Şimdi Ara

STALKER'e başlarsam hangisinden başlayayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • STALKER'e başlarsam hangisinden başlayayım arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertAynştayn -- 25 Ocak 2012; 16:24:31 >

• Tabi ki de ilk oyunundan başla kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaManyak

Tabi ki de ilk oyunundan başla kardeşim

• ilk oyundan başla derim hikaye sırası clear sky - shadow of chernobyl(serinin en güzel oyunu bence) - call of pripyat diye gider. aslında clear sky baya zevksiz olduğu için bu sıra ile gitmeni tavsiye ederim.
    Oyunların çıkış sırası shadow of chernobyl-clear sky-call of pripyat
  • baştan başla
  • Shadow of Chernobyl.
  • tabikide ilkten sondan başlarsan kafan karışır bende öyle oldu acde 3 1 2 4 diye gittim hala kim kim çözemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertAynştayn

STALKER'e başlarsam hangisinden başlayayım arkadaşlar?

shadow of chernobly ilk oyunu.Clar sky shadow of chrnobly deki hikayenin 1 yıl öncesini konu alıyor aslında ilk clear sky sonra shadow oynamak mantıklı ama clark sky dan shadow of chernobly e geçersen çok büyük fark olacaktı.Shadow daha eski olduğu için clear sky da olmayan birsürü özellik var fakat ben shadowdan sonra hiç sevmedim clear sky ı.Aslında yan görevler falan iyiydi ama benim bilgiyasarada acayip şekilde kasıyordu oyun normalde kasmaması lazım.o yüzden bende hiç yan görev yapmadan direk hikayeye odaklanıp 2 günde bitirdim oyunu birde dediğim gibi shadow dan sonra çok karışık geldi ilk başta.Birde mod kurduğumdanmıdır nedir ben 2 kurşunda ölüyordum düşmanlar ölmek bilmiyordu vs.vs..Sen ilk shadowdan başla.Bütün seri için türkçe yama mevcut indir yamayı sırayla oyna.Bende daha yeni başladım shadow ve clear sky bitti şimdi call of pripyatı indiriyorum bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.