merhaba arkadaslar bu sene staj yapıcam ama *nasıl yapıcam *nasıl bulucam *ne tür yerleri tercih edicem *sizin bildiğiniz yerler var mı *nasıl yerler etkili olur *sizin ihtiyacınız var mı :))
Lisede genelde okul seni biryerlere gönderir. Anlaşmalı olduğu yerler vardır ve onlar her sene stajyer alırlar.Ama sen aramak istiyorsan iş bulma sitelerinden staj diye ara bulursun(elemanonline,kariyer,yenibiriş gibi siteler).Zaten işyerleri beleş işçi gözüyle baktıklarından hemen alırlar.Genelde her sene aldıkları belli bir stajyer kontejyanı vardır fabrika türü yerlerin(şişecam gibi tabi ki bilgi işlem bölümü) iş bankası bilgi işlemine her sene stajyer alıyorlar şubelerine zamanında benim 10 15 arkadaşım orada staj yaptı.en son çare mecidiyeköye git ve firmaları tek tek gez alıp almadıklarını sor, illa ki bir yerler alıyordur.Ben orada bir firmada çalışmıştım.Gelen sipariş üzerine kasa toplayıp satılan malları gerekli adreslere götürüyordun.Genelde ayak işleri yaparsın zaten fazla birşey bekleme. Naylon staj da yapabilirsin istersen yakalanma ama
hocam arkadaslarımın bazıları kendin bulucaksın falan diyor nasıl bi iş bulayım ki yani beklentimi bilmiyorum :) ayrıca ayak işleri konusunda haklısın ama benden kimse kahve mahve isteyemez :D
Bende senin gibi bu konudan çok çektim. 1.Bölümün nedir? 2.Staj yeri aramak için geç kalmadın mı.Pazartesi staj için iş başı yapıcak yerler var..İşin zor 3.Bölümüne uygun yerleri tercih et. 4.Bu saate kadar bulamadıysan yarın git yerleştirme yapan hocana o seni gönderir biyere. bilmek istediğin soru olursa söle
:) beni yanlış anladın ama ben 9 dan 10 a geçtim yani daha 1 yılım var o kadar geç kalmış olamam şimdiden öğreneyim ki başım ağrımasın bölümüm bilişim teknolojileri