Şimdi Ara

Ssangyong yorumlarınızı bekliyorm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ssangyong actyo sports 4x2 mt SXDI 2.0 dizel vs. mdelini auto showda gördük babamla. Ve hoşumuza gitti . Bi kamyoncu çocuğu olarak büyük arabalara özel bir ilgim var. Ama gücümüz onları almaya yetmez diye bilirdim hep. Ama bu aracın fiyatı gerçekten uygun . 35.353TL anahtar teslim fiyatı. Bu marka neyin nesi :) Mercedes'le anlaşmalı çalışıyorlarmış öyle dedi bayii yetkilisi. Motor vs. Mercedesinmiş. Mercedes ismini duyunca büyük bir güven duyuluyor ister istemez. Bu model gerçekten çok hoşumuza gitti. Yrumlara baktımda kimisi beyeniyor öneriyor. Kimisi arabanın 6. ayından sonra sorun çıkardığını iddaa ediyor. Tam bi fikir oluşmadı kafamda açıkcası. Bu araç ticari olarak geçtğinden vergisi ucuzmuş. Ama babamın sorduğu soru bu arabanın yedek parçaları pahalımıdır ? Gerçekten diğerlerinin iddaa ettiği gibi problem çıkaran bir marka mı ? Gerçekten bilgili olanlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler .

• Yorumlarınızı bekliyorm arkadaşlar.
  • Komşumda var dostum
    www.ssangyong.com.tr
    Made in Korea - SsangYong Türkiye
    http://www.ssangyong.com.tr/?p=actyon
    bu modelden alalıda 1-2 ay fln oldu araçtan çok memnundu en son sorduğumda konforu fln çok iyi demişti ha bide doru 2000 mercedes motoru var araçta bence ticari için güzel bi araç komşumda işi dolayısıyla aldı ztn.
  • Bu konuda başlık var eski tarihli, oradan bakabilirsin.
    Bu araçlar piyasada fazla bilinmediği için her kafadan bir ses çıkıyor. Ama ben alıp da memnun olmayana rastlamadım Bilmeyenler atıp tutuyor sadece
    Biraz araştırdıysan Markanın G.Korenin 4x4 devi olduğunu göreceksin. Uzunca zamandır Mercedesin teknolojisini kullanıyor. Mevcut modellerde Mercedes teknolojisi ile üretilmiş motor ve şanzıman var. Senin baktığın model 2009 da ençok satan kamyonetti bildiğim kadarıyla.
    Alırsan pişman olmassın derim.

Ben geçen yıl Kyron aldım. ( bir önceki aracım suzuki grant vitara 1.9 idi) Oldukça memnunum. Ama otomatik vts ve 4x4 alabilseydim daha süper olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyLe

Merhaba.
    Ssangyong actyo sports 4x2 mt SXDI 2.0 dizel vs. mdelini auto showda gördük babamla. Ve hoşumuza gitti . Bi kamyoncu çocuğu olarak büyük arabalara özel bir ilgim var. Ama gücümüz onları almaya yetmez diye bilirdim hep. Ama bu aracın fiyatı gerçekten uygun . 35.353TL anahtar teslim fiyatı. Bu marka neyin nesi :) Mercedes'le anlaşmalı çalışıyorlarmış öyle dedi bayii yetkilisi. Motor vs. Mercedesinmiş. Mercedes ismini duyunca büyük bir güven duyuluyor ister istemez. Bu model gerçekten çok hoşumuza gitti. Yrumlara baktımda kimisi beyeniyor öneriyor. Kimisi arabanın 6. ayından sonra sorun çıkardığını iddaa ediyor. Tam bi fikir oluşmadı kafamda açıkcası. Bu araç ticari olarak geçtğinden vergisi ucuzmuş. Ama babamın sorduğu soru bu arabanın yedek parçaları pahalımıdır ? Gerçekten diğerlerinin iddaa ettiği gibi problem çıkaran bir marka mı ? Gerçekten bilgili olanlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler .

arkadasım ben 7 aydır kullanıyorum suana kadar 15binkm yol yaptım,
    öncelikle arac yüksek olmasına ragmen konfor konusunda binek araclardan farkı yok(premium sınf araclarla karsılastırmıyorum tabiki).Butür araclarda arkada makas oldugundan arkada yolculuk edenler için uzun yol işkenceye döner ama Actıon sports sınıfında tek arkada bes noktadan baglantılı yapı kullanır bu da arkada yolculuk edenler için avantaj olustururken yükleme kapasitesini düşürür..
    motor konusunda haklısın mersonun bir dönem kullandıgı motorlar kullanılır bazı modellerinde(hepsinde kullanılıp kullanılmadıgını bilmiyorum.)sorun cıkaran 2008de glen bazı aracların oldugunu ben de duydum ama daha 2009-2010larda duymadım fakat btn marka araclarda bu tip istenmeyen durumlar sözkonusu ne yazıkki..
    begenmeyenler genelde böyle adını söyleyemediğin marka alınır mı?şu ya bu marka varken derler.kullananların yorumlarını okursan cogunlugu gayet memnundur zira;
    +dizel
    +donanımları basarılı
    +arka havuz kaplaması ve kabin kapama
    +motoru tabiki gayet basarılı yakıtta da 110-120hıza kadar son derece basarılı(90liralık mazot ile yaklasık 500km yapıyorum ort.hızım 110)
    +tasarımı(begenmeyenler de epey var)
    +yasadıgım(trafikde)bikac olaydan sonra güvenilir olduguna da kanaat getirdim
    +4x2lerde vergi avantajı(ama hız sınırı 93 yıl sonunda zararlı bile cıkabilirsin)
    -ikinci eli yok(erz'da tam tersi bi durum söz konusu Şahsuvaroğlu erzurum menşeili bundan olsa gerek)
    -marka imajı
    -butür araclarda arkada diz mesafesi kısıtlı(dsınıfı araclara göre tabi)
    -heryerde servis ve bayi agı yok
    -kimi servisler yeteri kadar deneyim sahibi degiller diye duyuyorum bu da bulundugun yer ile alakalı
    yedek parca hakkında benim de şüphelerim vardı ben alırken kampanya vardı 100.000km/3yıl bakım hediyesi aldım ilk bakım 5000de sonra bakım aralıkları 10.000de ilk bakım ücreti140 ikincisi de 180-200arası bişeydi bunları ödemeyincemutlu oluyor insan.
    -bazı parcalarda ucuza kacmıslar(silecekler mesela fena kafayı taktım)ve bazı parcaları da bazı markalrınki ile birebir aynı örnegin benim bora daki cam acma kapama düğmelerinin yerine varana dek aynısını almıslar iyimi kötümü siz karar verin kilima da kullanıla semboller filan suzuki grand vitaradan böyle olunca da toplama arac gibi oluyor
    özetle bu fiyatıyla bir polo alabilirsin,boş focus veya megane,cruze alabilrsin ama bu fiyatlara
    dizel binek arac dahi bulmak zor iken sen pıckup sahibi olacaksın.
    son olarak l200ü de ben gayet basarılı buluyorum onu da bir arastırın ikisini de test edin derim

• aracım 11.000km oldu. son derece memnunum benimde en büyük korkum ilerde 50.000-100.000 km olunca problem çıkarırmı diye. serviste bi araç gördüm 220.000 yapmış adamlar konuştum ahım şahım bi sorun çıkartmamış. şu ana kadar bindiğim en keyifli araç diyebilirim. bundan önce 5.20i vardı şimdi geri verelim deseler değişmem.
  • http://www.de2cars.com/wp-content/uploads/2011/03/SsangYong-SUT-1-Concept-Grille-Design.jpg işte yeni ssangyong actyon sports 2000 motor 155 bg 360 nm üretio 2012 de türkiyede görüşlerinizi bekleriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nacizhane fikirlerinizi bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sayın kardeşim her araç arıza yapabilir.alacağın araç kore malı ama en iyisi parçası yerine göre ucuz yerine göre pahalı fakat bakımları inanılmaz derece ucuz en ucuz bakımı 220,00 tl ara bakımları 320,00 tl en pahalısı 820,00 tl daha ne olsun gözün kapalı al problemsiz bir araç korkma kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.