Bildirim
ssd ısınma sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ssd gereginden fazla ısınıyor -
verdiğin resimde SSD nin sıcaklığı dahi yazmıyor gördüğüm kadarıyla TRİAL VERSİON yazıyor nasıl SSD'nin aşırı ısındığı kanısına ulaştınız. bana işlemci de fazla ısınma varmış gibi geldi.
bu değerler hiç bir işlem yapmıyorken boştaki halimi makinenin ? makineniz kaç yıllık ne kadar zamandır kullanıyorsunuz. aşırı ısınıp, kapatma resetleme sorunu felan varmı ? -
bilgisayar daha 5 aylık işlemci derecesi suan 50 orda işlem yapıldıgından dolayı ole ama ssd 51 55 derece pc actıgım andan beri öyle hiç düşmüyor sabit -
2 farklı resim atım bırınde yazıyor ısı -
Bende o pcye 120 GB ssd az olmus. En dusuk 250 GB gerekli , Ssdlerin kullaniminda en az %20 bos alan kalmasi lazim. 120 GB bellekte bu cok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu arada hdd test programları var o tür bir şeyler çalıştırın uzun süreli test yapın 2 3 dk sonraki SSD nin yük alıntdaki sıcaklık değerlerine bakın birde oyun esnasında sıcaklık değerlerine bakın bakalım onları da görüp ona göre aşırı ısınıyor yada normal diyelim. -
işlem yapsamda yapmasamda bu derecede hep 51 derece ve 55 derece hiç değişmiyor işlemcimde sıvı soğutma sıcaklık sabit durmuyor bi türlü cözemiyorum ssdının ısınmasını -
ssd markası görünmüyor resimlerde sanırım markası ne acaba ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- usb aygıtı tanınmadı bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- checking media presence
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- iphone kablolu kulaklığı görmüyor
- hp bilgisayar açılmıyor
- ekranı ikiye bölme
- mavi ekran hatası
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- ekran kartı resetleme
- root ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X