Şimdi Ara

Sshd bozuldu- ACİL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün akşamdan itibaren bilgisayarımda sürekli donma oluyordu ekran öylece kalıp mause hareket ettirilebiliyordum kapama tuşuyla kapatıp açıyordum.Artmaya başlayınca format attım atıncada bir daha açılmadı.Sonra harddiski çıkarınca çalıştı başka harddiskle denedim okudu yani girişte sorun yok .Harddisk bütük ihtimal bozuldu ,ısınmadan olmuş olabilir.

Şimdi iki sorum var
    1-Bu sshd nin kurtarılma imkanı var mı?(önemli belgeler yok ama yeniden almak istemiyorum zorunda kalsam alırım )
    2-Win 8 yüklü gelen bir bilgisayardı yeni harddiske orjinal sistemi nasıl kurabilirim ya da keyini nasıl öğrenebilirim

Bios erişimimde var

Acil cevap verebilirseniz çok mutlu olurum.Yarın halletmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ssd mi hdd mi ? ssd ise kurtarılma şansı yok bozulunca çöpe atacaksın malesef. hdd ise kurtarılma imkanı var diye biliyorum ama nasıl olduğu konusunda bilgim yok bunu yapan şirketler var galiba.
  • Garantisi varsa yolla yenisini verirler.
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Sshd olarak geçiyor yani belli bir bölümü önemli işlevler için SSD büyük kısmı da hdd

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Garantisi bitti malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: yaralarderin

Garantisi bitti malesef

Elindekini çöpe atıp yenisini alıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef 3 hafta omce benimkide ayni sekilde patates oldu icinde cuzdan kodlarim vs vardi yaklasik 600 kusur liralik alayi gitti ssd tovbe ettim boyle seyleri depolamaya blut sisteme aticam bundan sonra gonderdim garantisi vardi kullanici hatasi dediler orasi ayri muamma tekrar gonderdim bakicaz

• çöpe atmana gerek yok verileri kurtarmak için başka bir hdd al ve ona parça parça aktarmayı dene olmazsa low level format atarsın ve gereksiz dosyalarını orada saklarsın belki shddyi kurtarırsın

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Benimkinin garantisi maalesef yok.Yenisini alcam ama aynısını mı alsam kararsız kaldım

• Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    İçinde önemli bir içerik yok.low level format konusunda az da olsa bilgim var onun için diskin okunması lazım başka cihazlarda da denedim ancak çalışmadı.

• Bu harddisk beni 4 sene götürdü.Yenisini alsam kısa sürede yeniden bozulma yaşarmıyım?

• yaralarderin Y kullanıcısına yanıt
    Sshd ye güvenmiyorsanız ya düz ssd alın yada hızdan feragat ederek ucuz yollu hdd alabilirsiniz.

Bütçeniz var ise en azından piyasanın bildiği güven duyduğunuz bir markanın ssd ürününü almak daha mantıklı gibi.

SP (silicone power) marka SSD almıştım yolladım ürünün aynısından olmadığı için para iadesi geldi. o zaman 150 TL di şimdi en ucuzu 200 tl den fazla.

Son olarak teknolojinin ilerlemesi umarım yeni çıkan ssd lerin ömrünü uzatmıştır. Yoksa 4 sene çok az bir süre.
  • Prokizya kullanıcısına yanıt
    500 gb ya da 1 tb almayı düşünüyorum.Açıkçası ssd fiyatları çok pahalı o yüzden sshd alacağım büyük ihtimal

• İşletim sistemi anakart adına kayıtlıdır muhtemelen, bu koşulda kodu biliyorsanız kurulumda kodu girmeniz ya da kodum yok diyerek sistem kurulumu yapmanız ardından e posta hesabınıza giriş yapmanız zanlımca yeterli olacaktır.

• Kod bios da gömülü diye okumuştum acaba bios dan ulaşabilir miyim?

• yaralarderin Y kullanıcısına yanıt
    Kodu otomatik aktifleştirdi benim sistem kurulumumda tabi anakartın kayıtlı olduğu e postam ile kurulumu yaptım. Lisans koduna sahip değilim diyerek kurulumu tamamladım gerisi otamatik halloldu dostum

• Deneyip geliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.