Şimdi Ara

SSAA ÇOK MU GERKEKLİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Metro last light da SSAA diye bir seçenek var kapalı iken 60 Fps den aşağı düşmüyor(ekran 60hz)
    4xSSAA yani en yükseğe getirince 30 fps lere düşüyor ama grafiksel olarak ben bir fark görmüyorum sadece otlar uzaktan daha net oluyor bu SSAA sadece otların arasındaki çizgileri mi yok ediyor yani çok mu gerekli yoksa gereksiz birşey mi.
    Çünkü grafiksel olarak gerçekten bir fark göremiyorum sadece fps düşüyor ?

• AA adı üstünde köşe yumuşatma ayarıdır. Grafiksel olarak fark yapmaz, ancak cisimlerin etrafındaki piksel piksel görünen tırtıkları yok eder. Uzaklar bu sebeple de daha net görünür. FPS'yi değil de akıcılığı etkiliyorsa açmasanız da olur, önemli değildir. Ama bazıları bu tırtıklardan rahatsız olabiliyor, sizin seçiminize kalmış. SSAA özellikle çok FPS düşürür ve bellek kullanır. Varsa başka köşe yumuşatma ayarlarını aktif etmek de kafi gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

Arkadaşlar Metro last light da SSAA diye bir seçenek var kapalı iken 60 Fps den aşağı düşmüyor(ekran 60hz)
    4xSSAA yani en yükseğe getirince 30 fps lere düşüyor ama grafiksel olarak ben bir fark görmüyorum sadece otlar uzaktan daha net oluyor bu SSAA sadece otların arasındaki çizgileri mi yok ediyor yani çok mu gerekli yoksa gereksiz birşey mi.
    Çünkü grafiksel olarak gerçekten bir fark göremiyorum sadece fps düşüyor ?

Bence gereksiz bişey o kadar fazla fps düşürüyor ama ufak bir ayrıntı katıyor açmasanız daha iyi fps düşürdüğüne değmez

• Kaldırıyorsa açılır ama 2 çizgi için akıcılığımı vermem kimselere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silahları patlatirken hafif takılıyor görüntü.
    O anlarda 22 fps lere kadar düşüyor .
    En iyisi kapatayim okadar ince ayrıntısina kadar incelemiyorm.
    otlarin arasinda pixellere ne işim olur.:D
    ama bu msaa denen sey crysis 3 de gerçekten cok büyük fark ediyor. Grafikler cok daha sağlam oluyor.
    metorda fark göremedim o kadar fps kaybina degmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

Silahları patlatirken hafif takılıyor görüntü.
    O anlarda 22 fps lere kadar düşüyor .
    En iyisi kapatayim okadar ince ayrıntısina kadar incelemiyorm.
    otlarin arasinda pixellere ne işim olur.:D
    ama bu msaa denen sey crysis 3 de gerçekten cok büyük fark ediyor. Grafikler cok daha sağlam oluyor.
    metorda fark göremedim o kadar fps kaybina degmez bence.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.