Bu netler daha yükselir mi umudum kalmadi
-
-
Bu arada yanlislarla matematik 19 lara dusuyor soylemeyi unuttum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam 135 dk verdiysen netlerinin düşmesi normal. Ha 165 dk'lık gerçek süresinde çözdüysen yine normal çünkü yılın bu kadar başında netler dalgalanır şubat gibi anca dalgalanmalar azalmaya başlar. Ve netleriniz de tabii yükselir hocam. Matematik için deneme çözmeye başladığınızda netleriniz de artmaya başlar fende de konu eksiğiniz var belli ki onları halledince sorun çözülür.
Hocam normalde 135 dakika veririm hep ama bu sene 165 dakika oldugu icin 165 dakikada cözdüm, acikcasi hep sureden dolayi kaybederdim 135 dakikada şimdi bol bol süre olmasina ragmen matematikte tikandım. Bu arada hocam matematikte konu eksigim yok geoda biraz var o ksdar. Matta deneme cozme asamasina grldigimi dusunuyordum herhalde yanlimisim
senin bu netlerle ümidinin kalmadığını görmek benim ümidimi tamamen alıp götürüyor hocam netlerin gerçekten kötü değil sadece matematik fen çalışacaksın karamsarlığa kapılmana gerek yok asıl ben sana soruyorum türkçe ve sosyali sırasıyla nasıl 35+ 15+ sabitleriz bu ne kadar sürede oldu sizin için nasıl başladınız neyle devam ettiniz ya da en baştan beri mi böyle iyiydi dil bilgisinde benim de sorunum+coğrafya
-
Ağa 86 net yapmışsın hem de sınava 8 ay var iken. Tabii ki de yükselir. Yeter ki eksiklerini kapat.
Bir de Türkçe tavsiyeniz var mıdır özellikle paragrafta?
-
türkçe çok iyi
-
Sınav anında senden daha iyi yapmışım lol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben sosyali 11. Sınıfta halletim acikcasi osym cografyadan cok fazla bilgi sormuyor genelde yorum soruyor tarih de ayni. Yt'den konulari izleyip 1er tane sb temizleyin hocam. Turkce icin paragraf kötüyse günluk 15 soru paragraf çözün paragraf konulsrini bitirin başlık belirleme filan ondan sonra ilk deneme olarak yayın denizi tr branş denemesi çözebilirsin
Hocam günlük limitniz olsun paragrafta özellikle gece yatmadan önce bi 15 soru paragraf temizleyin. Saolun hocam tavsiyeniz için
Normal degil mi hocam siz daha donanimli bir şekilde girmediniz mi sinava
Hocam sinav paragraf ağırlıklı oldugu icin boyle geldi 2 tane yanlisim da dil bilgisinden
Arkadaslar eşit agirlik soylemeyi unutmußum dalginlik
Tyt 2020 genel olarak nasildi peki giren arkadaßlar degerlendirirse memnun olurum
Türkçesi felaket zordu 37-3 çok iyi tebrik ederim. sosyal ve mat ortalamaydi fen çözemediğim için yorum yapamayacağım.
Saolun hocam. Mat bana orta üstü gibi geldi ama yapamadigmdan dolayi da boyle dusunuyor olabilirim
Olm deli misin zaten 86 net yapmışsın bir de TM'cisin. Sınavda 90'a 70 yapsan ilk bindesin
-
Nisanda hatırlıyorum tyt mat netim 17 gelmişti. Sınavda 31 geldi. Sakinleş. Netlerin güzel.
peki dil bilgisi için öneriniz nedir anladığım kadarıyla dil bilgisi fulluyorsunuz bu kısıma nasıl gelebildiniz
-
Saolun hocam inşallah 30 üstüne sabitlemek hedefim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
- trigonometri fasikül önerisi
- 90 tyt 50 ayt kaç bin
- eskiden lise kaç yıldı
- tyt fen nasıl fullenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X