Bildirim
SSD 38 C normal mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ssd sicakligina nasil baktin ? Bendede samsung 840 pro var. Corsair link programi 74 gosterio hep sabit ama gercek oldugunu dusunmuyorum.
Nerden bakabilirim buna? -
Normal -
840 pro varsa Samsung Magician kullansana SSD ler arasında en iyi yazılıma sahip markanın SSD sini kullanıyorsun..
Soruya gelecek olursak evet normal. -
Teşekkürler cevaplar için. :)
HD TUNE PRO ile baktım hocam , çok kullanışlı bir program tavsiye ederim. -
Sistemde sadece HDD varsa bende tavsiye ederim (eskiden sadece onu kullanırıdm) ama SSD kullanıyorsanız kesinlikle silin HD Tune u. -
ssd lerde ısınma problemi yok diye çoğunda zaten ısı algılayıcı yoktur. o değerler hep sabitse zaten programın sallaması demektir.
ssd ısısını ancak üzerine termometre koyarak falan ölçersiniz.
ssd nizde ısı algılayıcı var diyelim. o zaman da 38 derece kasa içi sıcaklığı için süper demektir. sorun yoktur -
Anakart en fazla 45 işlemci de 50 yi geçmiyor zaten egzoz fanlara bakıyorum elimle serin,3,5" lik hdd zaten 28 C civarında ekran kartı 70 i geçmiyor iyi gibi.Yaz aylarında daha çok ısınıyordu ama şimdi çok iyi oldu. :D
HD Tune u neden sileyim anlamadım. ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nNeroche -- 10 Ekim 2013; 22:21:49 > -
hd tune SSD ler için optimize edilmedi diye biliyorum.. sağlıksız yani onu kullanmak. -
artı olarak sürekli test edilmesi, okuma yazma yapması ssd nin ömründen damla damla da olsa yer. o tür programları test yapıp sonra silmek en iyisi -
normal kardeşim bende 38 civarı kullanıyorum gayet iyi -
Anladım hocam :) dedim ssd daha az ısınır heralde hdd 28 C ssd 38 C şaşırdım görünce :D galiba anakartın arkasında olduğu için o yüzden bu kadar sıcak birde kabloların arasında felan, çok zor şartlar altında çalışıyor garibim. -
O zaman kaldırayım hocam ne olur ne olmaz. :) Teşekkürler tavsiyeler için -
anladığım kadarıyla kingston ssd lerde zaten sıcaklık algılama olayı yok. o program kafadan uyduruyor galiba o sıcaklığı.
Operating temperatures: 0 to 70°C
yani kasa içi 70 dereceye kadar ısınsa bile sorun yok. -
Öyle olsa zaten kombiye felan gerek kalmaz hocam , kasanın egzoz fanları ortaya çevirdin mi oda sıcacık. :D Ama dediğiniz doğru galiba sürekli 38 39 C gösteriyor çünkü.Ayrıca ssd ler hdd lerden daha az ısınıyor diye biliyorum birde. -
Crystal disk info programı ile bakabilirsin. hafif ve sadece bilgi gösterir http://crystalmark.info/download/index-e.html
-
Teşekkürler deneyeceğim. :) -
v300 kingston kullanıyorum benimkide ddvdr olması gereken yerde 38le falan çalışıyor hatta alta düşmüyor hdd yine 34 falan korkmayın 30-40 derece hiçbi donanıma zarar vermez -
Bu ssd yi almadan önce bayadır kullandığım ve format atmaya kıyamadığım bad sector tarlası 80GB lık hdd vardı , sdd ye geçtim gerçekten değdi. :) -
bende hdd olarak en performanslılarından birisini kullanıyorum ama ssdnin yeri başka gerçekten hdd olsa ben şu an bilgisayarımı çekemezdim herhalde hatta hiçbir bilgisayarı
Benzer içerikler
- m2 ssd önerisi
- seagate garanti sorgulama
- ssd önerisi
- disk klonlama
- m2 ssd dönüştürücü
- ssd hız testi
- ntfs nedir
- ssd sağlık testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X