Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
3
Favori
28.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jagaciak24

Haydi El Matador, El Pocho ve Marekiaro. Kazanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Juventus maçı birazdan başlayacak zevkli maç olacağı zaten belli. Umarım kazanan taraf oluruz.

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Juventus maçı birazdan başlayacak zevkli maç olacağı zaten belli. Umarım kazanan taraf oluruz.

Alıntıları Göster
    Her gol duran toptan mı yenir arkadaş?

Her gol duran toptan mı yenir arkadaş?

Alıntıları Göster
    İyi maç oldu Cavani hayal kırıklıgına uğrattı bugün.Lavezzi'de ortalıkta yoktu hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Napoli yi Şampiyon liginde yeniden görmek güzel olur... Bu yenilgiden sonra cok zor
    Beni de ekleyin. Ayrıca Napoli forması alacağım ancak bulamıyorum. Nerede bulabilirim?

Orijinalden alıntı: Slauson

Beni de ekleyin. Ayrıca Napoli forması alacağım ancak bulamıyorum. Nerede bulabilirim?

Alıntıları Göster
    Dün gece çok uykum vardı 10'da uyumuştum. Yine yenilmişiz...

Lazio 3-1 Napoli. Hala Aronica'yla oynamaya devam etsinler!

Dün gece çok uykum vardı 10'da uyumuştum. Yine yenilmişiz...

Lazio 3-1 Napoli. Hala Aronica'yla oynamaya devam etsinler!

Alıntıları Göster
    Ulan mazzarri dön eski taktiğe ben böyle kadro yaparım:De Sanctis-Cannavaro,Federico Fernandez,Campagnaro-Gökhan İnler,Dzemaili(Gargano),Superbike Maggio,Dossena-Marekiaro Hamsik,El Pocho Lavezzi,El Matador Cavani... Atalantada 3-1 çaktı halimiz harap.. Napoli forması almak isteyen arkadaş.sahibinden.com da 'ARA' bölümüne 'NAPOLİ' yaz orjinal ve çakma formalar çıkıyor...Arkadaşım benide ekleyebilirsin taraftar köşesine

• quote:

Orijinalden alıntı: realasim

Ulan mazzarri dön eski taktiğe ben böyle kadro yaparım:De Sanctis-Cannavaro,Federico Fernandez,Campagnaro-Gökhan İnler,Dzemaili(Gargano),Superbike Maggio,Dossena-Marekiaro Hamsik,El Pocho Lavezzi,El Matador Cavani... Atalantada 3-1 çaktı halimiz harap.. Napoli forması almak isteyen arkadaş.sahibinden.com da 'ARA' bölümüne 'NAPOLİ' yaz orjinal ve çakma formalar çıkıyor...Arkadaşım benide ekleyebilirsin taraftar köşesine

Alıntıları Göster
    Ekledim hocam. Her maç günü buraya yazmak istiyorum ama yenile yenile yazasım da gelmiyor!

• quote:

Ekledim hocam. Her maç günü buraya yazmak istiyorum ama yenile yenile yazasım da gelmiyor!

Alıntıları Göster
    Evet fiorentina maçında rosatiyi almıştı bence yine rosatiye şans vermeli o gün müthişti,bence hala şampiyonlar ligi şansımız var ama avrupa ligindede çeyrek finale gideriz..umarım bu pazar günkü lecce maçını kazanırız lazioyla udinese süpriz maçları kaybediyor

• quote:

Evet fiorentina maçında rosatiyi almıştı bence yine rosatiye şans vermeli o gün müthişti,bence hala şampiyonlar ligi şansımız var ama avrupa ligindede çeyrek finale gideriz..umarım bu pazar günkü lecce maçını kazanırız lazioyla udinese süpriz maçları kaybediyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biraz hareketlenin yarın maç var taraftar köşesinde tık yok! -FORZA NAPOLİ-

• quote:

Arkadaşlar biraz hareketlenin yarın maç var taraftar köşesinde tık yok! -FORZA NAPOLİ-

Son 4-5 haftalık skorlardan dolayı biraz durgunuz

quote:

Son 4-5 haftalık skorlardan dolayı biraz durgunuz

Alıntıları Göster
    Napoli en çok sevdiğim 3 yabancı takımdan biri. Nasıl görmedim bu konuyu bilmiyorum.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Napoli en çok sevdiğim 3 yabancı takımdan biri. Nasıl görmedim bu konuyu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    attık attık 2-0 cavani-gargano umudumuzu kaybetmeyelim udinese berabere kaldı!!! AVANTİ NAPOLİ

attık attık 2-0 cavani-gargano umudumuzu kaybetmeyelim udinese berabere kaldı!!! AVANTİ NAPOLİ

Alıntıları Göster
    PARDON KAPTAN CANNAVARO ATMIŞ....

Orijinalden alıntı: SH4K3R

Beni de ekleyebilirsin
    Kazandık sonunda şimdi durmak yok.maçın süprizi mazzarri'nin ammendola'yı oyuna alması dakika 90 falandı ama beklemiyordum

Kazandık sonunda şimdi durmak yok.maçın süprizi mazzarri'nin ammendola'yı oyuna alması dakika 90 falandı ama beklemiyordum

Alıntıları Göster
    1 saat sonra maç başlayacak.roma karşısında napolkiye başarılar dileriz

1 saat sonra maç başlayacak.roma karşısında napolkiye başarılar dileriz

Alıntıları Göster
    Son haftalarda maçları izlemiyorum şimdi baktım 2-2 bitmiş. 1 puan da çok önemliydi Roma'nın yükselmemesi için.

Son haftalarda maçları izlemiyorum şimdi baktım 2-2 bitmiş. 1 puan da çok önemliydi Roma'nın yükselmemesi için.

Alıntıları Göster
    ya köz de sanctis yeter artık ya ne öküzlüktür bu 88 de yenir mi öküz yenseydik 3.dük rosatiyi alınca batıyo heralde

ya köz de sanctis yeter artık ya ne öküzlüktür bu 88 de yenir mi öküz yenseydik 3.dük rosatiyi alınca batıyo heralde

Alıntıları Göster
    Bugün yine maç günü palermoyu yenersek 3.lüğü koruyacağız..Napoli'ye başarılar!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.