Şimdi Ara

SSD hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 120 gb kingston hyperx ssd im var. çok memnunum yallnız 120 gb yetmiyor. 2 oyun yükleseniz neredeyse doluyor. 240 gb ta çıkartmayı düşünüyorum.

1- 1 tane daha 120 gb alıp 2 lesem acaba 2. sine oyunu kurduğumda sıkıntı yaşarmıyım? sistem birinde olacağı için 2. si ne kurduğumda oyunun çalışmasını etkiler mi?

2- elimdekini satıp direk 240 gb bir tane mi alsam. bunda da illaki zarar edecem. sonuçta satarken mutlaka 2. el olduğundan düşük fiyata gidecek. ayrıca çalışma hızı felan çok iyi cidden sorunsuz.

ilk seçenekte sadece aklıma takılan oyun felan kurulduğunda 2. ye oyunda kasma yavaşlama olur mu? oynayacağım oyunlşar zaten sistemi çok zorlayacak oyunlar olduğundan tereddütte kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 3 Nisan 2015; 13:27:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kuracağım oyunlarda COD: ghost gibi epey sistem isteyen oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 3 Nisan 2015; 13:23:16 >

Orijinalden alıntı: mmm2515

120 gb kingston hyperx ssd im var. çok memnunum yallnız 120 gb yetmiyor. 2 oyun yükleseniz neredeyse doluyor. 240 gb ta çıkartmayı düşünüyorum.

1- 1 tane daha 120 gb alıp 2 lesem acaba 2. sine oyunu kurduğumda sıkıntı yaşarmıyım? sistem birinde olacağı için 2. si ne kurduğumda oyunun çalışmasını etkiler mi?

2- elimdekini satıp direk 240 gb bir tane mi alsam. bunda da illaki zarar edecem. sonuçta satarken mutlaka 2. el olduğundan düşük fiyata gidecek. ayrıca çalışma hızı felan çok iyi cidden sorunsuz.

ilk seçenekte sadece aklıma takılan oyun felan kurulduğunda 2. ye oyunda kasma yavaşlama olur mu? oynayacağım oyunlşar zaten sistemi çok zorlayacak oyunlar olduğundan tereddütte kaldım.

1) hayır / hayır
    2) bu senin bütçene bağlı çoğu zaman aynı marka modelin 120-128 modelleri 240-256 modellerinden biraz yavaş olur o yüzden imkanın varsa tek 240-256ya geçmeni öneririm

Gözünden kaçmış sanırım başlığı ssd olarak düzeltirsen sevinirim

• ssd olmazsa oyun donar diye birşey yok. yükleme ekranları uzun sürer sadece başka fark olmaz.

şu an bendeki 550 okuma 540 yazma. hızından ciddi derecede memnunum.

şimdi arkadaşlar hdd kullanabilirsin demiş. ben de var bir tane zaten 320 gb. western digital. ssd alınca boşa çıkmıştı. ona bir oyun kurup deneme fikri baya aklıma yattı. tabi alacağım performansa bakacam. ona harcayacağım parayı başka bir şeye harcarım

tavsiyeler için herkse çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 3 Nisan 2015; 13:43:25 >
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu ssd'ye yuklemek oyun performansina etki etmez, sadece harita yukleme ve oyun acilis surelerini hizlandirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.