Şimdi Ara

ssd ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ssd gereginden fazla ısınıyor
  • verdiğin resimde SSD nin sıcaklığı dahi yazmıyor gördüğüm kadarıyla TRİAL VERSİON yazıyor nasıl SSD'nin aşırı ısındığı kanısına ulaştınız. bana işlemci de fazla ısınma varmış gibi geldi.

bu değerler hiç bir işlem yapmıyorken boştaki halimi makinenin ? makineniz kaç yıllık ne kadar zamandır kullanıyorsunuz. aşırı ısınıp, kapatma resetleme sorunu felan varmı ?
  • bilgisayar daha 5 aylık işlemci derecesi suan 50 orda işlem yapıldıgından dolayı ole ama ssd 51 55 derece pc actıgım andan beri öyle hiç düşmüyor sabit
  • 2 farklı resim atım bırınde yazıyor ısı
  • Bende o pcye 120 GB ssd az olmus. En dusuk 250 GB gerekli , Ssdlerin kullaniminda en az %20 bos alan kalmasi lazim. 120 GB bellekte bu cok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ikinci resimi şimdi gördüm orada da işlemci sıcaklığı yine yüksek görünüyor işlem yapıyordu demişsin doğal olarak SSD nin sıcaklığında da yükselme olur işlem esnasında, normalde 50 derece gösteriyorsa işlemcin SSD de oraya göre 5 6 derece civarı daha az göstercektir yani 42 43 derecelerde olacak.

hava sıcaklığının 30 dereceyi geçtiği bu günlerde 42 43 derecelik sıcaklıklar yüksek sayılabilecek değerler değil bence

aynı programla alınmış ekran görüntüsü cihaz şuan boşta sadece sana bu mesajı yazıyorum bu sistem üzerinde

ssd ısınma sorunu

bu arada dışarıda 28 30 drece civarı sıcaklık var ama iş yerimde klima çalışıyor içeride 18 20 derece arasında sıcaklık değeri var direk arkamda makineme direk vuruyor yani klima sıcaklık değerleri orada yazanlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkererdem -- 30 Haziran 2018; 16:6:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada hdd test programları var o tür bir şeyler çalıştırın uzun süreli test yapın 2 3 dk sonraki SSD nin yük alıntdaki sıcaklık değerlerine bakın birde oyun esnasında sıcaklık değerlerine bakın bakalım onları da görüp ona göre aşırı ısınıyor yada normal diyelim.
  • işlem yapsamda yapmasamda bu derecede hep 51 derece ve 55 derece hiç değişmiyor işlemcimde sıvı soğutma sıcaklık sabit durmuyor bi türlü cözemiyorum ssdının ısınmasını
  • ssd markası görünmüyor resimlerde sanırım markası ne acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.