Şimdi Ara

Stadın En Güzel Yerini Deplasman Tribünü Yapan Takım Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilin bakalım deplasman tribününü basının yanına koyan ve deplasman tribününün sesinin olduğu gibi tv yayınına gitmesini sağlayan takım hangisidir başkanı kimdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahayı yan yatır o zaman ses en çok yeni açıktan gelir

• Mesajını şikayet etmeyeceğim bu kadar da anlayışlı ve bağışlayıcıyımdır beşiktaşlılara karşı :)))

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Mesajımda şikayet edilecek bir şey yok bilimsel bir açıklama yaptım sana çünkü yazdığın mesajları düşünerek yazdığını düşünmüyorum. Senin iyiliğine olan bir şey söyledim bunun için bana teşekkür etmelisin ve şimdi yan yat mümkünse.

• Beşiktaş taraftarı, dünya bahane üretme rekoru için Guinness rekorlar kitabına başvuru. Bu başvuru kabul edilirse Beşiktaş'ın kasasına 168 milyon ero girecek.

via:Fırat Günayer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Beşiktaş taraftarı, dünya bahane üretme rekoru için Guinness rekorlar kitabına başvuru. Bu başvuru kabul edilirse Beşiktaş'ın kasasına 168 milyon ero girecek.

Birde Minik Kayra Can eksikti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenakeyifsizim -- 8 Şubat 2017; 22:56:6 >
  • Uye olali 1 gun olmadi actigi 10. konu bu
    Ne amacla uye oldugu belli adminler neden banlamiyor bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coobain -- 8 Şubat 2017; 22:59:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmeyenler için söyleyelim orası çok tartışıldı gerçekten deplasman tribünü olduğu için ama vali kararı mı ne öyle bir şey diyorlardı. Güvenlik için orası olmuş yani. Locaların olmadığı bir bölüm.
  • O bolgenin deplasman tribunu olmasinin 2 nedeni var.

1 deplsman seyircisinin tahliyesinin kolay olmasi nedeniyle guvenlik amacli

2 o bolgeye kombine satilamaycagi icin en az gelir kaybina ugramak icin kale arkasi ustun secilmesi.

Yani aslinda en ideali diger kale arkasi ust tribun olsada guvenlik nedeniyle o bolum secildi. Bence numarali ust kose bolgesi olsa daha mantikli olabilirdi. Gunumuzd tribun destegi anlaminda kale arkalari onemli. En buyuk seyirci kapasiteli kale arkasina rakip takip seyircisi almak seyirciyi tezarruat anlaminda etkiliyor. Ben mevcut kombineler bitince yerinin degisecegini ve numarali ust kenar kisma taşınacağı düşünüyorum.

• Birader o tribüne en uzak tribünden çekilmiş videoyu koydurma bana, yaşanan rezillikti ötesi berisi yok. Efsane tribün yaptık.

• ne tribün yaptınız, gol attıktan sonra ki bir süre sesiniz çıktı sadece, gerisinde eze eze bir ettiler beşiktaş tribünleri, yapmaya çalıştığınız her tezahürat size geri döndü. oradaydık biz de. görmesek...

arada bi sesiniz çıktı diye ne böbürlendiniz.

3-5 dk lık bi video yapıp çevirip çevirip duruyorlar. aciz avuntusundan başka bişey değil. çirkefliklere, eyyama sinirlenmiş tribünler hakeme saydırmaktan başka bişey yapmıyorlardı. bunlar da aradan çıkmış iki tezahürat yapmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

ne tribün yaptınız, gol attıktan sonra ki bir süre sesiniz çıktı sadece, gerisinde eze eze bir ettiler beşiktaş tribünleri, yapmaya çalıştığınız her tezahürat size geri döndü. oradaydık biz de. görmesek...

3-5 dk lık bi video yapıp çevirip çevirip duruyorlar. aciz avuntusundan başka bişey değil. çirkefliklere, eyyama sinirlenmiş tribünler hakeme saydırmaktan başka bişey yapmıyorlardı. bunlar da aradan çıkmış iki tezahürat yapmış...

Hocam tam olarak nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ben bu maçta tam deplasman tribunun bitisigindeydim, bizde bagirmayanlar coktu mac oncesi 6 dan baslayip 8 30 a kadar bagirtti amigolar resmen cogu kisinin ses gitmisti yada ondekiler bagirmiyordu adamlar ses cikariyordu yani. Doğruya doğru olursak derbilere gelen taraftarlar cok sikinti oluyor. Deplasman tribunun konumu da gerçekten çok iyi, bagiran kim olursa olsun iyi ses çıkıyor. Maç boyunu hesaba katarsak belki benim oldugum yet yuzunden sesleri fazla geldi bana stad geneli nasil duyuluyordu bilmiyorum da iyi bagiriyorlardi. Yerleri degistirsek bizden de bagiran kisileri orada toplasak bizde cok ses cikartirdik orasi gibi

• ben eski açıktaydım. çok net söylüyorum. Gol sonrasındaki süreç haricinde hiçbir zaman doğru düzgün ne dedikleri duyulmadı bile. yanında olduğunuz için tezahüratlarını duymanız çok normal.

kendilerinin çok bağırması kendilerine göre iyi tezahürat yapmaları da çok normal, sonuçta deplasmana geliyorlar, rakiplerinin yeni stadına ilk defa geliyorlar ve çok ciddi bir motivasyonları var. oraya herkesi de getirmezler, en ateşli taraftarları gelecek tabii ki.

ama dediğim gibi , gol sonrası

Beşiktaş'ta moral bozukluğunun olduğu ve olaylardan dolayı motivasyonun hiç olmadığı dakikalar
    fenevbahçe için ise tam tersi, gazın en bol olduğu dakikalarda çok normal.

bizim bunları deplasmanda santrada 3 lümüz ile gömmüşlüğümüz vardır, bırakın gol sonrası gazlarını..
  • quote:

ne tribün yaptınız, gol attıktan sonra ki bir süre sesiniz çıktı sadece, gerisinde eze eze bir ettiler beşiktaş tribünleri, yapmaya çalıştığınız her tezahürat size geri döndü. oradaydık biz de. görmesek...

Aynen aynen tvden duyulanları da duymadı kimse

Gol sonrası falan diye bahane sıralamış bir de, tribünden çok anlıyor gibi yardırmışsın, pankart kaptırmanın ne anlama geldiğini de bilirsin o zaman.

Hadi biz boşken aldık bir nebze, Kiev'de kafanıza vura vura almadılar mı pankartı ?

Gol sonrasıymış şuymuş buymuş, hangi büyük takımın stadında 10 dakika başka taraftarı dinledin bugüne kadar ? Fenerbahçe sesleriyle inlerken stad tezahurata girip susturmayı bile becerememişsiniz, övünüyor musun bir de ?

Tribünlerin yüz karasısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 10 Şubat 2017; 9:52:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Gol sonrası falan diye bahane sıralamış bir de, tribünden çok anlıyor gibi yardırmışsın, pankart kaptırmanın ne anlama geldiğini de bilirsin o zaman.

Hadi biz boşken aldık bir nebze, Kiev'de kafanıza vura vura almadılar mı pankartı ?

Gol sonrasıymış şuymuş buymuş, hangi büyük takımın stadında 10 dakika başka taraftarı dinledin bugüne kadar ? Fenerbahçe sesleriyle inlerken stad tezahurata girip susturmayı bile becerememişsiniz, övünüyor musun bir de ?

He he he headshoooot

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Beşiktaş taraftarı, dünya bahane üretme rekoru için Guinness rekorlar kitabına başvuru. Bu başvuru kabul edilirse Beşiktaş'ın kasasına 168 milyon ero girecek.

Bu kadar kaliteli şaka yapmaya ne hakkın var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Yaw harbi Kiev ne rezaletti ya adamlar deplasman yapmayı bilmiyor

Bjk-Fener maçını da izledim, Bjk-Gs maçını da izledim Bjk seyircisi sınıfta kaldı genel olarak.

Kötü bir taraftar kalitesi var Bjk'nin. Her alanda gerideler. Reklamcılık hariç :)

• quote:

ben eski açıktaydım. çok net söylüyorum. Gol sonrasındaki süreç haricinde hiçbir zaman doğru düzgün ne dedikleri duyulmadı bile. yanında olduğunuz için tezahüratlarını duymanız çok normal.

kendilerinin çok bağırması kendilerine göre iyi tezahürat yapmaları da çok normal, sonuçta deplasmana geliyorlar, rakiplerinin yeni stadına ilk defa geliyorlar ve çok ciddi bir motivasyonları var. oraya herkesi de getirmezler, en ateşli taraftarları gelecek tabii ki.

ama dediğim gibi , gol sonrası

Beşiktaş'ta moral bozukluğunun olduğu ve olaylardan dolayı motivasyonun hiç olmadığı dakikalar
    fenevbahçe için ise tam tersi, gazın en bol olduğu dakikalarda çok normal.

bizim bunları deplasmanda santrada 3 lümüz ile gömmüşlüğümüz vardır, bırakın gol sonrası gazlarını..

bende eski açıktaydım televizyona staddan daha çok ses geliyor deplasman tribunu o bakımdan konu sahibine hak veriyorum ama beşiktaş taraftarı içinde iyi bir etmen rakibin bağırıyorsa sen daha çok bağırıyorsun haliyle her gelen aynı şeyi söyluyor beşiktaştan çok sesimiz çıktı yapmayın ya daha kendi stadınızı doldurmuyorsunuz.Adamlar bizim atmosfere kapılıp tribun yapıyorlar alışık değiller full stada

• Stadınızda gelip oley çektik ötesi yok hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Stadınızda gelip oley çektik ötesi yok hadi eyvallah

Onu 2004 te kalecisiz yaptık zaten biz , biraz gec kaldınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.