Şimdi Ara

stalker call of pripyat 'fsgame.ltx' hatası yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar exeyi çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum neden acaba?

• neyse arkadaşlar yaptım....
  • aynı sıkıntı bendede var.nedir bu bilen varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalb01370

neyse arkadaşlar yaptım....

arkadaş bizede söylersen makbule geçer biz yapamadık ?
  • evet sıkıntının çözümü nedir acaba ?
  • Bende de var o sorun nasıl çözdünüz aceba
  • C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat burada user ltx'i silin problemin çözülmesi lazım

XP kullanıcıları Documents & Settings All Users/ Paylaşılan belgeler Stalker Cop'a baksınlar

Eğer yine işe yaramazsa call of pripyatı kurduğunuz yere girin

fsgame.ltx'i bulun

ordakı bu satırı bulun

$app_data_root$ = true | false | C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

bunu böyle çevirin

$app_data_root$ = true | false | C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\user.ltx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 28 Ocak 2011; 23:55:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum değiştirmeye çalışşıyorum erişim engellendi diyor win 7 kulllanıyorum :S:S
  • Uppp
    bende ilk defa w7 de oynayayım dedim oyunu ve aynı hatayı alıyorum.Yukardaki yöntem ve birkaç daha yöntem vardı yine işe yaramadı.İlacıda değiştirdim yine olmada yok mu çözümü???
  • Tamda yeni çıkan modu deniyecekken olmadı bu sorun..
  • https://rs326dt.rapidshare.com/#!download|326l32|144919747|fsgame.ltx__error_Fix_.rar|0|R~202E645E23E33BCF34BF1CCFC169BE87|0|0

bunu indirin

içinden çıkan
    Run_S.T.A.L.K.E.R Clear Sky
    adlı dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atın, bin klasörüne değil...

sonra Run_S.T.A.L.K.E.R Clear Sky dosyasına çift tıklayın
    o zaman çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 27 Ocak 2012; 11:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

https://rs326dt.****.com/#!download|326l32|144919747|fsgame.ltx__error_Fix_.rar|0|R~202E645E23E33BCF34BF1CCFC169BE87|0|0

bunu indirin

içinden çıkan
    Run_S.T.A.L.K.E.R Clear Sky
    adlı dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atın, bin klasörüne değil...

sonra Run_S.T.A.L.K.E.R Clear Sky dosyasına çift tıklayın
    o zaman çalışıyor

Yalnız Call of pripyat'da sorun veriyor,bu arada linkte çalışmıyor
  • linke tıklama

https://rs326dt.r-a-p-i-dshare.com/#!download|326l32|144919747|fsgame.ltx__error_Fix_.rar|0|R~202E645E23E33BCF34BF1CCFC169BE87|0|0

hepsini kopyala yapıştır yap. çalışıyor yani

bu arada oyun çok kötü yaa... diğerleri gibi değil.. oynanın berbat... hemen sildim :)

r-a-p-i-
    tireleri kaldır ve öyle kopyala-yapıştır yap
    zaten çok basit bir komut dosyası
    özele attım linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 28 Ocak 2012; 15:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

linke tıklama

https://rs326dt.r-a-p-i-dshare.com/#!download|326l32|144919747|fsgame.ltx__error_Fix_.rar|0|R~202E645E23E33BCF34BF1CCFC169BE87|0|0

hepsini kopyala yapıştır yap. çalışıyor yani

bu arada oyun çok kötü yaa... diğerleri gibi değil.. oynanın berbat... hemen sildim :)

r-a-p-i-
    tireleri kaldır ve öyle kopyala-yapıştır yap
    zaten çok basit bir komut dosyası
    özele attım linki

Teşekkürler yeni fartkettim linki halbuki çalışıyormuş:)
    Bu arada doğru oyun diğer serilere göre sönük kalıyor...Ben bitirmiştim ama şimdi yeniden modlu tekrar başlıcam

Ekleme:Çalıştı ne sonunda oyun teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 28 Ocak 2012; 16:29:04 >

• çernobil daha iyiydi
    bu oyunda adeta delta force extreme grafikleri var
  • özele bak hayber34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 8 Mart 2012; 19:52:43 >
  • İlk çıkan hep beğenilir havasında mı bilmiyorum ben ilk call of pripyatı oynadım bi b*k anlamadım tabi oyundan sonra clear sky ı oynayayım dedim anakart oyunla uyumlu değilmiş.Sonra yeni pc aldım hepsini oynadım.Call of pripyatı tekrar oynuycam hikayedeki bağlantıları bulma açısından.
    Bence ilk oyun güzeldi ama tamir olayı olmadığı için çok kötüydü.
  • link ölmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 3 Ekim 2012; 21:14:16 >
  • İŞTE ÇÖZÜM ;)

oyunun kurulu oldugu klasörde yani C:\Program Files\bitComposer Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\bin burada bin klasörürür içindeki xrEngine'ye sağ tıklayın kısayolunu masaüstüne gönderin ve klasörden çıkın. şimdi masaüstünüze dönün, gönderdiğiniz xrEngine-kısayol'a sağ tıklayıp özelliklere girin karşınıza hedef ve başlatma yeri felan çıkacak, hedef'e hiç dokunmayın. başlatma yerinde "C:\Program Files\bitComposer Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\bin" bu şekilde yazacak. Sadece "bin" yazısını siliyorsunuz "C:\Program Files\bitComposer Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat" bu şekilde kalacak. tamam'a tıklayın ve artık oyunumuz açılıyor ;)
  • cmthtci C kullanıcısına yanıt
    Sağol bir yıl önceden yüklediğimde fsgame yi sildiğimde çalışmıştı oyun şimdi çalışmadı ama senin verdiğin çözüm de bu sene işe yaradı işe yaradı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.