Şimdi Ara

STAR AKADEMİ * STAR TV (yeni Yarışma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    STAR AKADEMİ
    müzik ağırlıklı yeni bir yarışma başlıyor
    haftalık olarak canlı yayınlanacakmış

• akademi türkiye sandım ben ama. O tarzda ev olsa keşke ama sanki fox ta çıkmıştı da tutmadı 2. Si.. Bir de atv nin yeni tv diye kanalı vardı 24 saat canlı yayınlayan o iyiydi barış akarsu zamanında
  • Hayırlısı
  • elemeler hızla devam ediyor... jüri belli oldu ;

SERTAB ERENER
    AJDA PEKKAN
    ERTUĞRUL ÖZKÖK

sunucu henüz belli değil
    sıkı bi yarışma bekliyorum
  • ilk bölüm bu akşam
    elemelerden başarılı çıkanları tanıyoruzz

izleyen var mı
  • İlk bölümü izlemedim fakat reklamlara bakılırsa kaliteli sesler geliyor
  • ilk canlı performansla bu akşam yarışma start alıyor

yarışmacıları çalıştırıcı kadrosu ;
    ATİLLA ÖZDEMİROĞLU ( müzisyen)
    SAMSUN DEMİR ( yapımcı )
    ZELİHA KAÇAR ( stilist)
    LAUREN AUTLOW (koreograf )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 4 Temmuz 2011; 20:14:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sare diye bi kız SİL BAŞTAN okuyor muhteşemmm
  • ilk performanslardan en çok hoşuma giden Elif'in performansı oldu. Gayet iyi söyledi bence

Yarışmacıların ilk performanslarını genel olarak beğendim. Akademi Türkiye yayınladığı zaman da ilgiyle takip etmiştim. Star Akademi'yi de takip ediyorum. Ama ağustosta askere gidiyorum, o yüzden bir kısmını izleyebileceğim bu sefer
  • allahım ne berbat sesleri var, neye göre seçilmişler anlamak mümkün değil.
  • Bazı 1-2 kız var sesleri çok iyi
  • hayrettin diye bi elemanı izledim gerçekten farklı bişeyler yapacağa benziyor onun takipçisiyim. kız solistler arasından orijinal bi tip yok ki hiç .
  • Acunun yaptığı program taklidi olan kalitesiz bir yapım.Juri üyeleri her ne kadar kendi aralarında iyi olsalarda izleyiciyi etkileyecek hitabet sanatına sahip değiller bu da en büyük kayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 9 Temmuz 2011; 11:19:52 >
  • jüri iyi sahne falan iyi kaliteli bi iş yapıyolar bence

fakat yarışmacılar için aynı şeyi söyleyemem

eğer hem dans etsin hemde iyi şarkı söylesin tarzında birisini birinci seçeceklerse,öyle bi isim yok ama güzel sesli birisini seçeceklerse arif diye bi yarışmacı var,umarım o birinci olur.

keşke sertab da şarkı söylese

• Bi kanal şarkı yarışması başlatıyor hurrraaaa bütün kanallar şarkı yarışması yapıyor. Öteki kanal dans yarışması başlatıyor yine hurrraaaa diğer kanallar da aynısını yapıyor. Giydirme proğramları falan da var her kanalda birer tane.
  • nerde Akademi Türkiye, nerde bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

nerde Akademi Türkiye, nerde bu...

Aynen ya . Rahmetli barış, özgür çevik, tolga,timuçin , pınar aydın , tuğçe hatta bi ara esra ceyhanın orkestrasına girmiş olsa da deha bile daha iyi bu kadrodan Hele burak diye bi eleman var cidden zulüm dinlemek,dinlemiyorum artık bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertoPookito

ilk performanslardan en çok hoşuma giden Elif'in performansı oldu. Gayet iyi söyledi bence

Yarışmacıların ilk performanslarını genel olarak beğendim. Akademi Türkiye yayınladığı zaman da ilgiyle takip etmiştim. Star Akademi'yi de takip ediyorum. Ama ağustosta askere gidiyorum, o yüzden bir kısmını izleyebileceğim bu sefer

Dün gece Elif 1. oldu
  • Saçma sapan bir yarışma. İzlediğime pişman oldu.
  • quote:

quote:

ilk performanslardan en çok hoşuma giden Elif'in performansı oldu. Gayet iyi söyledi bence

Dün gece Elif 1. oldu

benimde dikkatimi çeken bir elif var birde dila ydı sanırım erkeklerde pek iş yok gibi belki hayrettin.. bence bu yarışma nın finalinde 1. elif olur 2. hayrettin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.