Şimdi Ara

[SSS] Tupac Fan Club (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Menor.Loco

Şimdi bişey diyecem hepiniz dalacaksınız

Ama 1 numaralı MC dediğiniz adam America'da Biggie Smallz'dan daha az seviliyo.Türkiyede Pac'ta Pac tutturmuş herkes.Girin yabancı forumlara çoğu kişi Biggie der.Benim görüşümde de Biggie Pactan iyidir.Bazı yeni yetmeler Biggie p*çlik yaptı bilmemne falan der şimdi az araştırın
    Ve Rakim gibi bir efsane varken Pac 1 numara yine olamaz.

Konuya benide ekle demek için girmiştim ama şüphesiz 1 numaralı MC yazısını görünce vazgeçtim.

Bana karşı çıkacak arkadaşlar neden 2pac Biggie'den veya Rakimden üstündür bunlarıda eklerlerse sevinirim.

kendisini konserlerinde fame yapmış arkadaşını patronunun label ı na gelmediği için satan adama en sevilen MC demem ama bu ikisindende efsane Eazy-E var...

• Ekle

@ Menor.Loco
    2pac ölünce siyahların mahallelerinde yas ilan edildi 3 günlük ama biggie ölünce bir tek p.diddy ağladı şimdi hangisi daha çok seviliyor

Orijinalden alıntı: cadocx

biggie e laf ediyonuzda
    çoğu ny lu rapper ın favori rapperıdır
    pac o kadar sevilmez ny da

biggie de la de sevilmez... zaten la de öldürüldü

PSN: GankstaPlaya
  • Ekle Baba Ekle Ekleme Yapacaksan 2PAC Moruk ...
    Ali Gibi Yiğit,Zülfikâr Gibi Kılıç Olmaz.
  • canlandıralım bu topiği

birazda paylaşım arkadaşlar bunlar en son çıkan 2Pac ın bilinmeyen şarkıları tupacnation.net sağolsun

Ambitionz as a fighta (Mike Tyson Tribute)

Welcome 2 Death Row FT. Dr. Dre & Danny Boy

if theres a cure for this Ft. Snoop Dogg

Nightmares (Produced Dr. Dre)

Dopefiend's Diner (Shock G Remix)

Niggaz Nature Ft. Val Young

Ballad Of A Dead Souljah (Original Version)

Crooked Nigga Too (Original Version) Ft. Big Stretch

16 On Death Row (Original Version)

Changes (Original Version)

• zaten tahmin etmiştim koskoca dh de 2Pac fanı olmadığını

• Çok abartıyosunuz diye eklemeyin dedim ama yinede saygı duyarım ekleyin hadi

Benim demek istediğim Undergroundta çok daha iyileri vardı hala var.Sadece under oldukları için herkes bilmiyo.Ve Underrated rapperlar Big L,Big Daddy Kane,Kool G Rap gibilerini niye bu kadar yüceltmiyosunuz?Ölseler emin olun Pactan daha değerli olurlardı

Neyse amacım tartışma değil paylaşım ortamı.

' 'Bu ne oluyor ? (Piress tiğvi.) Uh.' 'Çok iyi de oldu çoğ güzel iyi oldu taam mı? Şimdi meselam, türban olayını çoh garıştırdılar.
    Ha, aralarında bir fark galdı o farknan çoğ güzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. Ha nasıl garışamaz?
    Ben bu şeggıl geyinirim, bu bayan şu şeggıl geyinir, şu şegil geyinir. Yani kimsenin kimseye garışmaya hakhkı yok özgürlüğü bidir.
    Ha, başörtü gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyWrecker

Ekle

@ Menor.Loco
    2pac ölünce siyahların mahallelerinde yas ilan edildi 3 günlük ama biggie ölünce bir tek p.diddy ağladı şimdi hangisi daha çok seviliyor

Ayrıca batı yakası doğu yakası karıştırıyosun.New Yorkta kim ağlar pac için?

' 'Bu ne oluyor ? (Piress tiğvi.) Uh.' 'Çok iyi de oldu çoğ güzel iyi oldu taam mı? Şimdi meselam, türban olayını çoh garıştırdılar.
    Ha, aralarında bir fark galdı o farknan çoğ güzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. Ha nasıl garışamaz?
    Ben bu şeggıl geyinirim, bu bayan şu şeggıl geyinir, şu şegil geyinir. Yani kimsenin kimseye garışmaya hakhkı yok özgürlüğü bidir.
    Ha, başörtü gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler.
  • quote:

Çok abartıyosunuz diye eklemeyin dedim ama yinede saygı duyarım ekleyin hadi

Benim demek istediğim Undergroundta çok daha iyileri vardı hala var.Sadece under oldukları için herkes bilmiyo.Ve Underrated rapperlar Big L,Big Daddy Kane,Kool G Rap gibilerini niye bu kadar yüceltmiyosunuz?Ölseler emin olun Pactan daha değerli olurlardı

Neyse amacım tartışma değil paylaşım ortamı.

evet dostum underrated isimler unutuluo hep

• Ol'Dirty Bastard bile unutuldu Türkiyede

• quote:

Ol'Dirty Bastard bile unutuldu Türkiyede

clan ın kurucusu r.i.p., bu arada 2Pac wu tang le de çalışmışdır Got My Mind Made Up parçasının liriklerini inspectah deck yamızştır meth & red tha dogg pound konu olmuştur prodüktörlüğünü daz dillinger yapmıştır..sağlam parçadır, ama 2Pac inspectah deck in versesini kesmiştir nedenseparçanın orginal versiyon unda inspectah deck in versesini duyabilrsiniz

• Changes,California Love,My Block.

Ekle usta.
    There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
    武士度
    PSN GalacticHope
    #Playstation
  • hatırlarsanız ressurection da dünya nın bir çok ükesinden 2Pac fanlarını gösteriyordu, birde Türk vardı

[SSS] Tupac Fan Club

• harikasınız
    belgeselini izlemeyen varsa kesin izlesin

Orijinalden alıntı: cacaman

harikasınız
    belgeselini izlemeyen varsa kesin izlesin

belgesellerini kaçırmayın üstadın sadece ressurection değil thug angel, biggie and tupac, welcome to death row gerçekten sağlam interview ler var..

lütfen biraz daha paylaşım ve katılımda bulunanlım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.