştum. Bu sefer önce star trek, sonra süperman sonra wolverine hepsine zaman var. Bu film sinemada izlenmezde nerede izlenir? İlk film çok iyiydi buda onun üstünde olduğuna eminim, serinin koyu fanı falan değilim tatmin olacağımı düşünüyorum.
  • bugun bende ımax de ızledım guzeldı..konu derınlıgı pek yoktu ama actıon ogelerı ıle ortmus oldular..
  • olumlu yorumları okuduktan sonra yarın kesın gidecem
  • İsaac clarke'i gönderecen atılgana herkesi kurtarır. Tam onluk bir film olmuş, oradan oraya savaşsın dursun. Görsellik ve atmosfer on numaraydı j.j olayı çözmüş. Sadece atmosfer ve benedict için bile izlenir film. Gerçek bir star trek fanı değilim ama star trek'in en iyi yanı bence karakterlerin geminin derinliği filme daha çok zevk veriyor. İlk film bu yüzden etkilemişti beni ama bu filmde o derinlik yoktu. J.J tüm karakterleri komedi oyuncusuna döndürmüş. Kaptanın spokla dalga geçmesi, spock'ın klişe vari konuşmaları, basit espriler. Ciddiyetten bayağı uzaktı film. Şu serinin görselliği yanında efsane birde senaryosu olsa önüne geçecek film gelmez herhalde. Görsellik ne kadar iyi olursa olsun insanı etkileyen senaryodur. Tamam film sıkmıyor kendini izletiyor falan da altyapıyı oluşturacak şeyler de lazım. Apartmanın daireleri ne kadar lüks olursa olsun altyapısı yoksa çöker gider. Klişeye boğmadan bize derin ve ciddi bir film izletseydi keşke j.j amca.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    İsaac clarke'i gönderecen atılgana herkesi kurtarır. Tam onluk bir film olmuş, oradan oraya savaşsın dursun. Görsellik ve atmosfer on numaraydı j.j olayı çözmüş. Sadece atmosfer ve benedict için bile izlenir film. Gerçek bir star trek fanı değilim ama star trek'in en iyi yanı bence karakterlerin geminin derinliği filme daha çok zevk veriyor. İlk film bu yüzden etkilemişti beni ama bu filmde o derinlik yoktu. J.J tüm karakterleri komedi oyuncusuna döndürmüş. Kaptanın spokla dalga geçmesi, spock'ın klişe vari konuşmaları, basit espriler. Ciddiyetten bayağı uzaktı film. Şu serinin görselliği yanında efsane birde senaryosu olsa önüne geçecek film gelmez herhalde. Görsellik ne kadar iyi olursa olsun insanı etkileyen senaryodur. Tamam film sıkmıyor kendini izletiyor falan da altyapıyı oluşturacak şeyler de lazım. Apartmanın daireleri ne kadar lüks olursa olsun altyapısı yoksa çöker gider. Klişeye boğmadan bize derin ve ciddi bir film izletseydi keşke j.j amca.

    Açıkçası sorun komedide değil. Serinin 4. filmi zaten bizzat komedi filmiydi. Serinin dizi ve film geçmişinde zaten bolca samimi diyalog vardı, ama bu kadar argo olmuyordu. Sorun ise komedinin yaninda yeterince felsefeye girememeleriydi. Karakterlerin doğasına dokunamadılar. Benedict kendi çapında iyi oynasa da khan olarak kötüydü.
    Bilmiyorum, star trek'in "uuuv çok güzel görsel efektleri var, Benedict cumberbatch de var izlenir" diye değerlendirilen bir film haline getirilmesi üzücü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 12 seansına gircem bakalım.inşallah bol aksiyon vardır flimde ve en önemlisi 3 boyut ..son zamanlarda 3 boyutlu flimler hiç hoşuma gitmiyor..özellikle pop-out dışarı çıkma efekti yok...
    inşallah bu flimde beni yanıltmaz...
  • Ne yalan söyleyim FF6 dan sonra bu flim çok yavan geldi bana. Pek memnun kalmadım.
    3d side e işte idare ederdi. Boş zamanım vardı izledim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük umutlarla gitmeyin derim.İlk filmin hatrına gittim, umduğumu bulamadım maalesef.Imax 3d olarak izlememe rağmen hiçbir etki yaratmadı bende.Ama Iron man ve Transformers sevenler bunuda sevecektir.
  • Film çok sığ olmuş. Açıkçası aradığımı bulamadım. Khan karakterinin potansiyelinden hiç yararlanılamamış, halbuki oynayan aktör çok iyi bir isim. Film çok oldu bittiye gelmiş, konu derinliği hiç yok. Bir Trekki olarak aradığımı bulamadım. Normal bir Star Trek bölümü bile bundan daha doyurucudur.

    Bunu izleyeceğinize 1982 yapımı Star Trek: The Wrath of Khan tavsiye ederim.
  • Ülkemizde ilk hafta sonu filmi 43.620 kişi izlemiş.
    Çok fazla ilgi olmayacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını da değil.
    O kadar gereksiz filmler de gişe alır başını götürür, bu tip kılı kırk yaran bir emekle hazırlanıp sunulan müthiş filmler rağbet görmez,ilginç...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.