Şimdi Ara

stajdan atilsak ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler son sinifim devamsizlik sinirda ama devamsizlik kagitlari bende isyeri bos imzaladi notlarida aldim ve bu hafta gitmedim dune raporum var bugunude bi sekilde hallederim ama gecen hafta rapor yoktu 2 gun gitmedim simdi bize sinirliymis bu saatten sonra bizi atar mi ki son 1 haftamiz kaldi stajla uyku girmedi gozume

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bi bakin arkadaslar

• benim zamanımda staj bitirilmezse sınıf tekrarı oluyordu. şimdiki yönetmelik nasildir bilemiyorum. (turizm otelcilik için)
  • atar ne yazıkki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubis59

atar ne yazıkki

insallah atmaz okulda devam etme sansimiz var staja ama tek sorun hoca her ayin son carsambasi geliyor gecen hafta evrak almaya geldi ve 29 una herseyi hazirlayin dedi bu hafta gelmezse sorun yok gibi sanirim

• Staja gidemezsin kardes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esprisyen

Staja gidemezsin kardes.

ciddi konu ben konuyu icimi rahatlatin diye actim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

quote:

Orijinalden alıntı: Esprisyen

Staja gidemezsin kardes.

ciddi konu ben konuyu icimi rahatlatin diye actim

Ben genellikle konularin, basliklarina cevap veriyorumda.

• beyler yardim edin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bende sen gibi stajerim aynı durum başıma geldi 15 gün rapor aldım ve işletmeye haber vermedim (tüpraş) haliyla şikayet edildim raporluyum diyince mühendis şikayeti geri çekti daha birçok olay oldu rahat 3 kez rahat şikayet ediltim son 2 ayım kaldığı için atmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AdreaLisT -- 22 Mayıs 2013; 7:29:44 >
  • Eğerki o gün okulun gönderdiği müfettişler gelip kontrol ederse işin gerçekten zor böyle bir durumda stajdan kalırsın. Ancak şöyle birşeyde var istersen naylon staj yapabilirsin yetkililer geldiğinde çalıştığın yer şuraya gitti buraya gitti der öylece geçersin ( Tavsiye Etmem)

• İşyerinin staj dosyanı imzalaması gerekir sen bitiremezsen doğal olarak imzalanmıyacak ve (kış stajı sanırsam) stajını tamamlayana kadar okulun bitmez, sen yine de Bi git konuş işyeriyle anlayış gösterirler (umarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 22 Mayıs 2013; 7:33:22 >
  • Bende stajerim devamsızlık 1gün oda servise geç kaldım Stajdan atarlarmı sorusuna gelecek olursak atsalar birşey diyemezsin yani Ben olsam atarım
  • quote:

beyler son sinifim devamsizlik sinirda ama devamsizlik kagitlari bende isyeri bos imzaladi notlarida aldim ve bu hafta gitmedim dune raporum var bugunude bi sekilde hallederim ama gecen hafta rapor yoktu 2 gun gitmedim simdi bize sinirliymis bu saatten sonra bizi atar mi ki son 1 haftamiz kaldi stajla uyku girmedi gozume

Eger stajdan atilirsan diplomani alamassin sen bundan sonraki gunlerde git sene sonu 20 gun calismadin mesela sen kagitlarini tekrar hazirliyosun ve staja basliyon 20 gun sonrada bitiyo (Tabi 20 gun kaldiysa)staji ne zaman yapiyosun pnu bilmiyorum aml misin atl misin

• Yaz stajı iptal edilirde.Son sınıf stajı iptal edilemez öyle kafasına göre iş yerinden sadece not alıyorsun..Sanırım bide meslek lisesisin hocalar şeyine bile takmıyor ama devamsızlık işliyor iş yerine gitmediğin zaman hocalar kontrole geliyor devamsızlıktan patlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcLog

quote:

beyler son sinifim devamsizlik sinirda ama devamsizlik kagitlari bende isyeri bos imzaladi notlarida aldim ve bu hafta gitmedim dune raporum var bugunude bi sekilde hallederim ama gecen hafta rapor yoktu 2 gun gitmedim simdi bize sinirliymis bu saatten sonra bizi atar mi ki son 1 haftamiz kaldi stajla uyku girmedi gozume

Eger stajdan atilirsan diplomani alamassin sen bundan sonraki gunlerde git sene sonu 20 gun calismadin mesela sen kagitlarini tekrar hazirliyosun ve staja basliyon 20 gun sonrada bitiyo (Tabi 20 gun kaldiysa)staji ne zaman yapiyosun pnu bilmiyorum aml misin atl misin

aml kardesim haftaya gidecegim zaten ama bu hafta gitmedim atmazsa gidecegiz

paradise hoca her ayin son carsambasi geliyo bi gecen hafta dosya icin geldi 29una hazirlayin dedi eger hoca gitmezse bu hafta sorun yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 22 Mayıs 2013; 9:52:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.