merhaba the manyax monolitlerin sırrını çözme görevini sormuştum..Cernobly NPP demisin diye sormuşsun mesajını geç gördüm..Evet cernobilin içindeyim ama halen bir çıkış bulamadım..valla başım döndü..Kurtar beni şurdan..
Oralar labirent gibidir, yolun sonunda yerden sanki fabrikanın çatısına kadar çıkmış bir şey göreceksiniz Wish Granted. Siyahımsı bir kristal gibi, orası dilek dileyeceğiniz yer ama dilek dilerseniz ne dilerseniz dileyin oyun kötü sonla bitiyor, iyi sonla bitirmek için NPP ye gelmeden önce Pripyattaki otelden dekoder ve gizli haritayı almış olmanız lazım, eğer aldıysanız, wish granterin bir üst katında gizli bir kapı var, dekoder yardımıyla oraya çıkın kapıdan ilerleyin, oralar da labirent gibidir, onddan sonra bir labaratuar odasına ulaşacaksınız en son, ortadaki yerde dizili 7 yuvarlak lamba gibi şeyi kırınca monolith çıkacak hologram gibi, sonra konuşacaksınız oyun iyi sonla bitmiş olacak...
Hocam bence başlık Türkçe yama ve sorular olsun derim ben yamadan çok sorularımızı cevaplıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
Hocam bence başlık Türkçe yama ve sorular olsun derim ben yamadan çok sorularımızı cevaplıyorsun.
Hocam kimse oradan sormuyor ki, sorsa oradan cevaplayacağım. Olsun bilgi paylaştıkça büyürmüş, keşke daha çok bilseydik de daha çok paylaşsaydık... Mafia'ya başlıyorum bakalım yarın, onun türkçe yaması var mı? Yoksa çıkaralım hemen bir tane...
Olmaz mı var %100 yama ama bulması biraz zor benden sana tavsiye bir mod var dehşet güzel biz lider oluyoruz ismi aklımda değil ama lost dream olabilir sen ginede emin olmadan indir me modu
Daha önce hiç oynamadım önce bir modsuz sade oynayayım sonra mod olayına dalarım...
Tüh, ikincisinin türkçesi çıktı mı peki? (Olmazsa ona dalarım)
Zaten modu oyunu bitirmeden oynama modun adı city of lost heaven alternatif son ile bitiyor gayet güzel bir mod 2005 yılında çıkmış.İkincisi derken ikinci oyundan mı bahsediyorsun ikinci oyun daha çıkmadı ağustosta çıkacak. ikincisine beraber dalarım benimde ingilizcem senin kadar olmasada var
Tamam o zaman hocam, ben ajandaya ekledim, eğer ilk oyunu beğenirsem, ikinci oyun yamalanabilirse, türkçesini ben yapacam söz...
Konusu mükemmel eminim çok seversin bende indiriyorum şimdi %37 de süper oyundur 2.oyun çıktığında bende yardım ederim yama işine.
Gece 03:50, gene buralardayız Çekelim vodkaları.
Her gün burdayız buranın mistik bir havası bizi çeken .
Aman sabahlar olmasın hocam, bir mod indirdim, oyun coştu, heryerden mutant zombi fırlıyor, bir köpek sürüsü geziyor en az 30 tane köpek, roket atarlarla gezer oldum. Baya bir zorlaştırdım oyunu. Heryerden bloodsucker, controller fırlıyor, ben içmeyeyim de kimler içsin...
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Aman sabahlar olmasın hocam, bir mod indirdim, oyun coştu, heryerden mutant zombi fırlıyor, bir köpek sürüsü geziyor en az 30 tane köpek, roket atarlarla gezer oldum. Baya bir zorlaştırdım oyunu. Heryerden bloodsucker, controller fırlıyor, ben içmeyeyim de kimler içsin...
Adı nedir modun aklımızda bulunsun bir ara bizde indiririz ama bloodsucker gerçeken tırsıyorum.Çok var mı bloodsucker?
Heryere 3 tane yerleştirdim, realism modunu kendim düzenledim sadece mutantları ayarladım, öyle eğlencesine....
her yere 3 tane iyi fikir :) bende complate modunda kendi mi mutantlara dost yaptım süper oldu kimse saldırmıyor:D
the manyax monolitlerin sırrı görevini dediğin gibi tamamladım..Fakat bir şey akılama takıldı. o ışıl ışıl parlayan 7 yedi şeyi kırınca ortaya çıkan hologramda iki secenek var. 1.si guruba katılıcam dersen oyun sona eriyor..2. yok katılmıycam dersen oyun devam ediyor ama görev falan yok..Burayı bi aydınlatabilirmisin neler oluyor orda?
En iyi son onlara katılmamakla oluyor, monolithleri ve gizemini yok ediyorsun, oyunda mod olduğu için oyun devam ediyor, normalde orada da bitiyor, diğerini seçersen onlara katılıp bedenini ve ruhunu onlara teslim ediyorsun...
selam kardeşim ben Stalker Complete 2009 1.4.4.exe'yi indiriyorum.Complete için bir patch gerekiyor mu bende 1.0005 patch var bunda çalışır mı ?
Complate zaten sadece 1.0005 ile uyumlu, diğer patchle oynamaya çalışırsanız, hatalar almanız kaçınılmaz olacaktır, yamayı kurduktan sonra bizim türkçe yamaları sorunsuzca oynayabilirsinizi, Hepsi denendi ve çalışıyor...