Şimdi Ara

SsangYong TIVOLI satışta...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat listesi;

TIVOLI G1.6 4X2 M/T MODES 55.450 TL

TIVOLI G1.6 4X2 M/T LIMITED 62.450 TL

TIVOLI G1.6 4X2 M/T PLATINUM 72.450 TL

TIVOLI G1.6 4X2 A/T LIMITED 67.450 TL

TIVOLI G1.6 4X2 A/T PLATINUM 77.450 TL

TIVOLI G1.6 4X2 A/T SPECIAL EDITION 79.450 TL

https://www.youtube.com/watch?v=pzfAy3wxLwY

• Baya komiğime gitti ismi. Zira Tivoli diye bir lokanta vardı eskiden giderdik, hala var mı bilmiyorum.

Ancak çam yarmasının söylediği cümlelerden birinde avrupalı tüketiciler geçiyordu sanırım onlar için özel üretildi gibi bir şey, kesinlikle haklı. Ama bana göre ssyangyong yine garip tasarımda sınırları zorlamış
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    bence tasarımı mevcut SsangYong ların içinde Korando dan sonra en güzeli.
  • yakışıklı bir araca benziyor. referans aracımız dizel sembolden 2 lira daha pahalı, bu fiyattan başlaması çok düşündürücü. ya sanyong ya da reno bizimle dalga geçiyor olmalı.

• çok garip bir tasarım. ssangyong kime tasarlatıyor bu araçları yav.
  • Bu fiyat listesinin 5.000 TL altına girse piyasadaki diğer crossoverları darma duman etmese de güzel bir satış başarısı yakalama

şansı olurdu ama şimdilik fiyat açısından zor gibi ama daha bilmediğimiz bir araç Autoshow'da Türkiye Lansmanı yapılacak.

Autoshow'a gidebilirsem mutlaka inceleyeceğim malzeme kalitesi ve işçilik hakkında ufak bir şeylerde yazabilirim.

Ama fena durmuyor sanki fiyatı piyasada çok tutulmayan bir markaya göre fazla gibi ama hoş.

Piyasasına göre normal fiyatlar olsa da bence bilinmeyen bir marka atış başarısı yakalamak istiyorsa piyasanın en az 3-4 bin tl

altına girecek ki insanlar o riske girecek ya da o markaya güvenecek.

Rakipleri Skoda Yeti ve Renault Captur fiyat açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bu fiyat listesinin 5.000 TL altına girse piyasadaki diğer crossoverları darma duman etmese de güzel bir satış başarısı yakalama

şansı olurdu ama şimdilik fiyat açısından zor gibi ama daha bilmediğimiz bir araç Autoshow'da Türkiye Lansmanı yapılacak.

Autoshow'a gidebilirsem mutlaka inceleyeceğim malzeme kalitesi ve işçilik hakkında ufak bir şeylerde yazabilirim.

Ama fena durmuyor sanki fiyatı piyasada çok tutulmayan bir markaya göre fazla gibi ama hoş.

Piyasasına göre normal fiyatlar olsa da bence bilinmeyen bir marka atış başarısı yakalamak istiyorsa piyasanın en az 3-4 bin tl

altına girecek ki insanlar o riske girecek ya da o markaya güvenecek.

Rakipleri Skoda Yeti ve Renault Captur fiyat açısından.

SsangYong zaten kalite olarak bilinen bir marka. belli bir alıcı kitlesi var. günümüzde popüler olan bu segmentte daha fazla kitleye ulaşılmak istenmiş. fiyatının azlığı yada çokluğunu donanım listesi açıklandıktan sonra tartışmak daha doğru olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Ben İngiltere'deki ile 3 paketin aynı olarak sadece isimlerinin değiştirildiğine dayanarak fiyat ile ilgili yorumumu yaptım.

Bu aracın 55'e alınmasında tek artı diğer rakiplerine göre donanımı olacak.Baz donanım da bile yeterli donanım aramayanlar duruyor:

www.ssangyonggb.co.uk
    Discover the New SsangYong Tivoli at SsangYong GB, UK
    http://www.ssangyonggb.co.uk/pages/new-ssangyong/tivoli-details

Dediğim gibi bu aracı piyasaya 50 civarlarında soksalar rakiplerini ezebilirlerdi.

Konuya gelirsek haklısınız Türkiye için donanım değiştirilip çalma ya da eklemeler yapılmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 20 Mayıs 2015; 21:49:47 >

• İngiltere fiyatlarına göre çok pahalı duruyor.

İngilterede 13bin pound, bizde 55bin.

Auris ingiltere 14bin pound, bizde 48bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İngiltere'de baz pakette 7 hava yastığı var gözüküyor.

• Motorlar benzinli herhalde. Sitesinde arkada torsiyon tipi süspansiyon kullanılmış. 7 airbag var yazıyo siteden biyere yönlendirdi. Benzini içer gibi geliyo bana.
    tivoli mi küçük yoksa videodaki eleman mı 3 adam boyunda çözemedim :D tasarımı beğendim.
  • Gerçekten de 49000'e girse SsangYong bu ülkenin kabul ettiği markalardan biri olurdu.
    Kia zamanında Sorento'yu uygun fiyata vererek başardı bunu.
    SsangYong ben yokum aslında demiş bu fiyatı belirleyerek.
    SsangYong ben yok, kimse yok.
    Fiyakalı da bir araca benziyormuş aslında, yazık etmişler.
  • Bugün Tuzladayken yolda gördüm bir tane.Sanırım Tuzlaya yakın bir yerlerde depoları vardı otobüsle giderken görünüyor.
  • Fiyatı rakiplerine göre biraz daha uygun olmalıydı.Yan ve perde hava yastıkları da bulunan en boş 1.5 dci Juke 58.990 TL'den başlıyor.
  • çok güzel

www.ssangyong.com.tr/tivoli.html

• benzinlimi bu modeller anlamadım. Eğer benzinliyse şimdiden kuş foli koman foli olur.
  • Motorlar Dizel.

Zaten Ssangyong benzinli motor hic kullanmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben internet sitesinden hiç bir şey anlamadım.

Yakıt dizelse fiyatlar yine yüksek mevcut b suvlara göre. Her ay ortalama en fazla 20-30 adet satar herhalde bu tanıtımla [8D
  • tipsiz
    diz mesafesi ve tavan yüksekliği az
    videoda koltuk arkasındaki gereksiz lastikleri güzel ti ye almışlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.