Şimdi Ara

SSS 3. Hafta | Balıkesirspor - Galatasaray | 20.09.2014 | 20:00 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
4
Favori
25.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

3Kasımda digiturk kontratım bitiyor hayatta bu takım için para vermem artık. Sadece Ünal Aysal kendini eğlendirecek diye koskoca GS ne hale geldi. Adam Selçuk ve Burak a kulübün anahtarını verdi, bulabileceği en kötü teknik adamları ısrarla getirdi, Salih Dursun, Alex Telles, Yasin, Veysel gibi adamlara ne paralar harcadı, Hajrovic için sokağa kaç M euro attı. Gene de bizim taraftar harika başkan diyor. Aynı Aziz manyağı FB liler gibi.

Nankörluk etmeyin.Şimdi gelmiş unal aysal geldiğinde 320 şimdi 360 m dolar borç var diyosunuz.Ustune borç yaptı diyosunuz.Unal aysal geldiğinde localar kombineler satılmış parası yenmişti.Elde 0 kadro vardı.Adam sıfırdan kadro kurdu borç nasıl artmayacak ?Hergun bir sponsorla imzalanırken iyiydi ama ? Onu geçtim hala ego mego diyen futbol cahilleri var memlekette.Şunu kafanıza sokun terimi devlet galatasarayın elinden aldı.2+2=4 oldugu kadar emin ol buna.Kalmadı spkda yolunu kesti klubun.Bir federasyon atadı ki oy oy oy.Bir anlatmaya kalksam 1 saat burda nutuk atmış gibi olurum.Galatasarayın marka değeri falan dibe vurmuşken şimdi infantino kura çekiminde gs arsenal dortmund çıkınca tough group diyor.

Boş konuşmanın alemi yok.Benim başkanla sıkıntım yok.İş ahlakı sıfır turk oyuncularla sıkıntım var.Hocanın kralını da getirsen iş ahlakı beceri yoksa takımda hiçbir cacık olmaz.Mourinhoyu futbolcular gönderdi madridden.Böyle topculara denk gelirsen hocayı da gönderir başkanı da.

Önce Mancini yi getirip sonra kovan ve bu kez de Prandelli yi getiren de devlet herhalde. Ünal Aysal sadece Albayrak ve Dürüst varken başarılı gözüktü onları da kovdu ( ama tabi onları da devlet kovmuştur belki de )

Senin gibileri yuzunden göndermek zorunda kaldı adamı çalıştırmadınız rahat bırakmadınız cunku.

• Olur öyle arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Orijinalden alıntı: Portagas

Ben balikserin ta...4-5 de atmadilar bu teknik direktorden kurtulalim.

balıkesir sana tam tersini yapmasın ? laflarına dikkat et

BALIKESİRLİYİM.. sırada bjk ve fener var

Dostum sen mesajı nasıl okudun
  • obtsc kullanıcısına yanıt
    sneijder muslera harcanıyor ama onlar da olmasa ne yapardık bilmiyorum bize devre arasında nokta atışı iki isim lazım eboue yi hamiti göndermemiz lazım yoksa şampiyonluğu bırakın ilk üçe oynarız
  • Beter olsunlar..Anti Terimcilere gelsin bu sonuçlar..
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben Mancini yi eleştirmedim hiç ama adam başarısızdı. Ayrıca daha önceki takımlarında hep aşırı transfer bütçeleriyle çalışmış olduğundan yanlış seçimdi hemen göndermek daha da yanlıştı. Prandelli de şu ana dek çok hatalı davranıyor hiç gelecek umudu vermiyor takım. Bak TS tüm takımı yeni kurdu ama hiç de fena sonuçlar almıyor. İlla 1 sene beklemenin gereği yok yani.
    Ayrıca her şeyi geçtim Selçuk ve Burak sözleşmeleri başkanı benim gözümde tamamen bitirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

iyi güldüm haa

beter olsunlar bu takımın düzelmesi için fark yemelerine bile razıyım yeterki şu paçavralar gitsin selçuk burak

• BALIKESİRİLİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obtsc

Şu Muslera'yı hakettiği bir takıma yollasınlar artık yazık adama!

son günlerde gördüğüm en isabetli yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergov

quote:

Orijinalden alıntı: bergov

yine selçuk, burakla çıkacağız en iyi ihtimalle veysel kesilir.

dediğim gibi çıktı, melo gelince kesilir artık xelçuk inş.

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Olcani kadroya almamasi skandal bir hatadir, balkes gibi bi takima 3 on libero ile oynamak skandal hatadir, oyuncu degisiklikleri kulliyen skandal hatadir, 4-3-1-2 midir 4-3-2-1 midir ne idugu belirsiz formasyonda kimin nerde oynadigi belli olmayan kaotik durum skandal hatadir bu italyanlari aziz yildirim basimiza salmis olmali baska bir aciklamasi olamaz

Olcan daha ilk maçında gol attım diye artistlik yapmaya kalktı. Galatasaray forması ile çıktığı ilk maç! dur adamım sen kimsin, kime hava atıyosun, kime tafra yapıyosun, sen futbolcusun golünü atmışsın git sevin taraftara koş! Olcan aynı zxamanda kendi kalesine gol attı. Bu takımda Olcan olsa ne olur olmasa ne olur, bir eksik bir fazla hiç bir şey değişmez. Üç beş takım gezmiş, 30 una gelmiş adamlarla bi yere kadar. burak yılmaz otuzuna gelmiş hala ofsaytı öğrenememiş, Selçuk hala bi yerlerde aklı, bi türlü takıma dönemedi, uykulu uykulu oynuyo, Avatar daki adam gibi, sanki bi başkası oynuyo Selçuğun içinde!
    Prandelli nin işi zor bu sene, Halilhodziç gibi kurt, Biliç gibi enerjik, aziz yıldırım gibi tecrübeli hocalarla baş etmesi çok zor. Hem de bu uydur katydır kadroyla, spiker bile Drogba diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

• Kurumsallaşma son hızıyla sürüyor

Şuan için tek umudum Aysal efendinin en yakın kongrede devrilip yönetime "Abdurrahim Albayrak" ,Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Haldun Üstünel gibi adam gibi adamların getirilmesi

Son olarak umarım bu yenilgi takımdaki sıkıntıların çözülmesine vesile olur, sorunlar bitince eski gs'yi izler ve şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs taraftarı iyi gün taraftarıdır.Ben Beşiktaş taraftarıyım şampiyon olamadıkça,yenildikçe daha çok bağlanıyorum anasını satim
  • Prandelli kadro seçimi ve formasyon seçimi ile güven vermiyor. Fakat ne olursa olsun desteğimizi sürdürmek zorundayız.
  • O değil de olan Muslera'ya oluyor.

Tam Premier Lig tarzı oyuncusu.

Bizim lige fazla...

• beyler bitti mi maç ona göre yatacagim?

• quote:

Arkadaşım ben Mancini yi eleştirmedim hiç ama adam başarısızdı. Ayrıca daha önceki takımlarında hep aşırı transfer bütçeleriyle çalışmış olduğundan yanlış seçimdi hemen göndermek daha da yanlıştı. Prandelli de şu ana dek çok hatalı davranıyor hiç gelecek umudu vermiyor takım. Bak TS tüm takımı yeni kurdu ama hiç de fena sonuçlar almıyor. İlla 1 sene beklemenin gereği yok yani.
    Ayrıca her şeyi geçtim Selçuk ve Burak sözleşmeleri başkanı benim gözümde tamamen bitirdi.

Konuştukça en azından biraz daha bilgili gördum seni.Selçuk burak konusunda tamamen haklısın bana kalsa takımdan bile gönderirim.Ama onun da açıklaması şu şekilde;bu yerlilerle yabancılar arasında sıkıtnı var diye yerlilerin de aldıkları parayı yukselttiler sorun çözulsun diye ama dediğim gibi iş ahlakından yoksun adamlar suistimal etmeye devam ediyor.Mancini konusunda da başarısız demem ben cunku futboldan anlayan biri şampiyonlugu kacıran etkenin buragın ve umutun deplasmanda kaçırdıgı %200 luk gol pozisyonları oldugunu bilir.Yani burak ve umut yerine iyi bi tane yabancı forvetimiz olsaydı iddia ediyorum fenerle kafa kafaya bitirirdik hatta şampiyon bile olabilirdik.Cunku onlar tökezlediği dönemde deplasman maçlarında kırılma anları yaşadık.En azından mancininin erken gönderildiği konusunda hemfikiriz.En azından denenmeli.Ben bu klubu on sene şampiyon olmasada severim ama amatörce davranışları sevmiyorum 7 ay sonra hoca değiştirmek gibi.Ya sans ver ya hiç getirme

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.