Şimdi Ara

staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yaz nerede staj yapıyorsunuz?

• akbank (sabancı center) telekomünikasyon departmanı
  • Mercedes Benz Hoşdere Fab. Eğitim
  • ben istanbulda oturuyorum staj yeri bulamadım.erciyes üniversitesi yozgat meslek yüksekokulu bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümünde okuyorum.bana yardım edebilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim
  • staj tarihi doldu diye biliyorum simens ile bir şansını dene
  • temmuzda eskişehir hava ikmalde , ağustosta dsi de.
  • @ShockZ istersen başlığı değiştir. "Nerede staj yapacaksınız?" falan olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    2 ay önce açıldı
    ERASMUS STAJ REHBERİ
    10 yıl önce açıldı
    baykar staj sınavı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telekomda yapacam galiba ama bişey örenilmiyo diyolar orada telekom da garanti bile değil.
  • Ya benimde yapmam lazim ama kimse cevap vermiyor Bulgaristan Sofya TEknik Universitesitesi Endustri Muhendisligindeyim 2. sinif ama IStanbula gitmeden olmayacak sanirim e-mail yoluyla kimse cevap vermiyor.... Herhangi bir yer olur aslinda ama kimse yanit vermiyor. Yardimci olabilecek varsa irtibata gecsin lutfen benimle ilginize tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: roswellx

Ya benimde yapmam lazim ama kimse cevap vermiyor Bulgaristan Sofya TEknik Universitesitesi Endustri Muhendisligindeyim 2. sinif ama IStanbula gitmeden olmayacak sanirim e-mail yoluyla kimse cevap vermiyor.... Herhangi bir yer olur aslinda ama kimse yanit vermiyor. Yardimci olabilecek varsa irtibata gecsin lutfen benimle ilginize tesekkurler

ben de senın gibiyim e maile cevap vermiyolar :(
  • yurt dışında staj ayarlayan var mı? ya da böle bişi var mı??

bu arada staj yerim Vestel Elektronik A.Ş. 14 hafta. 4 kaldı çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi_gonzales -- 21 Haziran 2006; 12:50:11 >
  • bende prelli kablo fabrikası
  • Bilmiyorum ben duymadim yurtdisinda staj ayarlayan var mi ... Bazi sirketler para karsiliginda sana amerikada staj yapma imkani sunuyorlar istiyorsan onlari bir deneyebilirsin. Ben istanbullu oldugum icin istanbulda calismak istiyorum , henuz bulamadim is :(
  • stajlar bitti be...
  • Torpili (şirket içinden bağlantısı) olmadan staj ayarlayabilen var mı?
  • vay be.
    yok mu?
  • torpil olmadan girmek istiyorsan odtülü falan olmalısın yoksa 2.sınıf yerlere gidebilirsin.ne yazıkki böyle.
  • bende istanbul'da yapacağım istanbul elektronik anahtar'da vatan'Da
  • aselsan da yapıyorum
  • Kısmetse Türk Telekom'da yapacam stajımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msenel -- 21 Haziran 2006; 1:09:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.