Şimdi Ara

Ssangyong Actyon Sports, Actyon, Kyron, Rodius, Rexton, Musso, Korando Genel Bilgi Paylaşımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
10
Favori
143.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazık olmuş... :(

    Ben de söktürmeyi düşünüyorum, actyon jiplerde yok bu çamurluk olayı; sorentolarda var ama baya bi kısa
    esnek bi çamurluk yapmalılar...

    Şu yan basamak ve ön krom panjur fiyatlarını da bir indirseler yaptıracağım; çok pahalılar yaw; ikisi 1000 YTL ye çıkıyor :((

    Bir de arka kabindeki demirleri söktürmeyi düşünüyorum; hem görüş alanını kısıtlıyor hem de perçinler gevşeyince ses yapıyor

    quote:

    Orjinalden alıntı: orgasmatron-

    hava filtresinden para aldılar tahminimce aracı servise bıraktım çıkınca anlarız neyden alıp almadıklarını .

    arka çamurluğu en sonunda koparttım tamponda koptu hali ile.. :)
  • Herkese Merhaba,

    Babam ben askerde iken fikrimi hiç sormadan bir actyon sport 4x4 almış, tabi parayı veren kendisi oldugu için çokta bişey diyemedim o zamanlar, ama gel gorki zaman içerisinde arabayı tanıdıkça ve babamın nasıl araç kullandığını iyi bildiğimden, anladımki bu araçlar gerçekten başarılı. Bende arada sırada kullanıyorum ve şuan araç 35000 km de 1 yaşını dolduruyor açıkçası bir kore aracından keyıf alıcagımı bana soyleselerdı gulerdım. Ustelık yaklasık 5 ay once babam agır bı kazada yaptı, resmen tabırı cahızse ondekı aracın yatak odasına kadar gırdı. Goruntude sadece sol on cam hızasına kadar on kaput geldı arac hala yuruyordu ustelık babamın deyımıne gore içerideyken hiç sarsılmamıştı. '' çatır çutur içine girdim '' dıye anlattı sonradan olayı
    O gun bu aracın dayanıklılıgınada hayret etmiştim ama gorduklerım gayet açıktı. Forumda bazı arkadaşların servıs ve yedek parça sorunları yasadıklarınıda okuyorum ama bız bu sorunu belkıde İstanbul da yasadıgımız ıcın hıc yasamadık, aracımız kısa sure ıcerısnde toplandı ve yaklasık 8 gun ıcerısınde bıze teslım edıldı. O gunden bugune kadar da hıc bır sorunla karıslasmadan kullanmaya devam edıyoruz. Pick up segmentınde dıger aracların malıyetlerı ıle karsılastırıldıgında cıddı vergı ve fıyat avantajları olan bır marka, tamam yenı olabılır ama kesınlıkle verecegınız sansı fazlasıyla hakedıyor. Yol tutuş konusunda bazı testlerden bahsedılıyor. Benı uzen bu aracın yol tutuş olarak dıger Pıck Up larla kıyaslanması! Aracın bılgılerını okuyan herkes gorecektır ki bu araç sınıfından bır ılk tir. SUT dıye gecer. Bunun anlamı SUV sınıfı bır kasanın kısaltılarak Pıck UP a uygulanmıs versıyonudur. Yanı bagımsız suspansıyonları ıle bizim halk arasında CİP sınıfı olarak tabir ettiğimiz araçların kategorisinde yol tutuşa sahip bir araçtır. Bu özellik aracın gorunmeyen ama belkıde en guzel ve onemlı ozellıgıdır.

    Birazda eleştirmek gerekirse:

    Müzik sisteminde iyileştirme, plastik tozluklar ve arka koltuktakı dız mesafesi benım gozume batan detaylar. On gorunum super ama arka farlarıda bıraz dızayn etseler hıc fena olmaz.

    Saygılarımla,




  • gecen gün dört tekeride güzelce çamura sapladım. önce 4x4 moduna aldım ama gitmedi. sonra low moduna alınca sanki suyun üstünde gider gibi hareket etmeye başladı. hakkaten güzel bi duyguydu
  • 5.000 bakımı hakkında bize verilen servis kitapçığında birşey belirtilmiyor. O zaman bu bakım neye istinaden niye yapılıyor ? Ayrıca her 10 bin km de bakım aralığı sizce de çok sık değil mi ? Bubun dışında arabamdan çok memnunum, gerçekten çok iyi araç ( Bende Actyon 4x4 var)
  • Bugün Habertürkte alt yazı geçti. Ssnguong iflas koruma başvurusunda bulunmuş, bilginize...
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • 4x4 actyon sport olan araç sahipleri mtv indirmeyi unutmasınlar ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakankarankara

    Bugün Habertürkte alt yazı geçti. Ssnguong iflas koruma başvurusunda bulunmuş, bilginize...



    İnşallah kurtulur şirket...
  • Aslında bir tedbir olarak müracaat etmişler. Bu batacak anlamına gelmiyor. Onca kişi ekmek yiyiyor bu şirketten. Türkiye dahil. Bu arada actyon sports 4x2 lere bu Ocak ayında ne kadar vergi ödeyeceğiz.
  • Hayırlı olsun
  • Ssangyong alacak olan arkadaşlara söylüyorum aklınızda böyle bir şey varsa, kafanızdan silin, kesinlikle almayın. ben aldım ağzım yandı. Gerek şahzuvaroğlu olsun gerek servis ağı olsun son derece berbat. mahalle arasında kaportacılar bile bu işi daha iyi yaparlar.

    aracı aldığım günden beri sıkıntılar sürüyor.

    TEKRAR SÖYLÜYORUM KESİNLİKLE ALMAYIN. 3 LİRA KAR EDECEĞİM DİYE İLERDE 15 LİRA ZARAR EDEBİLECEĞİNİZ Bİ ARAÇ. HA ÇÖPE ATIALCAK PARAM VAR DİYORSANIZ BUYRUN ALIN. SERVİSE GİTTİĞİNİZDE BEN NE YAPTIM DİYE VAHLANACAKSINIZ.

    Bu markayı savunan arkadaşlarla da her türlü tartışmaya açığım. telefonlada görüşebilirim. pm den msj atın. telefonumuda vereyim. ordan da anlatırım.

    Şirkettemizde 4 farklı marka araç mevcut Ssong servisi gibisini görmedim. beddua edeceğim ama yasakmıdır değilmidir bilmiyorum.
  • Bide şunu ekleyeyim araçla takla attım aracın hava yastıkalrı açılmadı. neymiş hava yastığını tetikliyecek bir darbe almamışım. ya allah aşkına takla atan bir aracın hava yastıkları niye açmasın. ölünce açacaksa o ayrı. :))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kukmina

    Bide şunu ekleyeyim araçla takla attım aracın hava yastıkalrı açılmadı. neymiş hava yastığını tetikliyecek bir darbe almamışım. ya allah aşkına takla atan bir aracın hava yastıkları niye açmasın. ölünce açacaksa o ayrı. :))

    geçmiş olsun arkadaşım:((
    her taklada ön hava yastıkları açılmaz amma yan hava yastıkları varsa açılabilir. takla halinde açılan ön havayastıklarının zaten bir anlamı yok. umarım size birşey olmamıştır.
    daha önceki tartışmalarda actyonun helezonlu oldundan dolayı yol tutuşunun çok iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı. ve bende bu araçların bir pickup olduğunu ve arkalarının hafif olduğunu söylememe rağmen virajda navara solladıklarından bahsediyorlardı.
    pickupların hepsi boşken tehlike arzederler. kasaya özellikle yağışlı havalarda ağırlık koymak gerekir.
    tekrar geçmiş olsun.




  • çok gecmiş olsun, emniyet kemerin takılımıydı ve sana veya varsa yanındakilere herhangi bir şey oldumu ? böyle bir araç binek araba gibi kullanılamayacağı için bu araca takla attırmak hakikaten mesele bence nasıl oldugunu da anlatırsan memnun oluruz... tekrar geçmiş olsun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kukmina

    Bide şunu ekleyeyim araçla takla attım aracın hava yastıkalrı açılmadı. neymiş hava yastığını tetikliyecek bir darbe almamışım. ya allah aşkına takla atan bir aracın hava yastıkları niye açmasın. ölünce açacaksa o ayrı. :))

    Öncelikle çok geçmiş olsun. Canınıza birşey olmadığına çok sevindim.Bizler pickup kullanıcıları olarak bu araçların asla binek araçlar gibi yol tutamayacağını kabullenmeliyiz,ve özellikle yağışlı havalarda ve virajlarda çok temkinli olmalıyız.Ben hep söyledim hatta hararetli tartışmalar yaşandı yok bu araç supmuş pickupla alakası yokmuş,arkası helezonlu diye çok iyi yol tutarmış....Bu araç tıpkı diğerleri gibi bir pickup ve bu araçların arka kasaları boş olduğu ağırlık denge merkezi ön tarafta yoğunlaşıyor,bu da özllikle virajlarda hafif olan arka tarafın yere daha az basmasına ve doğal olarak yüksek süratlerde yoldan kaymaya kadar gidebilecek tehlikelere neden olabilmektedir.Burada x marka y marka olması hiç önemli değil,yeni nesil pickupların hepsi çok güçlü motorlara sahipler ve gerçekten süratli araçlar ama bir okadarda yol tutuşları zayıf.Birde bu araçtan ne gibi memnun kalmadınız biraz anlatırmısınız?




  • Olay kaza değil. karlı zeminde frene bastım. basmamam gerektiğini bende biliyordum. frene bastığımda haliyle araba kaymaya başladı, yol şevine doğru devrildim sayılır. çok fazla hızlı olmadığım için haliyle banada bir şey olmadı. olay bu değil olay serviste. yeni marka olduğu için çapulculara servis veriyorlar. şahsuvaroğluda bu konuyla çok fazla ilgilenmiyor derme çatma gidiyorlar. adamlar para kazanmak için nerdeyse her türlü ahlaksızlığı yapıyorlar. admaların tüm meselesi para kazanmak. servisinden dolayı kesinlikle bu araç alınmaz bir araç. bu karalama kampanyasınıda elimden geldiğince her yerde yapacağım. tekrar söylüyorum ben aldım çok pişmanım. elimden çıkarmak istiyorum ama ne çare araç piyasasını biliyorsunuz.

    şu an ranger kullanıyoruz. adamların servisi oturmuş süper. üç kuruş kar edeceğim diye beş kuruş zarara girmeyin dostlar. zaten üretimide durmuş bakalım sonu hayrolsun.

    burdan şahzuvaroğluna sesleniyorum. servislerinizi bi gözden geçirin bu işi yapabilecekmi yapamıyacakmı bi bakın. adamlar öyleki sinek avlıyorlar. beddua edeceğim de burda yasakmıdır bilmiyorum o yüzden alah onlara bana yaptıklarının iki katını yapsın. işimi bıraktım sanyide servisin yanlışlarını düzeltmeye gittim bugün. gün boyu aracın yanındaydım. bakalım sonu hayrolsun.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kukmina

    Olay kaza değil. karlı zeminde frene bastım. basmamam gerektiğini bende biliyordum. frene bastığımda haliyle araba kaymaya başladı, yol şevine doğru devrildim sayılır. çok fazla hızlı olmadığım için haliyle banada bir şey olmadı. olay bu değil olay serviste. yeni marka olduğu için çapulculara servis veriyorlar. şahsuvaroğluda bu konuyla çok fazla ilgilenmiyor derme çatma gidiyorlar. adamlar para kazanmak için nerdeyse her türlü ahlaksızlığı yapıyorlar. admaların tüm meselesi para kazanmak. servisinden dolayı kesinlikle bu araç alınmaz bir araç. bu karalama kampanyasınıda elimden geldiğince her yerde yapacağım. tekrar söylüyorum ben aldım çok pişmanım. elimden çıkarmak istiyorum ama ne çare araç piyasasını biliyorsunuz.

    şu an ranger kullanıyoruz. adamların servisi oturmuş süper. üç kuruş kar edeceğim diye beş kuruş zarara girmeyin dostlar. zaten üretimide durmuş bakalım sonu hayrolsun.

    burdan şahzuvaroğluna sesleniyorum. servislerinizi bi gözden geçirin bu işi yapabilecekmi yapamıyacakmı bi bakın. adamlar öyleki sinek avlıyorlar. beddua edeceğim de burda yasakmıdır bilmiyorum o yüzden alah onlara bana yaptıklarının iki katını yapsın. işimi bıraktım sanyide servisin yanlışlarını düzeltmeye gittim bugün. gün boyu aracın yanındaydım. bakalım sonu hayrolsun.

    Yeni markalarda her zaman servis sorunu yaşanıyor.Servisin belli bir düzen oturtması zaman alıyor,çoğu zaman senelerin markalarının servislerinde hoşnut olmuyoruz sizin memnun kalmamanız ülkeye yeni giren bir marka için doğal.Aracı toparlayabildilermi peki?




  • servisten aldım aracı. özel bir serviste yaptırıyorum. bi sıkıntı yok şu anda sıkıntıda yok. 10 güne kalmaz çıkar araç.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.