Şimdi Ara

ssd kuramama hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. anakartım msi H55M-E23. elimde corsair 60gb ssd var.bunu takıp işletim sistemini kurmak istiyorum.ama korkarım anakart sata 3 desteklemiyor. gerçi bundan emin değilim ama msi sitesinde özelliklerde böyle birşey göremedim H55M-E23.
    ssd yi takıp biosa girdiğimde sata portlarında crosair ssd olarak görüyor.ama cdroomdan başlatıp win7 kurmak istediğimde "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selecte boot device and press a key" yazısı alıyorum.
    araştırdım heryerde ahcı moddan bahsediliyor ama bu konuda bilgim yok.bios üzerinde de öyle birşey göremedim.

öncelikle sizden bu konuda bilgi isteyeceğim.anakart ssd destekliyor mu desteklemiyor mu? eğer hiç umut yoksa fazla soru sormak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 27 Nisan 2012; 11:08:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

selamlar. anakartım msi H55M-E23. elimde corsair 60gb ssd var.bunu takıp işletim sistemini kurmak istiyorum.ama korkarım anakart sata 3 desteklemiyor. gerçi bundan emin değilim ama msi sitesinde özelliklerde böyle birşey göremedim H55M-E23.
    ssd yi takıp biosa girdiğimde sata portlarında crosair ssd olarak görüyor.ama cdroomdan başlatıp win7 kurmak istediğimde "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selecte boot device and press a key" yazısı alıyorum.
    araştırdım heryerde ahcı moddan bahsediliyor ama bu konuda bilgim yok.bios üzerinde de öyle birşey göremedim.

öncelikle sizden bu konuda bilgi isteyeceğim.anakart ssd destekliyor mu desteklemiyor mu? eğer hiç umut yoksa fazla soru sormak istemiyorum.

Anakart sata 2 destekli.

''Reboot and select proper boot device or insert boot media in selecte boot device and press a key'' adlı soruna gelirsek aramalarda sürüsüne bereket sorun cıktı. İlgili çözüm yollarıda farklı.

http://trksh.org/reboot-and-select-proper-boot-device-or-ve-cozumu.html - burayı uygulayın umarım düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 27 Nisan 2012; 12:32:10 >
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 Pro 1TB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || MSI MAG Pano 110R PZ ARGB || MSI MAG GLS GEN5 850W GOLD || Asus TUF Gaming 27" 210Hz 2K

• teşekkürler dostum.akşam buna da bir bakarım artık. ürünü aldığım yere gittim. içine windows 7 kurdurdum. akşam takıp çalıştırmayı denicem.bakalım ne olacak

ürünü aldığım yere gidip içine win7 kurdurdum.saolsun teknik sevisteki arkadaş da ilgilendi baya. eve götürüp taktım.ama windows açılış ekranına geldiğinde resetledi makine kendini.o da farklı anakart üzerinde windows kurulduğu içindi muhtemelen.eski hdd yi takıp win to flash ile flasha win 7 atıp ssdyi formatladım.

sonuç mükemmel. windows kullanıcı puanı 7.3 e yükseldi. power tuşuna bastıktan sonra yaklaşık 10 sn içinde masa üstü kullanılabilir duruma geliyor.

@bladeburak ilgilendiğin için tekrar teşekkürler
    NTFS vs ExFat (SSD için)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.