Şimdi Ara

star trek bitti yeni dizi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    star trek(tüm spinoff ve filmleriyle)
    stargate(tüm spinoff ve filmleriyle)
    firefly
    farscape
    sliders
    11.22.63
    doctor who
    andromeda
    babylon 5
    x-files
    fringe

aklıma gelmeyen muhtemelen vardır. Yeni bir dizi lazım :)

Öncelikle sana torchwoodu öneriyorum 3.sezonu sana en iyi doctor who sezonlarından biri gibi gelecek ilk sezonu bok gibi istersen 2.sezonun son 2 bölümünü izle ordan geç 3.sezona ayrıca broadchurch öneririm çok kaliteli yapım uzun soluklu birşey isteyeceksen house md ya da breaking bad her sezon bambaşka hikayeler anlatan birşey istersen fargo süper kahraman dizisi istersen daredevil ve the flash politika istersen de house of cards öneririm

Dizinin bir forum konusu bile yok forumda. İsmi bende saklı birinden açmasını bekliyoruz artık izlemeyi bitirince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 6 Ağustos 2016; 23:33:48 >
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
    Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
    Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694
  • 11.22.63 efsaneydi o tarz bir dizi fena olmaz , varsa tavsiyeniz alabilirim
  • star trek nasıl bitirdin o kadar diziyi ? benim gözüm yemedi her bölüm 50 dk falandı en az 3 yılımı alır o seriyi izlemek

battlestar galactica izle bence. izleme sırasını da google a yazman yeterli. bence dünyanın en iyi dizisi.

stargate merak ediyorum ben de ona başlarım yakında.

Orijinalden alıntı: Peter Capaldi

Öncelikle sana torchwoodu öneriyorum 3.sezonu sana en iyi doctor who sezonlarından biri gibi gelecek ilk sezonu bok gibi istersen 2.sezonun son 2 bölümünü izle ordan geç 3.sezona ayrıca broadchurch öneririm çok kaliteli yapım uzun soluklu birşey isteyeceksen house md ya da breaking bad her sezon bambaşka hikayeler anlatan birşey istersen fargo süper kahraman dizisi istersen daredevil ve the flash politika istersen de house of cards öneririm

dediğin dizilerin hepsini izledim sadece broadchurchü izlemedim ona bakayım :) teşekkürler.
    david tennant varmış hemen bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegir -- 8 Ağustos 2016; 15:29:13 >

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Vay be uzun zaman sonra şu forumda Stargate izleyen biriyle karşılaştım. Bende Star Trek izlediysen senin artık Stargate izleme vaktin gelmiş diye yazmak için girdim konuya

Dizinin bir forum konusu bile yok forumda. İsmi bende saklı birinden açmasını bekliyoruz artık izlemeyi bitirince

stargate buralarda pek değerli değil hocam :( çok mükemmel bi diziydi zaten onunla başladım dizi izlemeye :) jaffa kree

Orijinalden alıntı: drjacob

11.22.63 efsaneydi o tarz bir dizi fena olmaz , varsa tavsiyeniz alabilirim

film olarak presestination diyebilirim hocam, başka bişey gelmiyor aklıma

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Benim listemde daha izlemedim ama senin izlediklerine yakın olarak; Battlestar Galactica

onu da izledim yazmayı unuttuğum dizilerden biri o da (aslında unutmama gereken bi diziydi ama)

Orijinalden alıntı: bcan402

star trek nasıl bitirdin o kadar diziyi ? benim gözüm yemedi her bölüm 50 dk falandı en az 3 yılımı alır o seriyi izlemek

battlestar galactica izle bence. izleme sırasını da google a yazman yeterli. bence dünyanın en iyi dizisi.

arkadaşa da yazdım ama bitirdim onu da capricayı da izledim bir blood and chrome kaldı onu da bi ara izleyeceğim ama, star treki zaten ben de 5 senede falan izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

star trek nasıl bitirdin o kadar diziyi ? benim gözüm yemedi her bölüm 50 dk falandı en az 3 yılımı alır o seriyi izlemek

Battlestar Galactica'dan önce sadece Mini seriyi izledim. Yeterli olur mu?

zaten o pilot bölümü. izlemiş olman şarttı. sıralama şu;

miniseries
    1.sezon
    2.sezon
    the resistance(webisodes)
    3.sezon
    the razor (tv filmi)
    razor flashbacks (izledim mi izlemedim mi hatırlamıyorum)
    4.sezon ilk 10 bölümü
    the face of enemy (webisodes)
    4.sezon son 10 bölüm
    the plan(tv filmi)

çok karışık değil.webisodes kısa zaten 7 dk falan her bölüm az da bölüm sayısı var. küçük ayrıntılar var içinde

https://eksisozluk.com/battlestar-galactica-seyir-rehberi--2698196

• quote:

Stargate'in de izleme sırası var. Bilmiyorsan tam sıralamayı yazayım
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
    Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
    Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

quote:

Stargate'in de izleme sırası var. Bilmiyorsan tam sıralamayı yazayım

askerden sonraya kalsın o

• Bende stargate SG-1 öneririm.
    İlk önce sinema(1994) filmini izlemen gerek.
    CPU: 2X Pentium III 933 // MOBO: Intel OR840 // RAM: 4x 256MB PC800 RDRAM // GPU: Creative Labs Annihilator2 Ultra // Monitor: Sony GDM-FW900 // Case: Addtronics W8500-400A // Sound Card: Sound Blaster Live! Platinum 5.1 // Speaker: VideoLogic DigiTheater DTS // HDD: 4x 18GB Seagate Cheetah X15 // RAID Card: DPT SmartRAID IV Century PM2865U3 // DVD RW: Plextor Plexwriter 12/10/32 // OS: Windows 2000 Pro
  • Arkadaşlar original series'te üçüncü bölümü izlerken sanki ikinci bölümdeki garip çocuğa rastladım. Ekran görüntüsünü koyuyorum, dakikası 03:25.
     star trek bitti yeni dizi lazım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.