Jake Paul vs. Mike Tyson Maçı Canlı Olarak Netflix'te
-
-
Mike Tyson'ın rakiplerine attığı eski dayaklar gibisi yok gerçekten.. Hala eski dayakları ve o zevk şölenlerini izlerim.. Şimdi yeni bir dayak daha atacak demek ki.. Mükemmel gerçekten.. Karşısına tam da dövülmelik birini çıkartmışlar elbette o yaşta daha iyilerle dövüşemez ama süpriz olmazsa bunu iyice bir dövecektir diye düşünüyorum.. Yani tam bir dayak şöleni olacak.. Umarım yanılmam.. İyi bir dayak bekliyorum mike tyson hocamızdan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Kasım 2024; 19:1:33 > -
en son 24 yıl once lewis macını gece 4 de izlemiştim ömür bitmiş
-
Zaten Boks maçı düzmeceydi birbirinize vurmayın denmiş ki istese paul dağıtırdı tysonu. Artı tt mi engelledi çözemedim ama yayın kesilip durdu telefon internetinde kesinti olmadı
EKLEME evet 100 bin şikayet olmuş Netflix çökmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Kasım 2024; 20:56:50 > -
Zaman herkesi yenerr.....mike Tysonin zamana yenildiği sessiz savaşı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IYARASAI -- 16 Kasım 2024; 22:46:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse ki gerçek maç değilmiş önce duyunca dedim adamı paul e öldürtecekler az izleyince anladım ki senaryoymuş Ah yalan dünya insanları ne hale getiriyor yaş geçtikçe
-
Ondan önceki amanda serrano vs k taylor maçı çok güzeldi ikisinin de suratları dağıldı gerçek dayak şölenini orada izlemiş olduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Kasım 2024; 7:20:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X