Ah be arkadaşım keşke sevmek o kadar kolay olsa ama senin için durum zor içinde olmayan bunun ne demek olduğunu anlayamaz tabi ki ama çok net bir şey ifade ediyim bu sana olan bir şey olsa kızı hakketen yerin dibine sokardın Allah yardım etsin
ARKADAŞIM SANA TAVSİYEM EN YAKIN HASTANEYE KOŞARAK GİTVE KANINI ÖLÇTÜR ANLADIĞIM KADARIYLA SEN KANSIZSIN
quote:
Orjinalden alıntı: Newbie
IKI TANE DUNYALAR GUZELI SEVGILIM VAR IKISINIDE COK SEVIYORUM VE IKISINDENDE KOPAMIYORUM NAPCAM BEN YAA BIRIYLE 7 AY OLDU DIGERIYLE 5,5 AY IKISININDE ALDATILDIKLARINDAN HABERI YOK IKISINDENDE AYRILAMIYORUM.HADI BIRININ BISEYINI GORSEM YAKALASAM SOGUR ONU BIRAKIRIM DERIM AMA ÖYLE BISEYLERINI DENEDIGIM HALDE BULAMADIM.ERKEK DEILMIYIZ YAA ICIMIZE ISLEMIS ALDATMAK AMA OLMAZKI BOYLEDE YAPILMAZKI NASI GONLUM IKI INSANI SEVER YAAA.ALIN ISTE DH UYESI NEWBIE NIN SIZE ITIRAFII OFF OFFFFF
quote:
Orjinalden alıntı: kasap necmi
quote:
IKI TANE DUNYALAR GUZELI SEVGILIM VAR IKISINIDE COK SEVIYORUM VE IKISINDENDE KOPAMIYORUM NAPCAM BEN YAA BIRIYLE 7 AY OLDU DIGERIYLE 5,5 AY IKISININDE ALDATILDIKLARINDAN HABERI YOK IKISINDENDE AYRILAMIYORUM.HADI BIRININ BISEYINI GORSEM YAKALASAM SOGUR ONU BIRAKIRIM DERIM AMA ÖYLE BISEYLERINI DENEDIGIM HALDE BULAMADIM.ERKEK DEILMIYIZ YAA ICIMIZE ISLEMIS ALDATMAK AMA OLMAZKI BOYLEDE YAPILMAZKI NASI GONLUM IKI INSANI SEVER YAAA.ALIN ISTE DH UYESI NEWBIE NIN SIZE ITIRAFII OFF OFFFFF
resmini gönder biz karar verelim
Gerçekten de resimleri görmek isteriz, hem senin hem de kız arkadaşlarının, ona göre karar verelim. Sen de aşırı yakışıklı olmalısın.
EFENDİM BİŞEYMİ DEDİN
ULAN KARAKTERSİZ İKİ AYRI KIZIN HAYALLERİ İLE NEDEN OYNUYORSUN ERKEKLİK BUMU SANKİ KARPUZ SEÇİYOSUNYOK KARARSIZMIŞ YOK ÇOK SEVİYORMUŞ GEÇ BUNLARI KOÇUM
ÜNLÜ BİR ATA SÖZÜ VARDIR ÇOK YİYİM DİYEN AÇ KALIRMIŞ
AYRICA SEN KİMSİN BENİ ALICAN AŞAĞIYA SEN LAFLARINA DİKKAT ET KİM OLDUĞUMU BİLMEDEN SAKIN BİR DAHA YORUM YAPMA
quote:
Orjinalden alıntı: umitaydin
EFENDİM BİŞEYMİ DEDİN
ULAN KARAKTERSİZ İKİ AYRI KIZIN HAYALLERİ İLE NEDEN OYNUYORSUN ERKEKLİK BUMU SANKİ KARPUZ SEÇİYOSUNYOK KARARSIZMIŞ YOK ÇOK SEVİYORMUŞ GEÇ BUNLARI KOÇUM
AYRICA SEN KİMSİN BENİ ALICAN AŞAĞIYA SEN LAFLARINA DİKKAT ET KİM OLDUĞUMU BİLMEDEN SAKIN BİR DAHA YORUM YAPMA
EVET ÇİN ATA SÖZÜ GİBİ BOL SIÇARSAN AÇ KALIRSIN...
O ZAMAN BAŞINA DİKKAT ET DOSTUM KESİLMESİNNN
quote:
ZAMANSIZ ÖTEN HOROZUN BASINI KESERLERMIS
quote:
Orjinalden alıntı: RSS_02
quote:
EFENDİM BİŞEYMİ DEDİN
kesmeyen ......
quote:
quote:
quote:
EFENDİM BİŞEYMİ DEDİN
Helâl sana Newbie... Kim tutar seni. Aynen devam...
eğer gerçekten çok seviyorsan ikisinide kaybetmemeye çalış.ama birini bırakıp diğerine veya diğerini bırakıp birine yönelmek istiyorsan..............................
BENCE BUNU BAŞTAN DÜŞÜNECEKTİN.
GÜNAH DEĞİLMİŞ KESEBİLİRSEN KES AMA DİKKAT ET AVA GİDERKEN SAKIN AVLANMA
quote:
AYNI ANDA IKI HOROZU KESMEK GUNAHMIŞ MIŞ MIŞ
quote:
kesmeyen ......
quote:
quote:
quote:
EFENDİM BİŞEYMİ DEDİN
evt gunah degıldır. aynı anda 100 tan bıle kesılebılır. ama kesmesını bılceksın!
dıkkat et mundar olmayalım
ayrıca sıktı artık
son msj. ne halın var sa gor. allah bıldıgı gıbı yapsın.
ya git evinde misketlerinle oyna. ilişkilerini forumda soruyorsan geleceğinden şüphe ederim senin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme