Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
779
Cevap
3
Favori
53.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jrking

sevimli hayalet casper ın arkadaşları ... bi yandan banditler bi yandan bunlar...
     Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni)

oyun iyice ilginçleşmeye başladı bu oyunu bitirdimi bi 10 gün ara vermek lazım...

Yanlız hayaletlere dikkat etmek lazım, şaşı yapıyor bizi, birde acayip can götürüyorlar.... Vodka gibi maşallah...

Red Forest'a gelmişsin :) Ben daha X18'de takılıyorum, korkuyorum gece gece. İyi geldi...

Yeni oyun tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar, canım sıkılıyor....

Saygılar...

• acayip sıkıntılı bir bölüm x18 ve x16 için insan merak ediyor esrarengiz olduğu için ama bu red forest teki görev için hiç gidesim yok nedense sanki yaparsam konu ile ilgili can alıcı bişi olacak gibi ...

hayaletler benden sağlık eksiltmiyor o yeşilimsi bir suit var konuşan ha bide ben complete modu kurdum oblivion ve sade shoc ta normalde oynarken nedense complete te ki acemi seyiyesi sanki biraz normale denk gibi geldi... sanki biraz daha zor...
  • Elinize emeğinize sağlık
  • SoC buldum sonunda complate modu yükleyeceğim bende acaba hangi pacthlar gerekli
  • 1.005 yükle, complate diğer patchlerle hata veriyor, ardından bizim yamayı yükleyebilirsin...
  • Sağol kardeşim aklıma şöyle bir şey geldi ilk clear sky sonra call of priyattı sonrada soc bitirsem nasıl olur tam sırasına göre değil mi?Yıllar falan gerçi soc oynuyorum şu anda ama görev yapmam orası başka.
  • Oyun zaman sıralaması Clear Sky - ShOC - Call of Pripyat... Sen nasıl istersen öyle oyna ama bence en güzeli ShOC - Clear Sky - CoP hikayeyi böyle daha güzel anlıyorsun...
  • ShOC - Clear Sky - CoP böyle oynarım bende ama CoP shoc sonra mı geçiyor ben soc bitirdiğimde dünya düzelmişti stelrok çimlere uzanmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

@Ayh71 sorununuz oyunla ilgili değil de teknik bir sorundur önce bunu belirteyim.

Bu hatanın ortaya çıkma nedenlerinden en çok rastlanan olay, floopy disk yada harici disklerdir.
    Eğer floopy disk kullanıyorsanız biosdan iptal etmeyi bir deneyin, bağlı olan bütün harici disklerinizi ve hafıza kartlarını çıkartıp deneyin.
    Eğer bu da olmazsa, güncel bir antivirus ve antispyware ile sisteminizi taratın. Ayrıca bunlara ek olarak Combofix programı ile de bir tarama yapın.
    Eğer sanal sürücü programları kullanıyorsanız (deamon tools, alcohol, magic iso gibi) bunları kaldırıp sanal sürücülerinizi iptal edip deneme yapın.
    Eğer bu da sorunu çözmezse anakart çhipset ve ekran kartı sürücülerini güncelleyin, güncel direktx sürümünü kurun.
    Eğer bu da olmaz sa Başlat çalıştıra tıklayıp, regedit yazıp entera basın, açılan programın sol tarafındaki ağaç menüden sırasıyla
    "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM\ CurrentControlSet \Control \ Windows" u seçin sağ taraftaki pencereden "ShellErrorMode" a çift tıklayın geçerli değeri "2" yapıp kapatın, oyunu silin, bilgisayarınızı kapatın tekrar açın oyunu en başından tekrar yükleyin.

Eğer bunların hiçbiri olmazsa, yapacak tek birşey kalıyor format atmak...

Umarım bu bilgiler işinize yarar.

Saygılarımla....

İlgilendiğin için çok teşekkürler ama yazdıklarının son aşaması hariç hepsini yapmama rağmen oyun halen aynı hatayı veriyor.
    İşin ilginci oyunu yama kurmadan önce oynatmıştı 1.0005 yamasını ve TAm modunu kurunca bu mesajı verdi.
    Sonuncu önerini yapmadım çünkü bilgisayarıma yeni format atmıştım ilk olarak da bu oyunu yüklemiştim.
    Neyse çok geç oldu yarın iş var yarın da baştan tekrar oyunu kurup 1.0003 modunu deneyeceğim
    Tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

ShOC - Clear Sky - CoP böyle oynarım bende ama CoP shoc sonra mı geçiyor ben soc bitirdiğimde dünya düzelmişti stelrok çimlere uzanmıştı.

CoP shocnin kaldığı yerden devam ediyor, strelok eriticiyi kapattıktan sonra ortalık karışıyor herkes zone'un merkezine hücum ediyor wish granted için kaos çıkıyor, cop bu hikayeyi anlatıyor...
  • Anladım sağol bu durumda gelecekle alakalı yeni bir oyun çıkabilir inşallah e3 süpriz bir duyuruolur
  • Benim bildiğim kadarıyla bir oyun daha çıkaracaklar.

Call of pripyat oynanış ve atmosfer açısından her ne kadar iyi olsa da senaryo biraz zayıf kalmıştı. Oyun zaten geçiş oyunu gibi birşeydi.
  • Call of Pripyat, belki de oynanış açısından en iyisi ama hocam senaryosu çok kötüydü, açıkcası ben clear skydan sonra daha da güzel birşey bekliyordum. Ama gelecek oyundan ümitliyim umarım beklentileri karşılarlar, ve oyun en azından cop kadar kısa sürmez uzun zevkli bir oyun olur inşallah...
  • Ben cop haritasını beğenmedim nerde bizim o cordon swamp :D bir de gruplar arası şavaşlar falanda yok.
  • Ya Cop diğer iki oyuna göre çok kötüydü, harita hikaye çok dardı, çok basite indirgenmişti, bence sırf işin kaymağını yemeye, elde edebildikleri kadar kar etmeye çalışıyorlardı, ama eğer gelecek olan oyunda cop gibi olursa bence gsc gider... Umarız ShoC gibi destansı birşeyler yaparlar....
  • hocam ben bu oyunu oynayamıyorum ya

amoku kurtar diyor adama sağlık paketi veriyorum

sonra strelok ile ilgili bilgi öğren diyor

adamla konuşuyorum sadece ne var ne yok? sorusu aktif oluyor

ona basınca da başka bilgi yok diyor

oyun öylecene kalıyor

türkçe değilkende bir yerde böyle kaldıydım türkçe olunca da farketmedi

buglar beni mi bulur hep
  • Oyunun scripti ile ilgili bazı hatalar var, en azından complate modu ile var, ben biraz kurcalamaya çalıştım ama işin içinden çıklacak gibi değildi, biryeri düzeltirken diğer yer kaçıyordu, aslında bug denemez sizin bahsettiğinize, genelde strelok hakkında bilgiyi başlarda sydrovichden alacaz, tabi önce onun için birkaç iş yapmamızı istiyor, o işleri yapınca da ona sorduğunuzda strelok hakkında bazı şeyler söyleyecek.

Kolay gelsin...
  • the manyax tekrar merhaba..stalker soc de önümde iki görev var.1- otele git. 2-antene ulaş...hangisini önce yapmalıyım..yada önemli değilmi..
    Bundan önceki oynayışımda antene gitmiştim bir yerde parlayan bir taş vardı..Ona dokunup dilek tutmamı istemişti bende bastım F tuşuna gökten para yağdı ve oyun bitti..Bu sefer böyle olmasın istiyorum...Yada illaki oyunun öylemi olması gerekiyor..
    Bu arada çok uğraştım ama artifak değişimini başaramadım..bende vazgeçtim artık uğraşmıoyorum...işime yaramayan artifakları satıp para kazanıyorum :)
  • Pripyattaki otele gidip oradan monolithlerin gizli yerini gösteren belgeleri ve gizli kapıyı açacak dekoderi almalısınız, aldıktan sonra o antenin orada bir üst katta gizli bir kapı var oradan ilerleyeceksiniz, haritada görülüyor, wish granteddan sakın dilek dilemeyin, direk bir üst kata çıkmaya çalışın...

Hocam artifak değişimini ben az önce denedim oluyor, ama tarifleri satın almalısınız, mesela bardaki bilgi satan adam satıyor ondan aldığım artifak oldu.... Sizde olmaması ilginç....

Pripyatdaki stadyumu geçtikten sonra geri gidemezsiniz o yüzden stada gelmeden oteldeki dekoderi alın...

Saygılar...
  • bilgi için teşekkür ederim...peki artifak değişimi için gereken süreyi sanırım uyayarak geçiriyorsun değilmi..birde nasıl zarar görmeden anamalin içine girdiğini detaylı bir şekilde anlatırmısın..sen yapabildiğine göre ben mutlaka bir yerde bir şeyi yanlış yapıyorumdur..Detaylı ve tane tane anlatırmısın..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.