Şimdi Ara

SSANGYONG REXTON W TÜRKİYE'DE... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
7
Favori
44.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o mtb yi koyacağına bari şu downhilli koysaydınız ya hem yanına yakışırdı hemde cazibesi artardı

SSANGYONG REXTON W TÜRKİYE'DE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 30 Ağustos 2013; 17:30:42 >
  • Mart 2014 de rexton makyaslanacak , tam bir F/p makinesi ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

dün itibariyle aracımı teslim aldım..gayet konforlu ve geniş...daha önce 4 kez test etmiştim ...ilerleyen zamanda artı ve eksilerini daha kapsamlı anlatacağım.
    iyi forumlar.

Hayırlı uğurlu olsun, 1 yıldır bu aracı takip ediyorum, mevcut aracımın henüz borcu bitmediği için girişemedim ama az kaldı. Güle güle kullan aracını, Allah kaza bela vermesin, inan bana kendim almış gibi sevindim mutlu oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdincD

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

dün itibariyle aracımı teslim aldım..gayet konforlu ve geniş...daha önce 4 kez test etmiştim ...ilerleyen zamanda artı ve eksilerini daha kapsamlı anlatacağım.
    iyi forumlar.

Hayırlı uğurlu olsun, 1 yıldır bu aracı takip ediyorum, mevcut aracımın henüz borcu bitmediği için girişemedim ama az kaldı. Güle güle kullan aracını, Allah kaza bela vermesin, inan bana kendim almış gibi sevindim mutlu oldum.

sağolun .allah razı olsun.allah herkese daha iyilerine binmeyi nasip etsin..
  • 5.000 bakımı denilen bakım değil aslında, hiçbir parça değişmiyor sadece kontroller yapılıyor. Yağ eksiltmişse max 1/2 litre ilave ediliyor. Bu kontroller için para talep eden bayi görmedim zaten, her yerde ücretsiz oluyor.

Yol bilgisayarı yok deniyor. Kalan menzil ve ort. tüketim değerlerini göstermiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

5.000 bakımı denilen bakım değil aslında, hiçbir parça değişmiyor sadece kontroller yapılıyor. Yağ eksiltmişse max 1/2 litre ilave ediliyor. Bu kontroller için para talep eden bayi görmedim zaten, her yerde ücretsiz oluyor.

Yol bilgisayarı yok deniyor. Kalan menzil ve ort. tüketim değerlerini göstermiyor mu?

Benim bildiğim yağ değişimi yapılıyor, normal bakımda da zaten yağ değişimi harici polen filtresi ve hava filtresini değiştiriyorlar. Bir ara passatım vardı, onu servise 10.000 km. bakımına götürdüğümde lastik havasından , fren hidrolik asit oranına, sileceklerin püskürtmesinin düzgün olup olmadığına kapıların rahat açılıp kapanmasında, ön takımları ve alt aksamdaki platik ve kaucuklarda çatlama, yıpranma olup olmadığına kadar küçük detaylar bile özenle yapılıyordu. diğer araclarıma ait firmalarda bunları göremedim.

• ErdincD E kullanıcısına yanıt
    5 bin bakımda motor yagı ve yag filtresi degısıyor , motor yenı oldugu icin cok onemlı , korondo sportuma 350 gıbı bir ucret odemıstım.
  • dun degerli arkadasim falken e ugradim yeni rextonu gormek icin , bf 1t lastiklerle arac yerden ıyıce yukselmıs yere en yakın noktası dıfransıyelın altı 28 cm ..
    araca ilk oturdugumda vermiş oldugu his devasa bir arazi aracı oldugu ayrıca 360 torkluk makınesı ile oldukca tatmınkar , 7 kısılık konforlu koltuklarıda cok guzel kalabalık yolculuklar ıcın ideal ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

dun degerli arkadasim falken e ugradim yeni rextonu gormek icin , bf 1t lastiklerle arac yerden ıyıce yukselmıs yere en yakın noktası dıfransıyelın altı 28 cm ..
    araca ilk oturdugumda vermiş oldugu his devasa bir arazi aracı oldugu ayrıca 360 torkluk makınesı ile oldukca tatmınkar , 7 kısılık konforlu koltuklarıda cok guzel kalabalık yolculuklar ıcın ideal ...

Resim olsada bizde görseydik. Birde bugun kü çıkan haberlerde 4X4 için sefer görev emri çıkarmışlar, böyle bir tebligat gelen varmı ?
  • quote:

quote:

dun degerli arkadasim falken e ugradim yeni rextonu gormek icin , bf 1t lastiklerle arac yerden ıyıce yukselmıs yere en yakın noktası dıfransıyelın altı 28 cm ..

Resim olsada bizde görseydik. Birde bugun kü çıkan haberlerde 4X4 için sefer görev emri çıkarmışlar, böyle bir tebligat gelen varmı ?

Ruhsatta otomobil yazıyorsa sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

quote:

Ruhsatta otomobil yazıyorsa sıkıntı olmaz.

ruhsatta otomobil yazıyor..sefeberlik emri yok...

ama bi olay olacak olsa seve seve giderim...

bu adreste resim mevcuttur..http://forum.donanimhaber.com/m_79593408/f_//tm.htm#79593408

• Benim 4x4 yok ama 10 tanede olsa birini dahi vermem gömerim gene vermem. durum dış saldırı sonucu vatanı savunmak olursa çoluk cocuk giderim bu daha ayrı konu emperyalist ülkelerin petrol kavgası yüzünden arabamı verecek değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtvolkanozbay -- 6 Eylül 2013; 13:15:08 >
  • Merhaba lar bizde sizin engin tecrubeleriniziwww.ssangyongclubtr.com tr de paylasmanizi dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son donemde yollarda fazla görmeye başladım ;)
  • Turkiyenin en az satan markalarindan biri ferrari porche bentley gibi markalari saymazsak en az satani, araclar guzel ama ben almayayim alanada mani olmayayim. Kia veya hyundai varken bu markaya yatirim gereksiz macera olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Turkiyenin en az satan markalarindan biri ferrari porche bentley gibi markalari saymazsak en az satani, araclar guzel ama ben almayayim alanada mani olmayayim. Kia veya hyundai varken bu markaya yatirim gereksiz macera olur.

Görüş meselesi..

Ben arabayi yatırım aracı olarak görmüyorum.bindigimde bana keyif vermeli

• Aynı fikirdeyim
    Araç yatırım amaçlı alınmaz , keyif icin hayatin tadını çıkarmak icin alınır , neticede 1o liralık bir araba degil 100 lira civarı parası olanın alabileceği bir makine .

• quote:

Orijinalden alıntı: falken36

quote:

Turkiyenin en az satan markalarindan biri ferrari porche bentley gibi markalari saymazsak en az satani, araclar guzel ama ben almayayim alanada mani olmayayim. Kia veya hyundai varken bu markaya yatirim gereksiz macera olur.

Görüş meselesi..

Zaten bu saçma mantık nedeni ile hiçbir donanima sahip olmayan sırf adı Renault, Ford, Fiat bunu satarken de kolay satarım diye rezil ötesi araçlara dünya paralar veriyor insanlar ...
    Bence asıl hayret edilmesi gereken budur ...
    Sadece beni A noktasından B ye götürsün az yaksın sorunsuz olsun derseniz iş değişir ama gidin bir avrupa kentine bu mantığa sahip insanları görürsünüz smart a binerler mini mini araçlara binerler, bu mantığa şapka çıkarırım ... Lakin ülkemizde araç alanların %90 ı aracının iyi, havalı, konforlu, donanimli vs vs olması gerektiğini düşünür ama gider saçma teneke kutulara bi ton para döker ... Neymiş ikinci elde satılırmış !!
    Araç sahibi olmak ikiye ayrılır ya dediğim gibi avrupada gördüğümüz mantık ile işini yapan - yapacak araba alırsınız ya da keyif için alırsınız ...
    lakin üç-beş kuruş param var araç alıp satarken zarar etmek istemiyorum diyip piyasa tenekelerine para verenlere de saygı duyarım, para kolay kazanılmıyor. Ama o kişiler de kendini bilmeli, para kaybettirmesin diye bunu aldım işimi görüyor deyip oturmalı yerinde ...

• Genel olarak araçta beğenmediğiniz yada anlamsız bulduğunuz ne gibi özellikleri var?
    Sonuçta Mercedes şasi üzerine şekillenmiş bir melez bu araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

quote:

Orijinalden alıntı: falken36

quote:

Görüş meselesi..

Zaten bu saçma mantık nedeni ile hiçbir donanima sahip olmayan sırf adı Renault, Ford, Fiat bunu satarken de kolay satarım diye rezil ötesi araçlara dünya paralar veriyor insanlar ...
    Bence asıl hayret edilmesi gereken budur ...
    Sadece beni A noktasından B ye götürsün az yaksın sorunsuz olsun derseniz iş değişir ama gidin bir avrupa kentine bu mantığa sahip insanları görürsünüz smart a binerler mini mini araçlara binerler, bu mantığa şapka çıkarırım ... Lakin ülkemizde araç alanların %90 ı aracının iyi, havalı, konforlu, donanimli vs vs olması gerektiğini düşünür ama gider saçma teneke kutulara bi ton para döker ... Neymiş ikinci elde satılırmış !!
    Araç sahibi olmak ikiye ayrılır ya dediğim gibi avrupada gördüğümüz mantık ile işini yapan - yapacak araba alırsınız ya da keyif için alırsınız ...
    lakin üç-beş kuruş param var araç alıp satarken zarar etmek istemiyorum diyip piyasa tenekelerine para verenlere de saygı duyarım, para kolay kazanılmıyor. Ama o kişiler de kendini bilmeli, para kaybettirmesin diye bunu aldım işimi görüyor deyip oturmalı yerinde ...

Alıntıları Göster
    Aynen öyle.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.