Şimdi Ara

Stada yakin otopark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarin maca arabamiz ile Baltalimani tarafindan gelecegiz. Stada yakin nereye parkedebiliriz arabayi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stadin orda metro parki var.

• Sanayi Mahallesinde ara sokaklara bırakabilirsin ama genelde deynekçi veletler var 10 liraya asker olurlar başında pazarlık yaparsan belki 5'e halledersin Stadın otoparkına bırakmaktan iyidir çünkü çıkış eziyet, Sanayi Mahllesine bırakınca hızlı adımlarla 15 dakikada yürüyerek rahatlıkla stada girebiliyorsun.

http://www.haritamap.com/yer/22070/sanayi-mh.html

Maritada stadı bul karşı taraftalale sokak tarafları.
  • Aman fazla aralara bırakmayın.kelebek camdan giriveriyolar valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Sanayi Mahallesinde ara sokaklara bırakabilirsin ama genelde deynekçi veletler var 10 liraya asker olurlar başında pazarlık yaparsan belki 5'e halledersin Stadın otoparkına bırakmaktan iyidir çünkü çıkış eziyet, Sanayi Mahllesine bırakınca hızlı adımlarla 15 dakikada yürüyerek rahatlıkla stada girebiliyorsun.

Arabada bayan olacak ve aracimiz 06 plaka. Mac cikisi camimizi kirik bulmayalim :) soruyu bir de soyle sorayim. baltalimani polisevinden taksi ile ulasim saglasam, ozellikle mac cikisi sorun yasar miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

quote:

Sanayi Mahallesinde ara sokaklara bırakabilirsin ama genelde deynekçi veletler var 10 liraya asker olurlar başında pazarlık yaparsan belki 5'e halledersin Stadın otoparkına bırakmaktan iyidir çünkü çıkış eziyet, Sanayi Mahllesine bırakınca hızlı adımlarla 15 dakikada yürüyerek rahatlıkla stada girebiliyorsun.

Arabada bayan olacak ve aracimiz 06 plaka. Mac cikisi camimizi kirik bulmayalim :) soruyu bir de soyle sorayim. baltalimani polisevinden taksi ile ulasim saglasam, ozellikle mac cikisi sorun yasar miyiz ?

CL maç günü stada gidiş özellikle arabayla büyük sıkıntı, İstanbul trafiğini kestiremiyorsun o yüzden tahmin yapamam. Şöyle düşünü stadın hemen altında tv8 binasının orada çalışıyordum ManU maçı 8'de işten çıkıp arabayla stada gitmemiz 45 dakika sürdü, düşün birde yürüyerek 10 dakikalık yol

• quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

Maç çıkışı taksi bulmak gerçekten zor oluyor,en iyisi aracınızla gelip stadın tam karşısına denk gelen yani Tem otoyolunun karşısında olan ispark otoparkına bırakmanız.Ama tavsiyem maça kesinlikle erken gelin,çünkü geç kalınca ispark doluyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• igunduz kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 sezon cendere yoluna alt kısma kaldırıma bıraktıp deynekçilere para vermemek için ne cam kırıldı ne nede çekici çekti, bir sezon Sanayi mahallesi ara sokaklara bıraktık yine bir şey olmadı, ama arabada kıymetli bir şey bırakmadık ne olur olmaz diye. Ayrıca ailesiyle eşiyle kız arkadaşıyla gelipte oralara bırakan çok, zaten maç günü kalabalık oluyor. Ama burası İstanbul kimse sana bir şeylerin garantisini veremez, en güvenilir dediğin yerde bile vukuat olabilir.
  • Gayrettepe metrosunda otopark var maslaktan itibaren trafik sorunu yaşamamak için arabayı otoparka bırak
    metroyla stada git maç çıkışı metroyla dönüş gayrettepe oradanda trafik yemeden istedigin yere rahatça gidersin
  • quote:

Hocam 1 sezon cendere yoluna alt kısma kaldırıma bıraktıp deynekçilere para vermemek için ne cam kırıldı ne nede çekici çekti, bir sezon Sanayi mahallesi ara sokaklara bıraktık yine bir şey olmadı, ama arabada kıymetli bir şey bırakmadık ne olur olmaz diye. Ayrıca ailesiyle eşiyle kız arkadaşıyla gelipte oralara bırakan çok, zaten maç günü kalabalık oluyor. Ama burası İstanbul kimse sana bir şeylerin garantisini veremez, en güvenilir dediğin yerde bile vukuat olabilir.

bende ilk defa yarın için arabayla gitmeye karar verdim ayağımdaki rahatsızlıktan dolayı, cendere yoluna giriş nerden oluyor maça hiç araçla gitmedim yanlış yerlere girmiyim diye soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The_666

quote:

bende ilk defa yarın için arabayla gitmeye karar verdim ayağımdaki rahatsızlıktan dolayı, cendere yoluna giriş nerden oluyor maça hiç araçla gitmedim yanlış yerlere girmiyim diye soruyorum

Valla hocam yol tarifi özürlüyümdür, araç arkadaşın olduğu için yollara hiç dikkat etmiyorum, ama biz Fındıkzade tarafından geliyoruz e5'den sadabat viyadüğü oradan hastaldan kağıthane ve cendere, yol çok karışık anlayacağın Bu sezon hiç gitmedim ama cendereden gıdersen (kağıthane tarafı) orada düz yol yok bildiğin patikadan stada çıkılıyor araziden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.