Şimdi Ara

ssd ye windows u kurup hdd den windowsu kaldırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopuma ssd yerleştirip üstüne windows 10 kurmak istiyorum. Hali hazırdaki hdd C (windows 7) ve D kısmından oluşmakta.Sdd ye windows kurduktan sonra hdd deki d bölümünü silmeden c yi nasıl temizleyebiirim bilginiz var midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiyok -- 4 Mayıs 2019; 12:19:9 >

• güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 orijinal mi?

• Sakın o hatayı yapma 8.1 kur güncel olmayan 8.1 bul ve kur. Uçacak o alet.
  • Evet orjinal

• expressimo kullanıcısına yanıt
    windows 10 un ssd ile daha iyi performans verdigini soyleyenler var ama

• quote:

Orijinalden alıntı: kiyok

Evet orjinal
    29 temmuz 2016 dan önce yükseltme yoluyla lisans aldıysan, yapman gereken sadece Windows 10 kurup etkinleştirmek. Yok eğer bedava veya ücretli lisansın yoksa, orijinal işletim sistemi her zaman daha iyidir. İlla w10 istiyorsan, illegal yollarla lisanslarsın...

Gelelim soruya;

Hddyi çıkarıp ssd yi takıp kurulum yap. Hddyi ise aparat yardımıyla dvd yerine tak. Ya da 2,5 inç hdd kutuları var onunla pcye takıp, sadece c diskini silebilirsin.

Not : alıntılarda bi yanlışlık olmuş olabilir. Lütfen çok üzerinde durmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 5 Mayıs 2019; 7:41:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu şekilde yaptım ama haricideki Windows u silmek bayağı zor. yazma silme koruması oluyor dosyalarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

ben bu şekilde yaptım ama haricideki Windows u silmek bayağı zor. yazma silme koruması oluyor dosyalarda
    Hiç sıkıntı değil. Verileri yedekleyip cmd - diskpart, veya hdd guru low level format, onda da olmazsa harici Linux live ile silersin komple. Ki disk yazma korumasını kaldırma yolları da mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe Yakup Karahanlı

Hiç sıkıntı değil. Verileri yedekleyip cmd - diskpart, veya hdd guru low level format, onda da olmazsa harici Linux live ile silersin komple. Ki disk yazma korumasını kaldırma yolları da mevcut.

Alıntıları Göster
    var var yığınla yöntem ben de sildim zaten ama uğraştırıyor. benim Windows yüklü partition da kendi dosyalarım da vardı format atamadım. en güzeli sadece Windows bırakıp format atmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe Yakup Karahanlı

29 temmuz 2016 dan önce yükseltme yoluyla lisans aldıysan, yapman gereken sadece Windows 10 kurup etkinleştirmek. Yok eğer bedava veya ücretli lisansın yoksa, orijinal işletim sistemi her zaman daha iyidir. İlla w10 istiyorsan, illegal yollarla lisanslarsın...

Gelelim soruya;

Hddyi çıkarıp ssd yi takıp kurulum yap. Hddyi ise aparat yardımıyla dvd yerine tak. Ya da 2,5 inç hdd kutuları var onunla pcye takıp, sadece c diskini silebilirsin.

Not : alıntılarda bi yanlışlık olmuş olabilir. Lütfen çok üzerinde durmayın

Alıntıları Göster
    Daha önce yükseltme yapmadim. Orjinal windows 7 anahtariyla win 10 u etkinlestiremezmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kiyok

Daha önce yükseltme yapmadim. Orjinal windows 7 anahtariyla win 10 u etkinlestiremezmiyim?

Alıntıları Göster
    Hayır olmuyor öyle maalesef..

• Aldığın sıfır SSD yi notebookuna tak yada taktır.. usbden uefi Windows 10 kurdur. Eski çıkan harddiski aşağıdaki linteki ürünü satın aldıktan sonra içine tak.. gerekli olan dosyaları kopyalarsın daha sonra..

Eski PC deki Lisans key için ise aida64 extrem edin kullanarak lisans keyini öğren belki Windows 10 da kullanırsın...

Bende bu kutudan aldım hdd içine tam uydu
    www.hepsiburada.com
    LineOn USB 2.5" Harici HDD Kutusu USB 3.0 Alüminyum Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lineon-usb-2-5-harici-hdd-kutusu-usb-3-0-aluminyum-p-HBV00000BYN9G?magaza=Matriks
    Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 5 Mayıs 2019; 20:48:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.