Şimdi Ara

stansfield

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha maçlar başlamadan önce dedim çok tecrübesiz ve noob. şimdi diyecekler o adam orda sen hala max goldsun diye. ama sırf elwind ile dotadan olan yakın arkadaşlığından hwa da oynuyor. daha yeniki maçı izlediyseniz zhonyası olan ziggese arka arkaya 3-4 göre göre göre ulti attı ve bu adam yüzünden hwa maçı kaybetti. kusura bakmayın ama hwa bu sezonda sonraki sezonda dpyi yenemez. elwinde yazık oluyor o takımda. crimson yani toplanerlarıda soloda ilk kanı döken biri asla lane vermemeli farkı acayip açmalı toplane oynayanlar bilir o seviye farkı o minyon farkı.. hatta ilk gankler bu sebepten hep ilk toplane 'e atılmaya çalışılır. fakat crimsonun kötü oyunculuğu mu desek fabın performansımı yine lane verdi faba en son shyvana 1 canla falan base atıyordu fab 2 kulenin arasında farm yapıyordu. ferit ise adamda tüm lanelerde azcık var oyunculuk yok heralde. çok gaza geliyor ya ya da oyun içi çok sinirleniyor streamlarından falan izlediğim kadarıyla canı %20 ye falan düşünce böyle oluyor sanırsam ferithttps://www.facebook.com/photo.php?v=10202399829707001

• abi marshallı atmışlar takımdan. resmen takımı sırtlıyordu eleman.
  • elwind ile marshall kavgalıydı. mecburen değiştirdiler ama stansfield yanlış tercih oldu.
  • Katılıyorum ,marshall 5-1 stansfield hwa ferit kişiselleştiriyor takımı.
  • laf ettiğim adam atağa geçiyor :Dd crimson kerileyebilirmi? lulu ultisiyle ve takımı güzel korursa taşıyabilir. ama pek sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nub06

laf ettiğim adam atağa geçiyor :Dd crimson kerileyebilirmi? lulu ultisiyle ve takımı güzel korursa taşıyabilir. ama pek sanmıyorum

bu oyun baya iş yaptı ama bot lane yine feed
  • DP türkiyeye göre fazla iyi oynuyor ya. Noob glandalın atılan her flasha çok güzel demesinin yanı sıra narunun yaptığı 3-4 kere çok güzel hareket vardı gragas oynarken adamların arasına e ile girip fıçı atıp flashla tekrar kaçtı falan. Koruyucusu düşen adama öldü diyen glandalın bunları görmemesi çok normal ama. DP de herkes çok iyi oynuyor ya. Şimdi diyecekler fanboy falan da maçları düzgün izleyenleyenlerin bana hak vereceğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bireysel olarak irdelemeyin bence, Türkiye'de takım oyununu en kötü gününde bile DP daha iyi oynuyor. Her koridorda ezilseler de döndürme şansları yakalıyorlar. Çok hata yapıyor Türk takımları.
  • Bence Elwind abartılıyor. Genele göre gayet iyi olduğu bariz belli ama Türkiye'nin şu anki en iyi midlaner'ı deniyo şaşıp kalıyorum o herifin en iyi mid olması için daha en az 2 senesi var.
    Bir de bu konuda bilgili değilim ama Stansfield'ı takıma almak için Marshall ile bilerek tartışma çıkardıysa Elwindliğini yine yapmış.
  • elwind ile marshall tartışmıştı bayağı. elwindde kişiliksiz, egoist biri olduğundan marshall'ı awh'ye postalattırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Bence Elwind abartılıyor. Genele göre gayet iyi olduğu bariz belli ama Türkiye'nin şu anki en iyi midlaner'ı deniyo şaşıp kalıyorum o herifin en iyi mid olması için daha en az 2 senesi var.
    Bir de bu konuda bilgili değilim ama Stansfield'ı takıma almak için Marshall ile bilerek tartışma çıkardıysa Elwindliğini yine yapmış.

En iyisi değil tabide narudan başka bi egzap bi lethenor ne biliyim bi ametstyle görürken aradan elwind i görmemiz biraz rüzgarı arkasına almasını sağladı toparlayamadım ama anladınız işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

elwind ile marshall tartışmıştı bayağı. elwindde kişiliksiz, egoist biri olduğundan marshall'ı awh'ye postalattırdı.

tartışmadan nerden haberdarsınız sizden duyuyorum ilk defa
  • quote:

quote:

elwind ile marshall tartışmıştı bayağı. elwindde kişiliksiz, egoist biri olduğundan marshall'ı awh'ye postalattırdı.

eskiden dota oynardık stanslerle.
  • quote:

quote:

tartışmanın nedenini bilmiyorum ama tartışma olduğu doğru, o yüzden değiştiler. bence hwa için böylesi daha kötü oldu, marshall'ın geri gelmesi lazım
  • Niye arkasından konuşuyonuz olm çağırıp sorsanız ya

@Em Mathers

bu arada artık turnuva konusu açmıyon özlüyoz seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Niye arkasından konuşuyonuz olm çağırıp sorsanız ya

@Em Mathers

yok artık bizim eski turnuvacı em mathers marshall mı? neden tüm kaliteli oyuncular bu forumdan çıkıyor. bkz. longb auspexa marshall
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

quote:

@Em Mathers

yok artık bizim eski turnuvacı em mathers marshall mı? neden tüm kaliteli oyuncular bu forumdan çıkıyor. bkz. longb auspexa marshall

evet, + reosta + elysion (kesin yanlış yazdım ismini, bizim projektör işte türkiye 6. olan)

1 sene önceye kadar (popi olmadan önce) naruda burda yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 3 Şubat 2014; 13:43:02 >

• quote:

quote:

quote:

@Em Mathers

evet, + reosta + elysion (kesin yanlış yazdım ismini, bizim projektör işte türkiye 6. olan)

bende bayağıdır takılmıyorum saçmaladı forum bayagı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

quote:

quote:

@Em Mathers

bende bayağıdır takılmıyorum saçmaladı forum bayagı.

Doğru yazmışım ismini

• quote:

abi marshallı atmışlar takımdan. resmen takımı sırtlıyordu eleman.

Marshallın facebook linkini atarmısın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.