Şimdi Ara

Stand-up'ına gülünmeyen adam :) (Okan Bayülgen konu takip) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
14
Favori
6.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Bu başkasının düştüğü duruma sanki kendi düşmüşcesine içinin sıkılması, utanması, rahatsızlık duyulması tıpta bir karşılığı yok mu ?

Böyle şeyleri izleyemiyorum bile, bu bendeki özgüven eksikliğinden mi kaynaklanmakta yoksa empati gücümün fazla mı olduğunu gösteriyor bilemedim.

sempati
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Bu başkasının düştüğü duruma sanki kendi düşmüşcesine içinin sıkılması, utanması, rahatsızlık duyulması tıpta bir karşılığı yok mu ?

Böyle şeyleri izleyemiyorum bile, bu bendeki özgüven eksikliğinden mi kaynaklanmakta yoksa empati gücümün fazla mı olduğunu gösteriyor bilemedim.

sempati

Evet duygu ve düşüncelerinin karşındaki ile aynı bağlamda olması durumu bu benim sempati gücümün yüksek olduğunu mu gösterir ?

Bana eksiklikmiş gibi geliyor. Çünkü başka birisi rezil olduğunda ben neden kendimi sıkayım mı istemeden

• Adam nasıl dağıttıysa bir türlü toparlayamadı
  • karısını neden kahvede takılan dayılar gibi konuşturmuş ve kadın niye hırsızlara soygun randevusu veriyor yok saat 5'te haydar abine vericez altınları yok senin ayağın alışsın. yani bu hangi mantıkla yazılır kimse mi" ya kardeşim :D yazmışın da :D ne alaka şimdi bu :D" dememiş

bu kadar saçma kurgu yazan insan beter olsun be bi iş yapıyosun doğru düzgün yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ben niye böyle şeyleri izlerken, utanıyorum ya..adamın yerine ben utanıyorum

DH olarak arkadaşa ve alıntı yapanlara moral alkışı lütfen
  • İzlemedim ama tahmin edebiliyorum. Hayatta izleyemem böyle şeyleri kanser olurum valla
  • @uzil valla aynı sey bende de var. videonun 1.dakıkası oldu utandım bır an dedım kı : ben bile utandım sen nasıl hala duruyorusun orada gibisinden. videonun hemen sonuna getırdım ve kapattım. adam ıyı dayanmıs ortama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

kanka gel sakaryadaysan sana çay ısmarlıycam yav bukadar olur

Sakarya'dayim ve videoyu izlerken utandim.

mezarcı seni

• quote:

40. alıntın benden olsun kardeşim. Aynı durum bende de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menladi -- 13 Ocak 2014; 17:20:04 >
  • quote:

41.de benden +1
  • quote:

Kardeşim herkes gibi alıntı yapmayı sevmem ama beni özetlemişin
  • Adamın kimseyi güldüremeyip kendi kendine yaptığı hareketlere güldüm. Sonuç olarak işlevini yerine getirdi
  • Canli izlemistim denk gelip, nasil utandim anlatamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

-Toparlıyorum1(Kimse gülmüyor yahu , uzattıgım her dakika daha fazla rezil olucam yavaş yavaş bitireyim)
    -Toparlıyorum2... (Mıçtım sıvadım bana daha fazla katlanamayacağınızı anladım ama pat diye kesemeyeceğim için yavaş yavaş toparlıcam)
    -Toparlıyorum3..(Bi kere daha şansımı deneyeyim en azından bir insanoglu bile gülse yırtarım)
    -Toparlıyorum4...(Ulan toplarıyoruz diyoruz bi kere yalandan gülün de bitireyim şu laneti)
    -Toparlıyorum5... - - - - - - Daha fazla zorlamaya gerek yok toparlayamadım , hep heyecandan bunlar yoksa Cem Yılmaz'ın yandan yemişiyim ben :/

İyi özetlemişsin

• quote:

Ahahaha aynen

• Okan Bayülgen konumuzu okudu ve stand upı tutulmayan adamı makinaya çağırdı :-) show tvyi açın

• Videoyu sara sara izledim,utancımdan tamamını izleyemedim.
  • -"Camı aç gider o" Sanki sinek kovuyo...
    Konuk bayan: Hıh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

sempati

Evet duygu ve düşüncelerinin karşındaki ile aynı bağlamda olması durumu bu benim sempati gücümün yüksek olduğunu mu gösterir ?

Bana eksiklikmiş gibi geliyor. Çünkü başka birisi rezil olduğunda ben neden kendimi sıkayım mı istemeden

Bende sanardım ki sadece bende var ve goruldugu uzere hepimizde var :) hepimiz birbirine benzeyen etten kemikten makinalarız:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.