Bildirim
ssd alacaklara tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Neden böyle diyorsunuz peki? Ben V300 kullanıyorum ve performansında gayet memnunum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ssdnow v300 ü almayı düşünüyorum neden böyle dedin ? _____________________________ İ7-3610QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | HD LED 1366x768 Ekran | 8GB RAM | Kingston HyperX 3K 120GB SSD | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers -
quote:
Orijinalden alıntı: CyBer_07
ssdnow v300 ü almayı düşünüyorum neden böyle dedin ?
Çünkü her iki ürününde 120 gb'lık modelerini kullanıyorum aralarında 40 lira fiyat farkı var.Kesinlikle tavsiyem performans olarak Hyper X 3k.Okuma yazma hızları çok iyi kesinlikle 40 lira daha fazla verin Hyper X 3k alın.
vatan computer'deki %30 veya %25 indirimleri takip edin ._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler