Şimdi Ara

SSD VE RAM HAKKINDA ACİL YARDIM!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gençler dizüstü notebookuma ram ve ssd ekleyeceğim bu yüzden, ram olarak kingston 2666 mhz cl15 8gb ram seçtim. (2667 mhz ama bir sorun olmaz herhalde, 3.5 mhzye kadar çıkabiliyor.)

notebookumun markası hp15 db1030nt, çok ahımlı şahımlı değil ama cl numarası 17 ve bu bilgisayara cl 15 takarsam bir sorun olur mu? alacağım şey bu, umarım güvenli bir sitedir bu arada çünkü başka c15 8gb kingston bulamadım.

Kingston HyperX Impact 8 GB 2666 MHz DDR4 CL15 SODIMM HX426S15IB2/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

bilgisayarımın içini açıp bakamadım youtubeda da bu markaya dair bir video bulamadım ama görüntüsü aynı olan laptopların iç kısmının açıldığı videolar buldum ve 2 ram soketi var, ben 4 gb ramimin yanına 8gb ram ekleyip 12 gb yapmak istiyorum. umarım olur.

ve son olarka ssdde alacağım 250 gb olarak, hpnin forum sayfasında ve hiçbir yerde bilgisayarımın m2 nvme destekleyip desteklemediğini anlayamadım, m.2 ssd var şu anda. nvme destekli olup olmadığını nasıl anlarım. ve önerdiğiniz bir ssd markası vr mı?

amd ryzen 3 3200u 4gb ram 128 gb ssd 2.60 ghz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delirdimsanırım -- 7 Mayıs 2021; 15:55:8 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd konusunda yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.