Bildirim
SSC Napoli Taraftar Köşesi (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

11 Misafir - 11 Masaüstü

Giriş
-
-
Ben de severim Napoli'yi. _____________________________ Hayrete düşüren sihirbazlıkların hilesini öğrenmek için tıklayın -
Takimin formasini bulamiyorum hic bir yerde yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Orjinalse alirim. Busenenin formalarini getirmezmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tamam iyi olur dostum. Macron Türkiye var ama direk site avrupadaki macrona yöneliyor aslında iletişim numaraları var sorabiliriz oraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system44 -- 8 Ağustos 2012; 10:53:00 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Sordum forma satışı yapmıyorlarmış :) _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: realasim
Resmen hakem şike yapıyor pandev hakeme itiraz etti direk kırmızı yedi,zuniga tekme yedi kalktı devam etti adamın ayağına kaydı kırmızı yedi mazzarri tribüne yollandı soysuz it hakem
Juventusu gonderirler yine Serie B ye
Bu kadar kolay mi italya da hakem satin almak ya?
1 penalti,2 kirmizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Yuh Pandev Hakeme kufurden direk Kirmizi yemis. Hakeme kufurden Sari kart olmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Hakeme küfürden sarı kart mı ? İtiraz olmasın o ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Yuh Pandev Hakeme kufurden direk Kirmizi yemis. Hakeme kufurden Sari kart olmali
Hakeme küfürün sarı kartla cezalandırıldığı bir maç göstersene bana? Hatta bu tür cezalar genellikle iki maçla kalmaz, federasyon tarafından üç maça çıkarılır. En ağır hareketlerden biri hakkında gelmişsin, sarı kart olmalı diyorsun._____________________________ -
İtalya'nın da kafa yapısı Türkiye gibi. Maçı izlemedim ama söylenenlere göre Juventus'u kayırmaları normal. _____________________________ -
Juventusu kim niye kayırsın, Türkiye ile kafa yapısı nerde, yapmayın ya, ilkokul çağı filan değilsiniz değil mi cevap veriyorum ama. _____________________________ -
Kaç yaşındasınız ya hakem Juventus'u kayırdı diyorlar bir de.Pandev kim bilir ne dedi de direk kırmızıyı gördü.Sanki yanındaydınız adamın da itirazdan kırmızı çıktı diyorsunuz.Zuniga da ikinci sarı karttan aldı ve kartlar doğruydu.Kaç sene önceki olaylar yüzünden yaptığınız muameleye bak.Koskoca federasyon salak siz akıllısınız da hakemin Juventus'u kayırdığını görebiliyorsunuz. _____________________________
"...They wear white for me
Seemingly jaded and lost
I forge myself into your dreams
And here I am your life..."
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X