Şimdi Ara

standart sapması en yüksek ders hangisi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sosyal veya matematik diye düşünüyorum. tabi ben ilk defa girdim sınava tecrübeliler daha iyi bilir. Ayrıca bir test içindeki her sorunun getirisi farklı mı olur ?

• %1000000000 sosyal net sosyali çok yapan sayısalcı kendinden 2-3 net fazla mat yapanı geçebilir geçen sene türkçesi iyi olanlar matematiği iyi olanları geçmişti
  • Ders içindeki her sorunun getirisi aynı.

Bence sosyal>Türkçe>mat>fen şeklinde bir getiri olabilir.Tabi bu dediklerim belli bir net üstü.Mesela Türkçenin 35 üstü olması mattan daha fazla getirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insurgent kullanıcısına yanıt
    dostum mesela benim puan türüm ygs2 ve feni iyi yapmam gerekiyordu lakin pek istediğim gibi geçmedi. Kaybın fazla olmaz demek istiyorsun yani
  • penasofguitar P kullanıcısına yanıt
    Hocam tam ben de hakim değilim bu konulara ama benim gördüğüm +35 mat ve fen yapanlar 30 turkce 20 sos falan yapmıs mesela eger sos yaptıysan acık kapanabilir bir nebze

• Fen>sosyal diyorum. Çünkü fizik ve biyo orta seviye ustuydu. Fizik ve biyodan çok gelir. Çünkü netler genelde 15-25 arası. 30 yapan isi götürür.

• Hocalarda standart sapma yok diyolardı ben mi yanlış anladım acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biyoloji zor muydu ? Gülüyorum sadece.....
  • bence kolay da değildi orta da değildir. soru bankaları, denemelerde biyolojinin 10 sorusundan 9u yorum-bağlantı kurma şeklinde çözülür. sınavda çoğu soru direkt bilgi odaklıydı. Biliyor olman kolay olduğunu göstermez sonucta genel bir açıdan bakmaya çalışıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.