Şimdi Ara

(Ss'li) Türkler Dünyadaki en Tembel Millet Çıktı (Egzersiz) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
15
Favori
21.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 32aslan

İlgilenmiyorlar işte tepki gösteriyorlar , sen zannediyo musun ki bu konuyu görenler aa evet yaa çok tembelmişiz biz millet olarak hadi biraz spor yapalım diyeceğini . Aksine insanları sinir ediyorsun . Her konunda türk milletini kötüleyip duruyorsun . Atasözü bile var tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye . Bizim milete tatlı dille istediğini yaptırırsın .

Bu konuların ve üslubun işe yaradığına kanıt ister misin?

Bu sadece örnek, tek tek tüm mesajların Ss'ini almak zahmetli olacak... Bu yeterli olsun lütfen... Bu yöntem dışında işe yarayan başka yöntem yok... Tatlı söz denemedim mi sanıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

teolsit üşenmiyon mu bu kadar kişiyle tartışmaya

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır...

Zahmetli ama sonuçları umut verici...

Bir kişi bile bu yanlışın farkına varsa benim için kar...

Ayrıca bana da motivasyon veriyor...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Konunun vatanla ne alakası var ? Eğitim sistemi değişmedikçe senin burda milleti aşağılaman bişeyi değiltirmeyecek . Burdan konu açmak yerine bilgilendirici broşür yaptırıp insanlara dağıtsan daha etkin olur . Söz konusu vatan ya ondan diyorum . Sporla ülkeyi kurtaracağız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sabahta aynı mesajı gösterdin . Bir mesajla insanların hayatlarını değiştirdiğine nasıl inanıyorsun bunu gerçekten anlamak zor ? Bence siyasete atılın , madem ülkeyi değiştirmek istiyorsunuz .

• quote:

Konunun vatanla ne alakası var ? Eğitim sistemi değişmedikçe senin burda milleti aşağılaman bişeyi değiltirmeyecek . Burdan konu açmak yerine bilgilendirici broşür yaptırıp insanlara dağıtsan daha etkin olur . Söz konusu vatan ya ondan diyorum . Sporla ülkeyi kurtaracağız .

Tembellik ülkenin en büyük sorunlarından biri...

Hareketli yaşam demek üretken bireyler demek...

Tüketici değil, düşünebilen üretici bireyler demek...

Gelişmiş ülkelerin gelişmiş olmalarının bir nedenidir hareketli yaşamaları...

Hareketli yaşam, egzersiz yapmış bireyler özgüven ve enerjik olurlar...

Eğitim sisteminden ziyade bilinçlenme ile ilgili bu durum...

Milleti aşağılamıyorum, olanı söylüyorum kanıtları ile...

Burada konu açmak çok daha etkili, biz okumayı seven bir toplum değilizi, broşürler ilk çöp bulunduğunda atılan şeylerdir...

Burada böyle yazıyor oluşumun nedeni okumayı seven zeki insanların foruma gelmesidir, dışarıda bu yazıları anlayacak insan bulmak çok zordur....

• quote:

Sabahta aynı mesajı gösterdin . Bir mesajla insanların hayatlarını değiştirdiğine nasıl inanıyorsun bunu gerçekten anlamak zor ? Bence siyasete atılın , madem ülkeyi değiştirmek istiyorsunuz .

Bir mesaj değil yüzlercesi var, hatta konular açılıyor, özelden insanlar gelip görüşmek istiyor, evlerine davet edenler oluyor gittiğim zamanlar oluyor...

Ülkeyi ben değil bu gençlik değiştirecek, o yüzden tek başıma adım atmam mantıklı değil... Toplumun değişmesi gerek, bir kişi tek başına toplumu değiştiremez bence...

Spor yapmak ve üretim arasındaki bağı çözemedim doğrusu. Eğitim sistemi ülkedeki en büyük problem , eğitemediğimiz için bu haldeyiz zaten . Eğitimli insanın bilinçlendirilmeye ihtiyacı yoktur . Olanı söylerken aşağılıyorsunuz , özellikle konu başlıklarında. . Kendiniz dediniz zeki insanlar burada diye . O zaman buradakiler kendi kendilerine de bilinçlenebilirler , asıl önemli olan eğitimsiz kişileri yönlendirmek . Deney grubunuz yada etkilemek istediğiniz grup yanlış bir kere . Bu tembellik konusunda da herkesin deli gibi spor yapmasına gerek yok , neye göre nasıl araştırıldı bilmiyorum ? Günde 30 dakika yürüyüş yapan , asansör yerine merdiven kullanan insan tembel değildir . İlla deli gibi spor salonlarında saatler harcamaya gerek yok . Ülkenin yarısından fazlası bu dediklerimi yapıyodur zaten .

• quote:

Spor yapmak ve üretim arasındaki bağı çözemedim doğrusu. Eğitim sistemi ülkedeki en büyük problem , eğitemediğimiz için bu haldeyiz zaten . Eğitimli insanın bilinçlendirilmeye ihtiyacı yoktur . Olanı söylerken aşağılıyorsunuz , özellikle konu başlıklarında. . Kendiniz dediniz zeki insanlar burada diye . O zaman buradakiler kendi kendilerine de bilinçlenebilirler , asıl önemli olan eğitimsiz kişileri yönlendirmek . Deney grubunuz yada etkilemek istediğiniz grup yanlış bir kere . Bu tembellik konusunda da herkesin deli gibi spor yapmasına gerek yok , neye göre nasıl araştırıldı bilmiyorum ? Günde 30 dakika yürüyüş yapan , asansör yerine merdiven kullanan insan tembel değildir . İlla deli gibi spor salonlarında saatler harcamaya gerek yok . Ülkenin yarısından fazlası bu dediklerimi yapıyodur zaten .

İşte egzersiz yapmış beyin ile yapmamış arasındaki fark...

Olanı o şekilde söylemem etkili olduğu içindir... çalışkan değildir desem o kadar etkiyi yapamazdı...

Zeki insanlar dedim, bilinçli demedim...

Araştırma haftada iki saat egzersiz yapıyor musunuz sorularına verilen cevaplar ve gözlemler ile yapıldı...

• Bu sayıları ülkelerin haftalık çalıştığı saate göre değerlendirmek gerekir bence. Beraber kaldığım bir arkadaş günde 12 saat çalışıyor asgari ücret karşılığında. Bu adam ne zaman egzersiz yapacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: GetSomeRest

Bu sayıları ülkelerin haftalık çalıştığı saate göre değerlendirmek gerekir bence. Beraber kaldığım bir arkadaş günde 12 saat çalışıyor asgari ücret karşılığında. Bu adam ne zaman egzersiz yapacak.

Sabah kalkarken on dakika, haftada 70 dakika yapar, akşam 10 dakika haftada 140 dakika yapar ki 2 saat 20 dakika en iyi ülkenin bir üstünde...

• arkadaşlar. amacı bu zaten adamın. saçma sapan konular açıp,hit olmak. sizde malzeme veriyorsunuz. bırakın konuşsun kendi kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

arkadaşlar. amacı bu zaten adamın. saçma sapan konular açıp,hit olmak. sizde malzeme veriyorsunuz. bırakın konuşsun kendi kendine.

Yine sen yine sen... Tekrar ceza almamak için mi bu kadar kibar yorum yaptın bu sefer?

Saçmalığı nerede konunun bir söyle de öğrenelim.

• quote:

arkadaşlar. amacı bu zaten adamın. saçma sapan konular açıp,hit olmak. sizde malzeme veriyorsunuz. bırakın konuşsun kendi kendine.

Kesinlikle katılıyorum ama insan cevap vermeden duramıyor, o kadar saçma şeyler söylüyor ki akıl alır gibi değil. Adam "Söz konusu vatansa gerisi teferruat" dedi ya, şaka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Kesinlikle katılıyorum ama insan cevap vermeden duramıyor, o kadar saçma şeyler söylüyor ki akıl alır gibi değil. Adam "Söz konusu vatansa gerisi teferruat" dedi ya, şaka gibi

Saçma olan nedir? İstatistikler mi? Nesi saçma?

Bir kaynak değil ki dört beş farklı yerden aynı sonuçlar...

Niye kaynaklar yalan söylüyor demiyorsunuz, niye aksi kaynakları getirmiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Yine sen yine sen... Tekrar ceza almamak için mi bu kadar kibar yorum yaptın bu sefer?

Saçmalığı nerede konunun bir söyle de öğrenelim.

hayrola,neden ceza alıyorum yav? yorumumda bir hakaret yok. yoksa istediğini banlattırabiliyor musun forumda sen?

• quote:

quote:

Bu sayıları ülkelerin haftalık çalıştığı saate göre değerlendirmek gerekir bence. Beraber kaldığım bir arkadaş günde 12 saat çalışıyor asgari ücret karşılığında. Bu adam ne zaman egzersiz yapacak.

Sabah kalkarken on dakika, haftada 70 dakika yapar, akşam 10 dakika haftada 140 dakika yapar ki 2 saat 20 dakika en iyi ülkenin bir üstünde...

Zaten sabahtan akşama kadar ayakta çalışıyor adam. İşe yürüyerek gidip geliyor 10dk yürüyor egzersiz sayılmaz mı illa eşofmanları, sporları giyip müzik eşliğinde koşmak mı lazım. Sizde biraz yardımcı olun.

Egzersizden kasıt nedir burada ? Araştırmayı yapanlar ne sordu ? Özel olarak spor yapıyor musunuz ? Yoksa günlük yürüyüşler yapıyor musunuz ? Sende bende biliyoruz ki ülkenin yarısı günde 30 dakika yürüyordur illaki bir yerlere giderken. Bu da haftada 2 saatten fazla egzersiz demektir. Yoksa özel olarak spor yapanların sayısı tabiki azdır , bu ankete göre sonuncu olmamız gayet doğal. Egzersiz yapmak doğrudan üretim ile alakalı bir olgu değildir. Bilinçlendirmek gerekir dedin , zeki insanlar burada dedin o yüzden buraya yazıyorum dedin. Neyse iyi çalışmalar size. Hakaret etmeden de tartışabiliniyormuş .
  • quote:

quote:

quote:

Zaten sabahtan akşama kadar ayakta çalışıyor adam. İşe yürüyerek gidip geliyor 10dk yürüyor egzersiz sayılmaz mı illa eşofmanları, sporları giyip müzik eşliğinde koşmak mı lazım. Sizde biraz yardımcı olun.

Dediğiniz kadar hareketli tempoda çalışan insan sayısı fazla değil, ayakta çalışmak uzun süreli sağlık problemlerine de yol açar... Ama vücudu esnetmek, germek, belli tempoda hareketler yapmak tüm kas guruplarına direnç verir.

O nedenle önemli, tek başına yürümek egzersiz olsaydı postacıların en sağlıklı meslek gurubunda olması gerekirdi..

• quote:

Egzersizden kasıt nedir burada ? Araştırmayı yapanlar ne sordu ? Özel olarak spor yapıyor musunuz ? Yoksa günlük yürüyüşler yapıyor musunuz ? Sende bende biliyoruz ki ülkenin yarısı günde 30 dakika yürüyordur illaki bir yerlere giderken. Bu da haftada 2 saatten fazla egzersiz demektir. Yoksa özel olarak spor yapanların sayısı tabiki azdır , bu ankete göre sonuncu olmamız gayet doğal. Egzersiz yapmak doğrudan üretim ile alakalı bir olgu değildir. Bilinçlendirmek gerekir dedin , zeki insanlar burada dedin o yüzden buraya yazıyorum dedin. Neyse iyi çalışmalar size. Hakaret etmeden de tartışabiliniyormuş .

Belli tempoda kas gruplarını belli bir süre zarfında düzenli olarak esnetme ve germe hareketleri...

Araştırmayı yapanlar diğer ülkelere ne sorduysa bize de onu sordu... sonuç ve fark ortada...

Özel olarak spor dediğimiz evde bile yapılabilen spor... egzersiz... mekik, şınav vs.

Şimdi bu grafiğe iyi bakın lütfen... egzersizin kazandırdıkları...

Egzersiz üretim ile alakalı doğrudan, daha çok üretken olur insanlar...

• Cevap yazacam ama üşeniyorum. Bu ne saçmalıktır. Gunde 18 saat çalışıyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.