Başka bir ilaçla denediniz mi? Aynı sorun geçen bir arkadaşda da olmuştu ilaçdan olduğunu anlamıştık. Bir deneyin, bulamazsanız PM ile link vereyim.
themanyax exo tam nerde bulabilabilirim hiçbir trader satmıyor da
X16 Labaratuar görevini yaptıktan sonra hem Bilim adamlarıi hem barmen satıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: ismailyt
Evet themanyax saveleri kaybetmem beni çok üzsede yeni bir save ile yola devam ediyorum. Ama görüyorumki oyun bana oynama kardeşim yeni gelişmeler ve yeni yamalar var der gibi... :) Bu gelen yeni versiyon dediğin ne ayarlaması ? 1.05 yaması için altyazı düzeltmesi falan mı?
Bu arada helikopter ile Pripyat geçisi çok iyi geldi.Linki koyan arkadaşa teşekkürler... Peki usta Stalker lardan Pripyat fatihi Sahafiec usta nerelerde yav?Hiç görmez oldum....
Bir kaç karakter hatasını düzelttim, bulduğum düşük cümleleri düzenledim. TAM modunu bir nebzede olsa Stalker Complate moduna uydurdum, ama halen bazı hatal oluşabiliyor. Kurulumu değiştirip hepsini bir arada toparladım, kurulumu kolaylaştırdım...
Eline sağlık.Emeklerin için binlerce teşekkür...Deneyeceğim.
Bu arada KG ayarlaması çalışmadı bu sefer.Config /System ve Ceratures/actor de denilenleri yaptım.Oyun içinde hatta 70/100 diye görüntüde çıktı.Ama gelegelim 70 kg geçer geçmez ''Ağılığın fazla'' uyarısı alıyorum...Neden olabilir..?
max_walk_weight, max_weight' den büyük olmalı. Bir örnek vereyim, max_weight 80 yaptık diyelim max_walk_weight 100 yaptık diyelim. Şimdi 80 kiloya kadar rahatlıkla eşya taşıyabiliriz ancak 80 ile 100 arasında üzerimize bir ağırlık çöker koşamayız. 100'ü geçtikten sonra da Yerimizden kımıldayamayız...
Ben bu sefer max_walk_weight i değiştirmeyi unutmuşum.Değiştirince düzeldi... :)
İyi oyunlar...
Kardeşim Tam modu için türkçe paket çok iyi olmuş fakat bazı hatalar var demişsin.Ne gibi hatalar var ? Oyundan Atıyormu mesela ?
Stalker Complate modu ile oynarken bazen oyundan atabiliyor, özellikle konuşmalarda, bulabildiklerimi düzeltmeye çalıştım, deneme yaptım takılmadan oynadım biraz, eğer Stalker Complate modu ile oynayacaksan hata alabilirsin. Aldığınız hatayı bana iletirseniz daha sağlıklı geliştirebilirim. Hata oluşursa oyunu yeniden başlatmadan belgelerimdeki STALKER-SHOC klasöründeki log dosyasındaki FATAL ERROR kısmını bana bildirin ki hatayı düzeltebileyim, saygılar...
Dostum bu yama baya vaktini aldı değil mi?Aslında gerçekten zor iş yama hatalarla karşılaşıyorsun sonra yeniden düzelt baya zor.
Bir hata alırsam yardım isteyeceğim tek yer burası zaten :) Yardımların için teşekkürler.
Oyunun orjinalinde olmadığı için böyle bir özellik, sürekli deneme yanılma yoluyla düzeltmeye çalışyorum işte, pek fırsat bulamıyorum oynamaya, bulabilsem daha hızlı ayarlayabilirim.
Aslında canım yeni birşeyler yapmak da istiyor hani.
Hocam ya fallout var yeni olarak yada oblivion ama onlarda tek kişi olarak bitmez fable belki olur ben her zaman her konuda yardım ederim aklında olsun hocam bir ö.m bakar ama sesin kadar iyi değilim biraz yavaş olur.
Evet themanyax neden fallout düşünmüyordun?Yani belki düşünüyorsun ama anladığım kadarıyla o yamayı yapan birisi var diye geri duruyorsun.İyide sende biliyorsunki tek başına bitmez o oyun.Yamayı yapmaya başlayan arkadaş beraber yapabiliriz de dedi sanıyorum....
Falloutda stalkerin en az 10 katı metin var, dahası oradaki cümleler çok daha ağır ve teknik terim içeren çok bilgi var. Mami çevirmeye başladı fakat bence bu işe başlamadan önce bir ekip kurulmalıydı, çeviri işinde tecrübeli arkadaşlarla çalışılmalıydı. Ben katılmayı belki düşünebilirdim, ama şu an üzerinde çalıştığım bazı şeyler var, ayrıca Fallout gibi bir çeviri bence kesinlikle planlı yapılmalı, yoksa işin içinden çıkılamaz. Ayrıca belirtmek isterim bundan sonra çevirilerde ya yanlız ya da en fazla bir kişi ile çalışacağım diğer türlü işler çok karışıyor ve olup olabileceğinden daha da zor bir hale geliyor. Neyse, olaki arkadaşlar çevirmekten vazgeçer belki ben başlarım.
Hocam bu cop save dosyalari nerde saklanıyor?
Agroprom Research Institute da bir gorev var. Mole yi bulmam gerekiyor ancak o gorev başarısız olarak işaretlenmiş. Ne yapmam gerek?
Argoprom enstitusune girince askeriye oraya operasyon düzenliyor, eğer hızlı olursan Mole'u kurtarabilirsin, olmadı yetişemezsen Mole ölüyor ama cesedine ulaşınca PDA sını alırsın ve hikaye devam eder, sadece görev başarısız diye uyarı bulunur hepsi o.
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
Hocam bu cop save dosyalari nerde saklanıyor?
Eğer yolu değiştirilmemişse belgelerim içerisinde STALKER-COP dosyasının içerisindeki savedgames klasörüne atılıyor. Orada yoksa, oyunun ana dizinindeki fsgame.ltx dosyasının notepad ile aç en üstte nerede olduğunu belirtmiştir...