Şimdi Ara

Staj Yeri Arıyorum 4 Aydır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar web tasarım & programlama okuyorum staj yeri arıyorum 4 aydır bulamadım okulların açılmasına 15 gün kaldı ve ben hala biryer bulamadım.

Okulun yolladığı yerler hep muhasebe okulun adamlarda kabul etmıyor adamlarda haklı bilgisayar okuyorum muhasebeye yolluyorlar.

İstanbul / Eyüp'de ikamet ediyorum arkaşlar staj yeri arıyorum yardım edin

• Ise bak adalet okuyorum web firmasindan is teklifi geliyor adamlar web okuyor staj yeri bulamiyor hic mi webmaster forumuna uye degilsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okula git müdüre veya yardımcıya anlat durumu ya da bölüm hocalarına falan söyle elbet bulurlar bir yer
  • kusura bakma fakat staj işini biraz sallamışsın,umursamamışsın gibime geliyor
  • Staj bulmak iş bulmaktan daha zor. Üniversite döneminde staj yaptım. Araya adam sokmadan staj yeri bulan görmedim. Mutlaka birilerine ulaş.
  • bende bulamadım hala sıkıntı yokk
  • Ben de gecen sene staj yeri bulmakla ugrasiyodum senin gibi ama sen pek takmamissin gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam 1 senedir işsizim.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

kusura bakma fakat staj işini biraz sallamışsın,umursamamışsın gibime geliyor

Hocam cv mi falan yolluyorm gidiyorm adamlar sana döncez diyor ne diyebilirim?
  • Bilgisayar firmalarını gez hocam bende geçen sene staj yaptım web tasarımdı bölümüm. Teknik servis de yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkof

quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

kusura bakma fakat staj işini biraz sallamışsın,umursamamışsın gibime geliyor

Hocam cv mi falan yolluyorm gidiyorm adamlar sana döncez diyor ne diyebilirim?

sana staj yeri olabilecek yere gir konuş. ne bileyim mesela yolda yürürken A firması gördün gir konuş, böyle böyle diye. mutlaka yer bulursun gibime geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.