Şimdi Ara

St.Petersburg İle ilgili soruları yanıtlayabilirim. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
33.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam, Yılbaşında eşimle birlikte st petersburga gitmeyi planlıyoruz.O tarihlerdeki soğuk dışarda gezmemizi olanaksız kılacak kadar fazla mıdır? Yani yılbaşında çok mu soğuk oluyor?
  • Daha önce giden arkadaşlara bir kaç sorum olacak ben 28 ekim de orada olacağım ve yaklaşık on gün kalacağım , daha önce kalan arkadaşların önerebileceği bir otel veya apart var mı ? ben nevsky caddesi düşünüyorum kalacak yer konusunda , tavsiye verebilecek arkadaşların bilgilerini dikkate alabilirim
  • bende gitmek istiyorum şu birkaç gün içinde ama tek başıma biraz tırsıyorum açıkçası
  • Bende önümüzdeki hafta bir kaç günlüğüne gitmeyi düsünüyorum (Letonyadan otobüsle ). Maximum 3yada 4 gün kalacağım. Öğrenci işi uygun konaklamayı nerede bulabilirim ?
  • taytaylan kullanıcısına yanıt
    Petersburg cok guzel bir sehir ama belirttiginiz donemde hava soguk.Sokaga cikmayi engelleyecek kadar degil ama hemen kendimi sicak bir yere atayim da isinayim diyorsunuz bizim erzurum kars gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calligiato -- 15 Eylül 2015; 9:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    Yatırım için düşünüyorsa merkez sabitlendi artık. Emlakcılık yaptığım dönemden biliyorum. Eğer şu anda bir yatırım düşünüyorsa tam zamanı diyebilirim. Fakat benim sana önerim Metro Parnas civarı. Yada havalimanı tarafı zvezdeya metro civarı çok hızlı gelişiyor.
  • hk48 H kullanıcısına yanıt
    Kalacak yeri çözmediysen yardımcı olmaya çalışayım. Ayrıca 1 gün rehber al yanın hızlı adepte olursan şehre çok keyifli geçer günlerin. Biraz kalın giyinmeye dikkat et.
  • taytaylan kullanıcısına yanıt
    Yılbaşı biraz pahalı olur ama çok eğlenirsin. Şerefsizler yılbaşında katı yılbaşı tarifesi uyguluyorlar. :))
  • Arkadaşlar selam. 17 Ekim de eşimle Petersburg a gideceğiz 4 günlük bir gezi olacak. Hava durumundan emin olamadık. Biz kara kış moduna hazırlanırken güneşli bir hava gözükmekte. Şuan orada olan arkadaşlarımız bilgi verebilir mi? ne giyilir ekstra bot - palto vb. kış ekipmanları gerekli midir? Teşekkürler.
  • St.Petersburgun Havası kancık avrat gibidir :)) bir dakikası bir dakikasına uymaz. Güneşli havalarsa soğuk daha çok hissedilir: sen kalın giyin
  • Bot ben hiç giymedim çizme falan. Normal kışlık ayakkabınla gidebilirsin. atkı almanı tavsiye ederim.
  • hocam rusya da ne iş yapıyorsun? yaşadığın yerden memnun musun?
  • raskol_85 R kullanıcısına yanıt
    soru banamıydı? Banay sa cevap vereyim. Organizasyon ve emlak günlük vb kiralık daire rehberlik vb....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Arkadaşlar ola ki Saint Petersburg ka gidecek olan olursa ,bana ulaşsın .Çok iyi bir Gürcü taksici ile kanka olduk.Her konuda yol gösterir. Turist kazığı yemezsiniz. Hatta tek başına bile gidin.sizi karşılar,ev de bulur kiralık günlük. Tüm şehri de gezersiniz. Çok iyi Türkçe de biliyor.

    Bu arada gurup olarak tur yapmak isteyen olursa en az 10 kişilik gurup,bizi gezdiren rehber arkadaş da iyi Türkçe bilen Ukrayna doğumlu genç bir arkadaş ,onunla da irtibat kurarız.

    Güncellemeler vatandaş faydalansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Hanlan kardeşimle beraber
     St.Petersburg İle ilgili soruları yanıtlayabilirim.

    Handan kardeşim emrinize amade. Araba BMW olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk e Türkden başka dost mantığı ile illede türk diyorum. Ben güvenmem gürcüsüne falan. Onlar seni götürdüğü yerden gereken avantasını anutunu alıyor siz merak etmeyin. O kadar türk öğrence yada rehber var. Neden elin yabancısına vereyimki ara. Ayrıca emlak işin yapan profosyonel şirketler mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: petersli

    Türk e Türkden başka dost mantığı ile illede türk diyorum. Ben güvenmem gürcüsüne falan. Onlar seni götürdüğü yerden gereken avantasını anutunu alıyor siz merak etmeyin. O kadar türk öğrence yada rehber var. Neden elin yabancısına vereyimki ara. Ayrıca emlak işin yapan profosyonel şirketler mevcut.

    Arkadaşım senin ekmeğinle işimiz yok.Sen anladık tamam bir nevi ticaretin içindesin. İyi de yapıyorsun ,yabancıya öpülmek yenire arkaşalar seni bulsun. Çok iyi. Biz de geldik gördük Petersburg u. Sallamaıyoruz .Avantamız da yok.

    Ama şunuda net söylerim ki Hanlan kardeşime laf söyleyecek olan beni bulur karşısında. Çok gördük sizin deyiminizle Azeri taksicileri özelikle hava aalanı ve çevresinde, ama onlarada bir şey diyemem onlarda ekmek peşinde . Ama Hanlan kardeşime laf söyletmem.Harbi Türk dostu bir arkadaş. Kimseye öptürmez giden arkadaşı. Tek işi taksi bedeli .Üstelik 500 ruble ye gidip dönüşte 1000 Ruble demiyor. Dost dedik bir kere ,biraderim dedik ,daha ötesi yok. Gidip muhatab olup varsa şikayeti olan yazsın burada ,ben sonuna kadar arkasındayım. Açarım telefonu Kardeş yanlış yapmışsın derim. Bu dünyada her şey para değil. Adamın tek işi taksi den para kazanmak..




  • Arkadaşlar merhaba.Rusyaya kara veya havayoluyla tursuz,bağımsız bir şekilde kendi başıma nasıl gidebilirim.Rusya yeşil pasaport kabul ediyor mu?Yardımcı olur musunuz
  • oguzzkagann kullanıcısına yanıt
    Her türlü pasaportu kabul ediyorlar 1 ay vizesis giriş imkanın var. Uçak biletini temin edip konaklamanı da kendin halledersin. Daire veya otel sana kalmış istersen rehberde tutabilirsin bir günlük iehri tanımak amacıyla
  • Selam kardesim sizden bir ricam olacak ekim sonunda oraya geliyorum ,ticari amacla cocuk toptan tekstil işi için sizden isteğim orada toptancilarin olduğu yerde bir dükkan bulmak konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz veya yönlendirme yapabilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.