Şimdi Ara

Stajdan kurtulma acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.Sınıfı bitirdim yazılım okuyorum 7 Ağustosa kadar staj yapmam lazım.Fakat staj yaptığım yerde resmen amele olarak kullanılıyorum.Ofisten depoya bilgisayar,yazıcı vs taşıyorum.Verdiler bir tane el arabası getir götür yapıyorum.Programcılığı geçtim doğru düzgün bilgisayar işi bile yok.Günde en fazla 8 saat çalışmam gerekirken 9 saat çalıştırıyorlar.Muamelede çok kötü.Stajyer olduğum için birkaç kişi hariç takan yok.Resmen amelelik stajı yapıyorum benim bir şekilde raporla vs olabildiğince bu stajdan kurtulmam lazım.İşyerindekileri okul konusunda kolayca kandırabiliyorum bugünde okula evrak götürcem diye erken çıktım.Ama benim bu stajın süresini yarı yarıya indirmem lazım.Staj dosyama hiç bakmadıkları için gelmediğim günleri geldim olarak yazdırıcam.Daha önce böyle bir şey yaşamış arkadaşlar vardır lütfen bi yardımcı olur çok kötü durumdayım...

• Yari yariya kendin bi bahane bulup gitmesen bile okuldan bi hoca kontrole geliyor seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 18 Haziran 2013; 22:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

Yari yariya kendin bi bahane bulup gitmesen bile okuldan bi hoca kontrole geliyor seni.

Hocanın tahmini ne zaman geleceğini biliyorum o zamanlar giderim staja benim şu aralar en az 2 hafta gitmemem lazım.Doktordan rapor alsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

quote:

Yari yariya kendin bi bahane bulup gitmesen bile okuldan bi hoca kontrole geliyor seni.

Hocanın tahmini ne zaman geleceğini biliyorum o zamanlar giderim staja benim şu aralar en az 2 hafta gitmemem lazım.Doktordan rapor alsam olur mu?

Tanidik doktor varsa belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

quote:

Tanidik doktor varsa belki

Sağol dostum yardımcı oldun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İshal Oldum Çok Acil Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.