Şimdi Ara

(Ss’li) Tembel, Başarısız ve Fakir oluşumuz (Sosyal Medya bağımlılığımız) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
6
Favori
6.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

geldi yine tipini sevdiğim.
    Bu tipin nesini sevdin?

Tip bile yok da neyse...

(Ss’li) Tembel, Başarısız ve Fakir oluşumuz (Sosyal Medya bağımlılığımız)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sosyal medya takip etmiyorum ama youtube de sürekli diy videoları, ekonomi yorumları, ve arduino videoları izlerim. tatilde ailemin yanındaydım tv izledim yemek yerken felan cidden içerikler çok ama çok kalitesiz. dönüyorsunuz internette kaliteli bütün içerikler ingilizce, millet de napsın sosyal medyada stress atıyor. birbirini yiyor ona buna küfür kavga dövüş aşk ihtiras

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalmahluk

sosyal medya takip etmiyorum ama youtube de sürekli diy videoları, ekonomi yorumları, ve arduino videoları izlerim. tatilde ailemin yanındaydım tv izledim yemek yerken felan cidden içerikler çok ama çok kalitesiz. dönüyorsunuz internette kaliteli bütün içerikler ingilizce, millet de napsın sosyal medyada stress atıyor. birbirini yiyor ona buna küfür kavga dövüş aşk ihtiras
    Kaliteli içerikler İngilizce çünkü kaliteli içerikler üretiyorlar İngilizce konuşanlar... biz neden üretmiyoruz peki? Saçma sapan işlere girişiyoruz?

Belli başlı nedenleri var mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Tembellik oyun bağımlılığı?

Alıntıları Göster
    Hocam tekrar hos geldiniz, umarim bol bol konu acarsiniz.

O arkadasa bulasmamanizi oneririm. Size tepki olarak dunyaua geldigini düşünüyorum.

Tesekkurler.

• Tv içerikleri gerçekten çok kalitesiz izlemiyorum. İşten zaman kaldıkça spor, etkinlik, kitap okuma, alanımla ilgili makale okuma ve araştırma yapma, kişisel gelişim, hobi vs uğraşıyorum.

Sosyal medya kullanıyorum özellikle instagram ve youtube. Hakkını yemiyim youtube’dan çok şey de öğrendim açıkcası. Asla kötü bir platform değil çünkü kontrol senin elinde. Ne istersen o geliyor önüne. Youtubedan videoya baka baka yemek yapmışlığım bile var

• Survivor başlamış, artık herkes olmayan kitaplarını kenara bıraksın. Reklam aralarında da boş durmuyoruz, instagram hikayeleri var. Ne hayat ama!
  • Fantastik kitap okuduğumda o kadar hoşuma gidiyorlar ki bitmesin diyorum okumayı kesiyorum

Felsefe kitapları okuduğumda ise daha da yoğun bir hoşa gitme hissi olduğundan istikrarı sağlamam zor oluyor

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Kaliteli içerikler İngilizce çünkü kaliteli içerikler üretiyorlar İngilizce konuşanlar... biz neden üretmiyoruz peki? Saçma sapan işlere girişiyoruz?

Belli başlı nedenleri var mı sizce?

Alıntıları Göster
    Var

Çünkü ingilizce öğrenen dönüp arkasına bakmıyor

Ama ben daima sizi hatırlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 4 Şubat 2019; 1:28:41 >
  • Manuş baba, sezonu erken açmış

• Hocam veriler ne kadar doğru bilemem ama Türkiye sosyal medya yokken de başarısızdı.
  • konu takip
    bazı konularınız bana mantıksız gelse de genel olarak güzel konular açıyorsunuz
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

konu takip
    bazı konularınız bana mantıksız gelse de genel olarak güzel konular açıyorsunuz
    kolay gelsin
    Teşekkür ederim, her konu herkese uygun olmayabilir tabi ki :) umarım konuların devamı gelir, dönem dönem kopukluk oluyor maalesef.

• 7 milyar insan, dinler ve inançlar okuyun diyor. Alimi, cahili, yöneticisi ve işçisi okuyun diyor. Anne baba dayı hala teyze nine dede okuyun diyor. İslam oku diye başlıyor. Demekki bu okumada var bir keramet ki oku deniliyor. Okuyun ne olursa okuyun.

• Aha mardinli teho gelmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB

Aha mardinli teho gelmis
    Mardin’le uzak yakın alakam yok, yoksa Mardinli teho diye biri mi var?

• Theologist kullanıcısına yanıt
    içerik üretmek de biraz boş zaman para ve alaka işidir. biz de ikisi yok alakamız ise kız erkek mevzuları vatan millet sakarya edebiyatı amerika israil eksenli siyasi tartışma. ingilizce öğretiyorlar okulda kimse öğrenmiyor okul ne yapsın senelerce ders veriyor eğitim sistemi. arabesk kanımıza işlemiş her suçu başkasına atıp yan gelip yatmaktan başka planımız yok. ailemde benden başka 3 mühendis var dilimde tüy bitti öğrenin diye yok elemanlar hep aynı , araba kız gezi tozu. hintlilere bakıyorum adamlar çöpten motor yapıyorlar , bulup buluşturuyorlar ve iyi kötü yapıyorlar. benim çocuk video izliyor kontrol ediyorum türkçe içerikler resmen çöp yabancı içerikler çok özenilmiş gayet güzel benim 2 yaşındaki ufaklık aklı fikri nedir ki o da yabancı izliyor. içerik üretmek kadar video editing işini bilmek, kurgu kurabilmek, yeterli soundtrack haznesine sahip olup hepsini zamanında bir araya getirilmesi ile bir video ortaya çıkıyor. arabada problem olursa yabancı forumları geziyorum adamlar anlatıyor fotoğraf çekiyor tartışıyor ve konuyu kapatıyorlar. yerli forumlara bakıyorum insanın aklıyla dalga geçecek şekilde boş muhabbetler. ulan doktor a gittim dizim sakattı adam bakmadı bile, mr istedi, mr a gittim 20 gün sonraya attılar ama aynı zamanda birisi o akşama sıra aldı selamla. youtube da ünlü fizyoterapistler var adamlar muayene teknikleri gösteriyorlar ( tabiki yabancılar ) uyguladık hanımla baktım bağlar sağlam menisküs de sağlam bi daha doktora gitsem kavga çıkacak en iyisi gitmedim. ülkeyi seviyoruz ama ülke de acılı dürüm gibi elimizi gözümüzü ağzımızı yakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

4 saat kitapta okunmaz ama ya aşırı fazla güne yayarsan okunur ama yinede fazla bence 2 saat maks olmalı gezmek görmek anı yaşamak daha değerli kitaplardan kitap okuyan biri olarak söylüyorum.
    Japonlar gmail yerine ne kullanıyor merak ettim. En az gmail kullanımı Japonya'da galiba.
  • Teo iyi güzel diyorsun da çözüm öneriyor musun onu göremedim.? Bir de, instagramı kapattın mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.