Şimdi Ara

Stand-up'ına gülünmeyen adam :) (Okan Bayülgen konu takip) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
14
Favori
6.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mümkünse Türkiye'de belli 3 kişiden başka kişi stanp-up yapmaya kalkmasin. Kendilerini rezil etmekten başka bir şey yapmıyorlar! Artı yalan yanlış hikayelerle stand up yapmaya çalışılmasın! Neymiş karım nerdesin lan süperman demiş, hırsıza altınlar şurada demiş demiş! Bu kadar mı antipatik olunur! Bir de utanmadan kendini komedyen olarak nitelendiriyor ya orada insanın başka yerleriyle de gülebildigini görmüş oldum. Bende adamın yerine utandım açıkças sizler gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın yerine utanıcam diye izlemedim boşuna kasılamam
  • başkasının yerine utanmak özgüveninizin olmadğını veya az olduğunuzu gösterir

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utancımdan izleyemiyorum lan
  • adamın yüzü sempatik değil, anlatım ruhsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ben niye böyle şeyleri izlerken, utanıyorum ya..adamın yerine ben utanıyorum

Aynı durum bende de var yerin dibine girdim izleyemedim kapattım çok utanıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldıray_16 -- 12 Ocak 2014; 13:45:15 >
  • Sanki Cem Yılmaz ı örnek almış da bir şeyler eksik...
  • Bu yüzden Cem Yılmaz milyoner :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir alkış alabilirmiyim
  • yok artık bu adamı izleyip kendinizden niye utanıyorsunuz lan o kadar da değil yani ben hadi daha da saçmalasın diye bekledim
  • Kimsenin gülmediğine gülmekten öldüm
  • Hic komik olmadigindan guldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hybrai -- 12 Ocak 2014; 14:36:29 >
  • Yetenek sizsinizede çıkmıştı bu rezil . Yapamıyorsun hala neyi zorluyorsun müstahak olmuş.
    http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ozcan-ozcelik-stand-up-yetenek-sizsiniz
  • toparlıyorum ...... bu ne ya. herkes ce yılmaz olacak değil ki ya.
  • Kardan adama uçan tekmeyi gördükten sonra videoyu durdurdum. Devam etmekte kararsızım.
  • Adam sürekli nefes nefese konuşuyor hani böyle bi acelesi varmış gibi anlatıyor ve çok kasıyor kendini, bir de adamda sinir bozan bişey var ama ne olduğunu çözemedim.
  • quote:

ben niye böyle şeyleri izlerken, utanıyorum ya..adamın yerine ben utanıyorum

kanka gel sakaryadaysan sana çay ısmarlıycam yav bukadar olur
  • quote:

bunun psikolojide bi adı olması lazım..bu kadar kişinin böyle olduğunu bilmiyordum..çok ilginç geldi..sadece sunu ifade edebilirim kendimle ilgili..bir başkasının küçük düşmesine asla izin veremem..kendimi onun yerine koyarım.empati çok gelişiktir bende..(tabi düşmanım hariç)

Ayni ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.