Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
4
Favori
53.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • themanyax herkese çok yardımın dokunuyor dh nin en yardım sever üyesi.Bence başlığı S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Türkçe Yama ve Altyazı Yeni Versiyon ve Sorular yapsak mı çünki konu dağılıyor eski soc konusunada giren yok.
  • Son Bir sorum daha var Oblivion Mod + Arsenal mod 1.0 bu sitedeki doğrumuhttp://stalker.filefront.com/file/OL22_Arsenal_mod;93814x#1633026 çünkü 10 mb.Mesajlarda okuduğumda Oblivion Lost 2.2 = 169Mb
    Arsenal RC1 = 158Mb yazıyor.Hangisi doğru anlayamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: YU-Gİ-OH-MO-TO

Son Bir sorum daha var Oblivion Mod + Arsenal mod 1.0 bu sitedeki doğrumuhttp://stalker.filefront.com/file/OL22_Arsenal_mod;93814x#1633026 çünkü 10 mb.Mesajlarda okuduğumda Oblivion Lost 2.2 = 169Mb
    Arsenal RC1 = 158Mb yazıyor.Hangisi doğru anlayamadım :S

burada ki olması lazım...

• sağ ol kardeşim. Arsenal mod dahil değil galiba ama olsun. Sağolasın.
  • Sayın @YU-Gİ-OH-MO-TO (nickinizin anlamı ne? )

jrking arkadaşımız Oblivionun en son versiyonunun linkini vermiş, Ben de oblivionun üzerine kurulanhttp://stalker.filefront.com/file/OL22_Arsenal_mod;93814 arsenal modunu veriyorum. Boyutuna bakmayın, genel anlamda grafik ve ses dosyası içermediği için boyutu düşük. Oyuna sadece bir kaç özellik, silahların ayarlaması ve değişik bir kaç silah ekliyor.

Bence silah ayarlarını çok kötü yapıyor, tabancayı sniper gibi kullanabiliyorum, 300 metreden tek mermiyle adamı kafadan vuruyorum, o kadar bozuyor yani, gene de size kalmış oynamak istemeniz.

Ama en güzel gece efekleri Complate modunda onu da belirteyim. Çok korkunç oluyor....

İyi akşamlar...

• 3 sene önce öyle aldım o zamanlar Yu-gi-Oh diye bir oyun vardı Multi yapılabiliyordu.Donanimhaberde Turnuvalar falanda vardı.O yüzden öyle bir isim almıştım.

O zaman sadece Oblivion modunu yüklüyeyim.Yardımcı olduğunuz için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

themanyax herkese çok yardımın dokunuyor dh nin en yardım sever üyesi.Bence başlığı S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Türkçe Yama ve Altyazı Yeni Versiyon ve Sorular yapsak mı çünki konu dağılıyor eski soc konusunada giren yok.

Estağfurullah hocam, teşekkür ederim nazikliğinize. Amacımız yardım etmek zaten, ne mutlu bize edebiliyorsak.

Saygılar...
  • bu duty ler nerde konuşsam bize katıl diye paçamı bırakmıyolar
    katılsam mı katılmasammı bilemedim...

ama dutyler ile bi yeri basmaya gittik baya eğlenceli idi ...
  • Eski ordu deposunu mu? Dutyler değilde Freedomlar harbi kafa adamlar, çok matrak konuşuyorlar... Birde onlara katılınca daha da matrak oluyorlar....

Oyunda onlara anarşist diyorlar ama bence ideolojilerinden dolayı özgürlük istiyorlar ve bence bu da onları anarşist yapmaz. Benim en sevdiğim birliktir oyundaki... Kullandıkları silahlar da güzeldir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Eski ordu deposunu mu? Dutyler değilde Freedomlar harbi kafa adamlar, çok matrak konuşuyorlar... Birde onlara katılınca daha da matrak oluyorlar....

Oyunda onlara anarşist diyorlar ama bence ideolojilerinden dolayı özgürlük istiyorlar ve bence bu da onları anarşist yapmaz. Benim en sevdiğim birliktir oyundaki... Kullandıkları silahlar da güzeldir...

Ben de tam dutyciyim ingilizce yama yokken full duty olurdum çünki daha disiplinliler diye ancak yamayı yükleyince girdiğime gireceğimi bin pişmanımHiç espirisi yok adamların bildiğin odunlar
  • merhaba the manyax benim aklıma bir şey takıldı..Oyunun ansiklopedi-reçeteler kısmında bazı artifakların bazı anomaliler içinde belli bir süre bekletilince başka bir artifaka dönüşeceği yazıyor.Buna çok uğraştım elimdeki artifakı nasıl anomalin içine bırakacağımı keşfedemedim::bu işin aslı varsa nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatabilirmisin..
  • Vallahi bende öyle bir şey arkadaşımdan duydum ben de çok denedim ama olmuyor ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Eski ordu deposunu mu? Dutyler değilde Freedomlar harbi kafa adamlar, çok matrak konuşuyorlar... Birde onlara katılınca daha da matrak oluyorlar....

duty lere katılmak istemiyor ama illa bir gruba katılmak gerekiyosa en matralk hangiler ise onlara katılmak isterim zaten.. oyun zaten geriyo....
  • @ozcomba hocam, öncelikle reçeteler kısmından hangi anomalinin hangi artifakı değiştirdiğine bak, (bu olay sadece oblivion lost modunda oluyor yanlız) ardından dönüştüreceğin artifakı anomalinin yanına yaklaş ve çantanı açıp sağ tıkla ardında at de, anomalinin içine düşmesine dikkat et. Belirtilen süre orada beklediğinde dönüşüme uğrayacak ama bozulma ihtimali veya olmama ihtimalide oluyor, zaten oranlar reçetede yazıyor, ona göre yeni artifaklar elde ediyorsun...

@jrking hocam bence en mantıklısı yanlız takılmak, çünkü hepsi birbirleriyle düşman, haliyle birine katılınca diğerleriyle düşman oluyorsun ve bu da bazı yerlerde canını sıkabiliyor.

Saygılar...
  • oblivon lost oynuyorum ama olmuyor the manyax çok denedim ama artifaklar bir türlü değişmiyor yada yok olmuyor..aynen geri alıyorum...Takıldım buna :(
    Arkadaşlar anomali içinde artifak değiştirmeyi başarabilen varsa paylaşabilirmi..
  • Ben yapabildiğimi hatırlıyorum, gerçi bir kaç ay önce denemiştim en son, doğru anomaliye doğru artifakı attığınızdan emin misiniz? Ben şu an oblivion lost ile X18 labaratuarındayım, dışarı çıkınca bir deneyeyim bakalım olacakmı benimde aklım karıştı şimdi...

X18'i özlemişim ya, ne kadar korkunç, bloodsucker karşıma bir çıktı yerimden zıpladım....
  • Öncelikle bu işte emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    Benim derdim de oyunu çalıştıramamak.
    1- stalker soc kurdum
    2-crackini yaptım.
    3-Oyun yama olmadan çalıştı kontrol ettim çalışıyordu
    4- 1.005 yamasını kurdum
    5-1.005 uyumlu TAM modunu kurudm bir hevesle çalıştır dediğimde
    XR_3DA.exe -Giriş Noktası Bulunamadı
    Exception Processing Message c0000139 Parameters 184c701628c875b4bf7c75b4bf7c

diye bir hata mesajı veriyor .
    Ben nerde yanlış yaptım.
    Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
    Teşekkürler
  • themanyax lonerlar tek takılan stalker ler değil miydi bu csky de grup olmuşlar.
  • @Ayh71 sorununuz oyunla ilgili değil de teknik bir sorundur önce bunu belirteyim.

Bu hatanın ortaya çıkma nedenlerinden en çok rastlanan olay, floopy disk yada harici disklerdir.
    Eğer floopy disk kullanıyorsanız biosdan iptal etmeyi bir deneyin, bağlı olan bütün harici disklerinizi ve hafıza kartlarını çıkartıp deneyin.
    Eğer bu da olmazsa, güncel bir antivirus ve antispyware ile sisteminizi taratın. Ayrıca bunlara ek olarak Combofix programı ile de bir tarama yapın.
    Eğer sanal sürücü programları kullanıyorsanız (deamon tools, alcohol, magic iso gibi) bunları kaldırıp sanal sürücülerinizi iptal edip deneme yapın.
    Eğer bu da sorunu çözmezse anakart çhipset ve ekran kartı sürücülerini güncelleyin, güncel direktx sürümünü kurun.
    Eğer bu da olmaz sa Başlat çalıştıra tıklayıp, regedit yazıp entera basın, açılan programın sol tarafındaki ağaç menüden sırasıyla
    "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM\ CurrentControlSet \Control \ Windows" u seçin sağ taraftaki pencereden "ShellErrorMode" a çift tıklayın geçerli değeri "2" yapıp kapatın, oyunu silin, bilgisayarınızı kapatın tekrar açın oyunu en başından tekrar yükleyin.

Eğer bunların hiçbiri olmazsa, yapacak tek birşey kalıyor format atmak...

Umarım bu bilgiler işinize yarar.

Saygılarımla....

• @mithrandil245 hocam, loner kelime anlamı ile yanlız takılan, herhangi bir birliğe üye olmayan anlamına geliyor. Buradan bakabilirsiniz.

Shadow of chernobyl de de sanki gurublarmış gibi görünürler ama onlar sadece acemi stalkerların eğitildiği yer yani cordondaki birliktir. Usta stalker lonerlar genelde zone'un heryerinde kendi başlarına yada en fazla 3 kişi dolanırlar. Loner demelerinin nedeni zone'da olan hiçbirşey onların umurunda değildir sadece orada hayatlarını kazanmaya çalışırlar. Banditlerle düşmandırlar çünkü genelde onları soyup öldürürler.

Clear sky da da bu koşul geçerlidir buna ekstra olarak cordon harabelerinin orada bir stalker loner birligi vardır bunlar da gene cordondaki acemileri eğitirler zaten askerler sonradan orayı dağıtacaklardır (shoc'de boştur oralar). Yani onlar için hedefleri olan bir gurup denemez kesin olarak ama tam olarak da başı boş da diyemeyiz...

Saygılar hocam...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.