Bildirim
star trek bitti yeni dizi lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Öncelikle sana torchwoodu öneriyorum 3.sezonu sana en iyi doctor who sezonlarından biri gibi gelecek ilk sezonu bok gibi istersen 2.sezonun son 2 bölümünü izle ordan geç 3.sezona ayrıca broadchurch öneririm çok kaliteli yapım uzun soluklu birşey isteyeceksen house md ya da breaking bad her sezon bambaşka hikayeler anlatan birşey istersen fargo süper kahraman dizisi istersen daredevil ve the flash politika istersen de house of cards öneririm _____________________________ -
Vay be uzun zaman sonra şu forumda Stargate izleyen biriyle karşılaştım. Bende Star Trek izlediysen senin artık Stargate izleme vaktin gelmiş diye yazmak için girdim konuya
Dizinin bir forum konusu bile yok forumda. İsmi bende saklı birinden açmasını bekliyoruz artık izlemeyi bitirince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 6 Ağustos 2016; 23:33:48 >_____________________________ Steam @itsheppard
Uplay @SheppaRD-_-
EA @SheppaRD_TR
Epic Games @SheppaRD_TR
Xbox Live @SheppaRD#3244
Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694 -
11.22.63 efsaneydi o tarz bir dizi fena olmaz , varsa tavsiyeniz alabilirim _____________________________ ... -
-
star trek nasıl bitirdin o kadar diziyi ? benim gözüm yemedi her bölüm 50 dk falandı
en az 3 yılımı alır o seriyi izlemek
battlestar galactica izle bence. izleme sırasını da google a yazman yeterli. bence dünyanın en iyi dizisi.
stargate merak ediyorum ben de ona başlarım yakında._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Capaldi
Öncelikle sana torchwoodu öneriyorum 3.sezonu sana en iyi doctor who sezonlarından biri gibi gelecek ilk sezonu bok gibi istersen 2.sezonun son 2 bölümünü izle ordan geç 3.sezona ayrıca broadchurch öneririm çok kaliteli yapım uzun soluklu birşey isteyeceksen house md ya da breaking bad her sezon bambaşka hikayeler anlatan birşey istersen fargo süper kahraman dizisi istersen daredevil ve the flash politika istersen de house of cards öneririm
dediğin dizilerin hepsini izledim sadece broadchurchü izlemedim ona bakayım :) teşekkürler.
david tennant varmış hemen bakayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegir -- 8 Ağustos 2016; 15:29:13 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: John Sheppard
Vay be uzun zaman sonra şu forumda Stargate izleyen biriyle karşılaştım. Bende Star Trek izlediysen senin artık Stargate izleme vaktin gelmiş diye yazmak için girdim konuya
Dizinin bir forum konusu bile yok forumda. İsmi bende saklı birinden açmasını bekliyoruz artık izlemeyi bitirince
stargate buralarda pek değerli değil hocam :( çok mükemmel bi diziydi zaten onunla başladım dizi izlemeye :) jaffa kree_____________________________ -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
star trek nasıl bitirdin o kadar diziyi ? benim gözüm yemedi her bölüm 50 dk falandı
battlestar galactica izle bence. izleme sırasını da google a yazman yeterli. bence dünyanın en iyi dizisi.
stargate merak ediyorum ben de ona başlarım yakında.
arkadaşa da yazdım ama bitirdim onu da capricayı da izledim bir blood and chrome kaldı onu da bi ara izleyeceğim ama, star treki zaten ben de 5 senede falan izledim
_____________________________ -
Broadchurche bayılırım hocam çok ayrı bir havası var _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
quote:
Battlestar Galactica'dan önce sadece Mini seriyi izledim. Yeterli olur mu?
zaten o pilot bölümü. izlemiş olman şarttı. sıralama şu;
miniseries
1.sezon
2.sezon
the resistance(webisodes)
3.sezon
the razor (tv filmi)
razor flashbacks (izledim mi izlemedim mi hatırlamıyorum)
4.sezon ilk 10 bölümü
the face of enemy (webisodes)
4.sezon son 10 bölüm
the plan(tv filmi)
çok karışık değil.webisodes kısa zaten 7 dk falan her bölüm az da bölüm sayısı var. küçük ayrıntılar var içinde
https://eksisozluk.com/battlestar-galactica-seyir-rehberi--2698196_____________________________
-
quote:
Stargate'in de izleme sırası var. Bilmiyorsan tam sıralamayı yazayım
_____________________________ Steam @itsheppard
Uplay @SheppaRD-_-
EA @SheppaRD_TR
Epic Games @SheppaRD_TR
Xbox Live @SheppaRD#3244
Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694 -
quote:
Orijinalden alıntı: John Sheppard
quote:
Stargate'in de izleme sırası var. Bilmiyorsan tam sıralamayı yazayım
askerden sonraya kalsın o
İlk önce sinema(1994) filmini izlemen gerek._____________________________ CPU: 2X Pentium III 933 // MOBO: Intel OR840 // RAM: 4x 256MB PC800 RDRAM // GPU: Creative Labs Annihilator2 Ultra // Monitor: Sony GDM-FW900 // Case: Addtronics W8500-400A // Sound Card: Sound Blaster Live! Platinum 5.1 // Speaker: VideoLogic DigiTheater DTS // HDD: 4x 18GB Seagate Cheetah X15 // RAID Card: DPT SmartRAID IV Century PM2865U3 // DVD RW: Plextor Plexwriter 12/10/32 // OS: Windows 2000 Pro -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı