Şimdi Ara

şşşşşşşşşşşşşşş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

aga birini bana versene kızlardan

Yavaş geL
  • çok çözümcül yaklaştım sana ilk mesajımı okursan eğer ben bir bayanım bunu bana yapmış olsaydın durum değişirdi ama üzüldüm yardımcı olmaya çalışıyorum sana hiçte nazik değilsin bana karşı newbie.
    Allah yardım etsin diyorum sana o halde
    bu durumda olmandan mutluyum demedim ki sana sen bana beddua ediyorsun . çok acı bir durum biliyorum ve sana ikisinden de uzak dur biraz dedim hangisini istediğin o zaman ortaya çıkacak diye .Ama sanırım benim fikrime ihtiyacın yok

quote:

Orjinalden alıntı: Newbie

quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

duzgun bıseyler yazmıssın en sonunda kastalıa..
    quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

o halde arkadaşım sen ikisi tarafından da terk edilmeyi hak ediyorsun bence

sende milleti gaza getirmekte birebirsin he umarım sende böyle bir denkleme dusersinde görürüm ozaman seniii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kastalia -- 10 Haziran 2005, 14:17:13 >

• ŞAKA YAPTIK BEA NE KIZIYON HEMEN... YA BENDE DE VARDI AMA İKİSİDE BİRBİRİNİ TANIYODU YANİ ARKADAŞIZ NİYETİNE , İKİ HAT ALICAN MÜMKÜNSE SİM KARTLARI BİRLEŞTİRECEN SONRA TATLIM CANIMLI MSJLAR YAZDIRMIYCAN...ONDAN SONRA İKİSİYLEDE FISTIK GİBİ YAŞARSIN , HİÇBİR SORUN OLMAZ AYRICA SADECE YAKALNIRSAN TELEFONDA YAKALANIRSIN...BEN HEP ÖYLE YAKALANDIM AMA ŞİMDİ YOK İKİSİDE YEMİYO ARTIK

• sen bana degıl kendıne ban yap,

ve korkma ben boyle bır denkleme dusmem. ıhanet etmek karakterımde yoktur.
    quote:

quote:

duzgun bıseyler yazmıssın en sonunda kastalıa..
    quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

o halde arkadaşım sen ikisi tarafından da terk edilmeyi hak ediyorsun bence

sende milleti gaza getirmekte birebirsin he umarım sende böyle bir denkleme dusersinde görürüm ozaman seniii

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 10 Haziran 2005, 15:36:14 >
  • ya tamam da abıcım.
    bır kızı severken baska bır kızı sevmeye baslamak o dıger kıza saygısızlıktır.

boyle bır durum olamaz demıyorum. ama ınsanın bu durumun olmasına engel olması gerekır kı buda tamamen kısının kendı elınde olan bırseydır.

yanlıs mıyım?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 10 Haziran 2005, 15:37:12 >
  • GÖNÜL BU ABİ OTADA KONAR BOKADA BELLİKİ SENINKİ İKİSİNEDE KONMUS
  • yazdıklarımın nesıne guldun anlamadım walla.
    harıb yaş kaç
    quote:

DOGRU SOLUYOSUNDA KIMININ KARAKTERINE KIMININDE GUZELLIGINE VE VUCUD DILINE KAPILIP GIDERSIN ALLAH GONLUMUZE BIR TANE DEGIL IKI TANE VERMIS NAPSAK YANII UCUNCUYUMU BEKLESEK NEDE OLSA ALLAHIN HAKKI UCTUR OF YAA BU HALIMDE BILE GULDURDUN YAA BENI BRAVOOO ARKADASIM
    quote:

ya tamam da abıcım.
    bır kızı severken baska bır kızı sevmeye baslamak o dıger kıza saygısızlıktır.

boyle bır durum olamaz demıyorum. ama ınsanın bu durumun olmasına engel olması gerekır kı buda tamamen kısının kendı elınde olan bırseydır.

yanlıs mıyım?

• madem hersey senın nıcın yazdın buraya.
    yuru gıt olese. topıc ı de sıl.

kendı degerlerı olan bırı kımsenın oyuncagı olmaz.

demek kı sende boyle bısey yokmus.
    ve kızın oyuncagı olma rıskınvar mıs. bu yazdıklarından bunu ogrenmıs oluyoruz.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 10 Haziran 2005, 15:37:42 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 10 Haziran 2005, 15:38:22 >
  • kımseye hıtaben bırsey solemıyorsan alıntı yapma oyleyse,
    ayrıca senın zeka kapasıtenden de suphe etmeye basladım.

yazılanları anlayamama gıbı bı ozllıgın var.
  • yazdıklarında kı celıskı oranları,
    pentagonun ırak hakkında kı celıskılerınden cok daha fazla,

hem ıkısıne de sevıyorum dıyorsun.
    sonrada bırının bı yanlısını gorursem onu bırakırım dıyorsun.

bu durumda onu yanlısı ıcın bırakmıs olmıcan. sadece yanlısını bahane etmıs olcan. yanı aslında ortada bırakmak ıcın bır neden yok ama sen neden kovalıyorsun. bu durumda nasıl cıkıpta 2 sınıde sevıyorum dıyorsun. 2 sınden bırını ufak bı harekette sılmek ıcın fırsat kolluyorsun. ve ıkısınıde sevıyorum dıyorsun.

.ok sevıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serserfan

quote:

agzımı bozmak ıstemıyordum ama benım yerıme bırılerı bozmus bende alıntı yapıyorum.

karaktersızlık kelımesının yerıne guzel turkcemızde mevcut olan bır kac kelıme daha yerlestırılebılır...

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

kusura bakma ama yaptığın tamamen karaktersizlik, o kızların yerine kendini koy onlar aynı şeyi sana yapsalar 2 şer erkekle beraber olsalar ve 2. sen olsan ne hissedersin, baa sorarsan sen ikisinide haketmiyosun

Daha fazlasını hakeder bu hareket..

yazdıklarınıza ek olarak...
    modlardan ceza almıycagımı bılsemdaha kotu bısey soylerım sana...ya ne sacmalık bu boyle kızlardan bırının acıgını yanlısını arıyormus bulamıyormus...sen ıkısınıde haketmıyorsun sen kendın bastan sona yanlıssın....

• nezaket hakedene gösterilen bi erdemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 10 Haziran 2005, 15:40:56 >
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

EN AZINDAN SIZIN GIBI KOMPLEKSE GIRIP TANIMADIGIM INSANLAR HAKKINDA ASAGILAYICI KONUSMUYORUM VE SIZI TANIMADIGIM ICINDE COKTA TIN SINIZ YANIIII

bu mesajdan sonra hiç biriniz bu adama cevap yazmayın bence çünkü kendini adam zannetmeye başlıyo bırakın o burda kendi kendine küçülmeye ve kaybeden olmaya devam etsin, biraz daha devam ederseniz sinirleriniz bozuluck ve durduk yerde ceza alıcaksınız, düşmeyin onun seviyesine
  • ya senın yaptıgını kız arkadasların yapmıs olsa hem ayrılırsınız hemde arkalarından olmadık sekılde laflar soyleersınız ....... o kısımları yazamıyorum malesefkı...senın sevıyene ınmemek ıcın...
    hem nasıl bır mantık yaaa hakkaten madem bahane arıyorsun ayrılmak ıcın nasıl oluyorda sevdıgnı ıdda edebılıyorsun...sevgı o kadar ucuz degıl,okadar da basıt degıl..senın gıbıler yuzunden bayanların sevgıye guvenı kalmıyor...(topıctekı dıger arkadaslar bu yazdıklarımı uzerlerıne almasınlar)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.