Şimdi Ara

Stand-up'ına gülünmeyen adam :) (Okan Bayülgen konu takip) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
14
Favori
6.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Toparlıyorum1(Kimse gülmüyor yahu , uzattıgım her dakika daha fazla rezil olucam yavaş yavaş bitireyim)
    -Toparlıyorum2... (Mıçtım sıvadım bana daha fazla katlanamayacağınızı anladım ama pat diye kesemeyeceğim için yavaş yavaş toparlıcam)
    -Toparlıyorum3..(Bi kere daha şansımı deneyeyim en azından bir insanoglu bile gülse yırtarım)
    -Toparlıyorum4...(Ulan toplarıyoruz diyoruz bi kere yalandan gülün de bitireyim şu laneti)
    -Toparlıyorum5... - - - - - - Daha fazla zorlamaya gerek yok toparlayamadım , hep heyecandan bunlar yoksa Cem Yılmaz'ın yandan yemişiyim ben :/
  • Bu başkasının düştüğü duruma sanki kendi düşmüşcesine içinin sıkılması, utanması, rahatsızlık duyulması tıpta bir karşılığı yok mu ?

Böyle şeyleri izleyemiyorum bile, bu bendeki özgüven eksikliğinden mi kaynaklanmakta yoksa empati gücümün fazla mı olduğunu gösteriyor bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 13 Ocak 2014; 3:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Bu başkasının düştüğü duruma sanki kendi düşmüşcesine içinin sıkılması, utanması, rahatsızlık duyulması tıpta bir karşılığı yok mu ?

Böyle şeyleri izleyemiyorum bile, bu bendeki özgüven eksikliğinden mi kaynaklanmakta yoksa empati gücümün fazla mı olduğunu gösteriyor bilemedim.

izleyenlerin en az yüzde 90'ı aynı şeyi yaşadı hocam. Sorun biz de değil, bu duruma düşenlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Bence başlarda oto poka gülen insanların güleceği seyler var ama kimse gülmemiş

aynen ama şu kardan adam süpermen falan rezil.
  • Bulunsun Evde İzlerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ben niye böyle şeyleri izlerken, utanıyorum ya..adamın yerine ben utanıyorum

yalnız değilmişim demek o şey bendede var nedense anlam veremiyorum
  •  Stand-up'ına gülünmeyen adam :) (Okan Bayülgen konu takip)
  •  Stand-up'ına gülünmeyen adam :) (Okan Bayülgen konu takip)
  • quote:

bunun psikolojide bi adı olması lazım..bu kadar kişinin böyle olduğunu bilmiyordum..çok ilginç geldi..sadece sunu ifade edebilirim kendimle ilgili..bir başkasının küçük düşmesine asla izin veremem..kendimi onun yerine koyarım.empati çok gelişiktir bende..(tabi düşmanım hariç)

Hocam aynı şeyi düşünüyoruz. Bu dH lilerin yanında; ordaki teyzeleri görmedin mi? Hele bi tanesi ağzını eğmiş..

Psikoloji de bir konusu olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Alıntı rekoru falan kırdın galiba mübarek.
    Bu arada aynen bana da oluyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık olmuş
  • töbe ettim
  • Tamam çok özür dilerim şimdi toparlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Kardan adama uçan tekmeyi gördükten sonra videoyu durdurdum. Devam etmekte kararsızım.

et et hırsız muhabbeti ve özür dilediği bölüm çok iyi
  • Beyler bende adam yerine utandim. Bence en yakin karsiligi Empati. İyi insanlariz demek.

Bencede kotuydu. Sadece kardam adam edpiridinde kahkaha attim ama millet anlamadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

Bu başkasının düştüğü duruma sanki kendi düşmüşcesine içinin sıkılması, utanması, rahatsızlık duyulması tıpta bir karşılığı yok mu ?

izleyenlerin en az yüzde 90'ı aynı şeyi yaşadı hocam. Sorun biz de değil, bu duruma düşenlerde

Bazıları da sadece gülüyor geçiyor bizim gibi olmuyor. Bunun nedeni ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Niyeyse bu olay bende de var, o yüzden böyle çoğu videoyu tam olarak izlemem kapatırım.

Senin normalde de utanarak yaşaman lazım zaten.

Yalnız herifin tip ofsayt bir kere. O kaşlarla çıkıp sadece otursa muhtemelen esprilerinden daha komik olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

Bazıları da sadece gülüyor geçiyor bizim gibi olmuyor. Bunun nedeni ne ?

Valla hiç bir fikrim yok. Ama iyi birşey bence. Hep garibanı desteklemeye çalışma huyumuzla bağlantısı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.