Şimdi Ara

Stansfield vs Joker ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Stansfield vs Joker ?

Leon the Professional filmini izlemeyenler şimdi bana kim la bu Stansfield de koskoca Jokerle kıyaslıyorsun diyebilir ama Leonu izleyenler beni çok iyi anlar. Stansfieldin mozart hayranı bir psikopat, hem zeki hem deli, çocukları öldürebilecek kadar cani bir karakter olduğunu bilir. Bence Gary Oldmanın performansı gerçek joker performansıydı. Hatta daha da ileri gidip Heath Ledger'in joker karakterini oluşturmada bu Stansfield karakterinden faydalandığını esinlendiğini iddia ediyorum. İki filmi de izleyenler için soruyorum siz ne düşünüyorsunuz?

• İkisinde de oyunculuklar mükemmel.Böyle psikopat kötüleri seviyorum.Ama Jokerin üstüne kimseyi tanımam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Bende severim böyle karakterleri ama bence Stansfield daha kötü daha psikopat geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Bende severim böyle karakterleri ama bence Stansfield daha kötü daha psikopat geldi bana.

Bence de Stansfield daha kötü fakat Heath Ledger performansı üstüne başka bir performans tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 20 Mayıs 2014; 23:38:15 >
  • Heath Ledger de iyiydi ona laf yok Ama jokeri er yada geç batman pataklar diye filmin finalini biliyorsun ama stansfield ne yapar nasıl kötülük peşindedir Leon onu alt edermi göz kestiremiyorsun. Bide arada hapı çıkarıp ağzıyla kırması kendinden geçmesi yok mu hoşuma gidiyor
  •  Stansfield vs Joker ?

Çizgi Roman okumayanlar gerçek Joker'i bilmez. Orada daha da psikopat. Filmdeki 1000 de 1 resmen.

Mesela üstteki resimde yüzünü kesiyor daha sora lastikle suratına tutturuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Stansfield vs Joker ?

Çizgi Roman okumayanlar gerçek Joker'i bilmez. Orada daha da psikopat. Filmdeki 1000 de 1 resmen.

Mesela üstteki resimde yüzünü kesiyor daha sora lastikle suratına tutturuyordu.

Stansfield vs Joker ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 21 Mayıs 2014; 0:06:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Çizgi romana girme hocam ben Gary Oldman ve Heath Ledger performanslarını konuşuyorum. Hangisi daha psikopat oynamış diye soruyorum.
  • İkiside gerçekten çok iyiydi ama Joker bir adım önde sanırım
  • Defalarca izlememe rağmen her izlediğimde hafiften tırsarım:
    Stansfield.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.