Şimdi Ara

şşşşşşşşşşşşşşş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newbie -- 13 Kasım 2006; 22:54:50 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 10 Haziran 2005, 15:36:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

kusura bakma ama yaptığın tamamen karaktersizlik, o kızların yerine kendini koy onlar aynı şeyi sana yapsalar 2 şer erkekle beraber olsalar ve 2. sen olsan ne hissedersin, baa sorarsan sen ikisinide haketmiyosun

çok doru bi laf etmişin
  • ben şahsen aldatmaktan hiç hoşlanmam...İnsan aynı anda 2 kişiyi sevemez...kendinle yalnız kalıp düşün bence ve bi karar ver...
  • hocam birnden birine soğut kendini son gelen ilk gider yap bence
  • agzımı bozmak ıstemıyordum ama benım yerıme bırılerı bozmus bende alıntı yapıyorum.

karaktersızlık kelımesının yerıne guzel turkcemızde mevcut olan bır kac kelıme daha yerlestırılebılır...

quote:

kusura bakma ama yaptığın tamamen karaktersizlik, o kızların yerine kendini koy onlar aynı şeyi sana yapsalar 2 şer erkekle beraber olsalar ve 2. sen olsan ne hissedersin, baa sorarsan sen ikisinide haketmiyosun
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Eskişehir arası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Newbie

IKI TANE DUNYALAR GUZELI SEVGILIM VAR IKISINIDE COK SEVIYORUM VE IKISINDENDE KOPAMIYORUM NAPCAM BEN YAA BIRIYLE 7 AY OLDU DIGERIYLE 5,5 AY IKISININDE ALDATILDIKLARINDAN HABERI YOK IKISINDENDE AYRILAMIYORUM.HADI BIRININ BISEYINI GORSEM YAKALASAM SOGUR ONU BIRAKIRIM DERIM AMA ÖYLE BISEYLERINI DENEDIGIM HALDE BULAMADIM.ERKEK DEILMIYIZ YAA ICIMIZE ISLEMIS ALDATMAK AMA OLMAZKI BOYLEDE YAPILMAZKI NASI GONLUM IKI INSANI SEVER YAAA.ALIN ISTE DH UYESI NEWBIE NIN SIZE ITIRAFII OFF OFFFFF

abisi işin zor ayn şeyi ben de yaşadım geçenlerde ama hangisi senin daha çok peşinden koşuyorsa onla devam et.
    diğerine de yawaş yawaş soğuk davran.
    sen değil o ayrılsın senden

• quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

agzımı bozmak ıstemıyordum ama benım yerıme bırılerı bozmus bende alıntı yapıyorum.

karaktersızlık kelımesının yerıne guzel turkcemızde mevcut olan bır kac kelıme daha yerlestırılebılır...

quote:

Daha fazlasını hakeder bu hareket..

• bı dusun belkı onlar senı sevıyorlar..
    belkı cıddı dusunuyorlar ( yasınızı bılmıyorum )

ama sen onları aldatıyorsun.
    bunu kız yapsaydı sen bunu ogrenınce. yada baska bır erkek kıza tepkısı ne olurdu..
    kız ıcın neler derdı. ne hakaretler ederdı..

ama bunu sen yapıyorsun. kızın sana yaptırımı ne olabılır kı, adalet mı bu. senın gıbı aldatanlar aldatılmayı hak ederler.. aldatıldıktan sonrada dunyaları ayagı kaldırırlar.

ve eklemek ısterım kı,

sevdıgı ınsanı aldatan ınsan, baska ınsanlarıda rahatlıkla aldatır.. ( bunun turkcedekı karsılıgı nedır bılmıyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSS_02 -- 10 Haziran 2005, 12:52:49 >
  • Ben bu konuda biraz daha ılımlı olabilirim sanırım çok büyük bit hata belki ama gönül yazık ki iki insanı sevebiliyor .Önemli olan ise bu durumu uygulamaya geçirmemiş olmak .Sen biraz zor bir durumdasın bir şekilde açıklama yapmaya kalkmadan ikisinide bırak neden mi çünkü ; her ikiside sana birbirini anımsatacak haksızlık ettiğini düşüneceksin .Bir süre yalnız kalmayı dene ve aklını toplamaya çalış .

Sevmek çok güzel ama sorumluluk ister dürüst sevebilmek gerekiyor diye düşünüyorum .Kendini daha fazla yıpratma ve lütfen erkek değilmiyiz yaparız gibi düşünme .
    Nice kızlar var çok daha basitleşebiliyorlar.
    Çıkmazda değilsin toparlan biraz olmaz mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Newbie

IKI TANE DUNYALAR GUZELI SEVGILIM VAR IKISINIDE COK SEVIYORUM VE IKISINDENDE KOPAMIYORUM NAPCAM BEN YAA BIRIYLE 7 AY OLDU DIGERIYLE 5,5 AY IKISININDE ALDATILDIKLARINDAN HABERI YOK IKISINDENDE AYRILAMIYORUM.HADI BIRININ BISEYINI GORSEM YAKALASAM SOGUR ONU BIRAKIRIM DERIM AMA ÖYLE BISEYLERINI DENEDIGIM HALDE BULAMADIM.ERKEK DEILMIYIZ YAA ICIMIZE ISLEMIS ALDATMAK AMA OLMAZKI BOYLEDE YAPILMAZKI NASI GONLUM IKI INSANI SEVER YAAA.ALIN ISTE DH UYESI NEWBIE NIN SIZE ITIRAFII OFF OFFFFF

resmini gönder biz karar verelim

• Sen gene iyisin. Ben de 3 adet var zaman yetiştiremiyorum. Şunları birgün birbirleriyle tanıştırmak vardı ya...
  • Kastırma moruk bence birini Seçmek zorundasın ve dua et Seçen roLündesin seçiLen taraftada kaLabiLirdin tıpkı kızLar gibi
  • gittiğin yol !! yol değil!! haberin olsun!!
  • hayrola kastalia,
    bıraz degıl cok fazla ılımlı yaklasmıssın benım kanımca...

hadı en basında hataydı bundan 5.5 ay once..

ama artık hata degıl. kasıt var işin içinde.
    hukukcular buraya
  • Çok yanlış ama geç kalmışsın artık.7 ay oılduktan sonra artık nası soğuyabilirsinki?
  • o halde arkadaşım sen ikisi tarafından da terk edilmeyi hak ediyorsun bence
  • duzgun bıseyler yazmıssın en sonunda kastalıa..
    quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

o halde arkadaşım sen ikisi tarafından da terk edilmeyi hak ediyorsun bence
  • Aga ben sana ve sen gibiLere söyliycek söz buLamıyorum akLım aLmıyo benim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.