Bildirim
SSD ye kurulması gereken programlar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ne istersen onu kurt kopyala keyfe keder -
İşletim sistemi oyun ve uygulamalar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berke_21
ne istersen onu kurt kopyala keyfe keder
Hocam hdd almicam sadece 120lik ssd alıcam o yüzden ben cs GO kurucam devamlı o Durucak sonra oyun oynayıp slerimçbitirdikden sonra
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle sürekli kullandığın uygulamalar var ise onları kur sonra kalan alanı duruma göre oyunla başka işinin düştüğü programlarla değerlendirirsin. -
muzik spotify tavsiye edilir, kulaklığın iyise muzikiğin tadına varırsın. -
Öncelikle tabiki işletim sistemi, ofis programları günlük kullanılan winrar vs. kısacası bütün programlar. Ama oyunları hdd'ye kurarsan daha iyi olur ssd'de çok yer kaplıyorlar. Dizi film müzik bunlarda da ssd'nin farkını göremezsin. Ayrıca eğer kullanıyorsan photoshop vs. gibi programları profesyonel değilsen ssd'ye kurmaya gerek yok gereksiz yer kaplıyorlar. -
Isletim sistemi ve gerekli programlar kurulmalidir isterseniz birkac oyunda yuklenebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X