Şimdi Ara

SS2 Sinyal sorunu çok ilginç(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,progdvb'de hotbird uydusundaki 12654 H 27500 frekansındaki Saudi 1 kanalını izlemeye çalışıyorum ama sinyal çok az görüntü gelmiyor.Hotbird çanağında 2'li lnb var.Biri yan odaya gidiyo ordaki receiver bahsettiğim kanalı %75 kalite ile gösteriyor.SS2'de ise hotbird'de hiç bi tp'de problem olmamasına rağmen bu frekansda sinyal yok.Önce horizontal'ları göstermiyor olabilir diye düşündüm ama tüm horizontal'ları sorunsuz gösteriyor.Ss2'ye gelen kabloya receiver'ı taktım.Aynen %75 ile o kanal çıkıyor ama ss2'de yok.Sürücüden olabilir dedim 4.3.0 vardı,4.4.1 rc2 yükledim yine olmadı.Ss2 bozuktur demeyin tüm alt ve üst frekanslar var çünkü.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 28 Eylül 2007; 16:09:02 >

• bende aynı frekans 92% sinyal var, hotbird uydusundaki sondan önceki iki transponderin sinyalleri biraz zayıf antene biraz daha iyi ayar yapılırsa sorun kalmaz.
  • Dostum sağol ilgilendiğin için ama aynı kablo ile receiver üstte yazdığım gibi %75-80 arası gösteriyor.Ss2'de ise sinyal %40 ama kalite yok bi ss koyucam şimdi orda görebilirsin.
  •  SS2 Sinyal sorunu çok ilginç(Çözüldü)

İşte bu şekilde sinyal ordaki %28 olan kalite'de gidip geliyor
  • Bendede bazı kanllar Quad lnb kullandıktan sonra oldu.
    Problem olan kanalları 9400 canavar gibi gösteriyor, SS2 arada takılıyor ama iyi sayılır, Vestelin LİGTV2008 alıcısı ise tam anlamıyla nanee
  • Valla dostum bende bu frekansı ss2'de bi türlü seyredemiyorum herşeyi denedim.Aynı kabloda receiver gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Codest

Valla dostum bende bu frekansı ss2'de bi türlü seyredemiyorum herşeyi denedim.Aynı kabloda receiver gösteriyor

Dostum SS2'ye göre çanağı çok ince hareketlerle ayar yapmaya çalış kanal prgdvb'de açıkken çanağı oynat ama çok ince hareketler olsun...Sinyal kalitesi özellikle 40'ların üstüne çıkarsa pek sorun olmaz diye düşünüyorum.
    Uydu alıcında göstermesinin nedeni ise daha güçlü tunere sahip olmasındandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte sorun kalitenin gidip gelmesinden oluyor, sinyal isterse 100 olsun farketmez, kalitede ve düzeyde gidip gelme olmaması lazım herhalde lnbyi iyi yerleştiremediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.